Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

czy jest możliwe dokonanie zmiany w projekcie i zamiast antresoli zaprojektowanie całej powierzchni poddasza nad salonem również??

Pozdrawiam Joanna

• Odpowiedzi 514
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam,

Czy mógłbym otrzymać materiały / kosztorysu ametystu ?

sajmon2@o2.pl Dziękuję i pozdrawiam serdecznie

Napisano

czy jest możliwe dokonanie zmiany w projekcie i zamiast antresoli zaprojektowanie całej powierzchni poddasza nad salonem również??

Pozdrawiam Joanna

Witam

Technicznie istnieje możliwość wprowadzenia takiej zmiany do projektu. Można to wykonać na 2 sposoby:

- w ramach adaptacji projektu, we współpracy ze swoim architektem. Wówczas nasza Pracowania wystawi bezpłatnie zgodę na realizację zmiany.

- zlecić naszym architektom naniesienie zmiany na projekt - w sprawie szczegółów proszę o kontakt mailowy pod adresem info@dobredomy.pl

Pozdrawiam

Gość Dorota
Napisano

Witam, bardzo proszę o przesłanie kosztorysu Ametystu, zauroczył mnie ten projekt.

Pozdrawiam

dorota58d@onet.eu

Gość Wiesława
Napisano

Witam, Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na e-mail: wichurka4@o2.pl Bardzo dziękuję i pzdrawiam.

Gość Adam i Kamila
Napisano

Witam, chciałbym poprosić o wysłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu dla tego projektu, czy istnieje możliwość wybudowania tego domku w technologii szkieletowej? Email zie_kam@wp.pl pozdrawiamy

Napisano

Witam, chciałbym poprosić o wysłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu dla tego projektu, czy istnieje możliwość wybudowania tego domku w technologii szkieletowej? Email zie_kam@wp.pl pozdrawiamy

Dzień dobry,

w dniu dzisiejszym otrzymają Państwo materiały szczegółowe. W naszej ofercie pełne kosztorysy są dodatkowo odpłatne. Udostępniamy przed zakupem projektu zestawienie materiałów na stan surowy zamknięty.

Wszystkie nasze domy są w technologii tradycyjnej murowanej. Niestety nie podejmujemy się przeprojektowania projektu na technologię szkieletową ciesielską. Rozwiązania technologiczne często różnią się od siebie w zależności wykonawcy.

Jeśli są Państwo zainteresowani technologią prefabrykowaną szkieletową to proponujemy kontakt z firmą Wolf System. Dokonają oni zmian w dokumentacji domu, w oparciu o swoje rozwiązania, a następnie go wybudują. Dając gwarancję wysokiej jakości.

Pozdrawiam!

Gość Patryk
Napisano

Witam, Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na e-mail - kaniek@onet.eu . Z góry dziękuję i Pozdrawiam

Gość Konrad
Napisano

Witam, Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na e-mail: kondziu30@vp.pl Bardzo dziękuję i pzdrawiam.

• 2 weeks later...
Napisano

Witam

proszę o przesłanie dokumentacji technicznej na adres: yolaszyszka@wp.pl

Z góry dziękuję

Pozdrawiam

Napisano

Witam, Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na e-mail Wasabi_333@interia.pl Z góry dziękuję i Pozdrawiam

Napisano

Witam , jestem zainteresowany Państwa projektem.

Proszę o przesłanie dostępnych materiałów i kosztorysu na adres mailowy : mopal24@gmail.com

Pozdrawiam

Gość Małgorzata
Napisano

Szanowni Państwo, zainteresował mnie projekt domu Ametyst. Proszę o przesłanie mi na adres fela71@wp.pl kosztorysu i innych dostępnych materiałów dotyczących budowy tego domu. Z góry dziękuję i pozdrawiam,

Napisano

Szanowni Państwo, zainteresował mnie projekt domu Ametyst. Proszę o przesłanie mi na adres fela71@wp.pl kosztorysu i innych dostępnych materiałów dotyczących budowy tego domu. Z góry dziękuję i pozdrawiam,

Dzień dobry,

w dniu dzisiejszym otrzyma Pani bezpłatne materiały szczegółowe. W naszej ofercie pełne kosztorysy są dodatkowo odpłatne. Udostępniamy przed zakupem projektu zestawienie materiałów na stan surowy zamknięty.

Pozdrawiam!

Napisano

Proszę o przesłanie materiałów szczegółowych i wszystkich dostępnych materiałów na maila karola208@onet.eu