Gość Adam Napisano 25 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Sierpień 2017 Dobry wieczór, Czy isteniej możliwość zbudowania tego domu w technologii szkieletowej? Czy potrzebny będzie oddzielny projekt? Z góry dziękuję. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Sierpień 2017 Dobry wieczór, Czy isteniej możliwość zbudowania tego domu w technologii szkieletowej? Czy potrzebny będzie oddzielny projekt? Z góry dziękuję. Pozdrawiam Witam W sprawie możliwości budowy domu w technologii szkieletowej należy skontaktować się z firmą realizującą budowy w tejże technologii. Firma ta również zajmie się dostosowaniem dokumentacji projektowej. Pozdrawiam Cytuj
Gość Zbyszek Filipek Napisano 30 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Sierpień 2017 Witam. Bardzo bym prosił o przesłanie materiałów dodatkowych- kosztorys itp. Pozdrawiam Zbyszek filipekzbigniew70@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Sierpień 2017 Witam. Bardzo bym prosił o przesłanie materiałów dodatkowych- kosztorys itp. Pozdrawiam Zbyszek filipekzbigniew70@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ania Napisano 12 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Wrzesień 2017 Witam, jestem zainteresowana ofertą. Proszę o przesłanie materiałów dodatkowych (kosztorys itp.). Pozdrawiam, kwadromat@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Wrzesień 2017 Witam, jestem zainteresowana ofertą. Proszę o przesłanie materiałów dodatkowych (kosztorys itp.). Pozdrawiam, kwadromat@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ewa Napisano 6 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Październik 2017 Witam bardzo prosze o przeslanie materialow dodatkowych (kosztorys).Mam pytanie czy u panstwa mozna dokonac delikatnych zmian w projekcie i ile by to kosztowalo.dziekuje nasalik@amorki.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Październik 2017 Witam bardzo prosze o przeslanie materialow dodatkowych (kosztorys).Mam pytanie czy u panstwa mozna dokonac delikatnych zmian w projekcie i ile by to kosztowalo.dziekuje nasalik@amorki.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. W sprawie zmian w projekcie proszę o bezpośredni kontakt z architektami pod adresem info@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość Rafał W. Napisano 9 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Październik 2017 Dzień dobry. Jestem zainteresowany kupnem tego projektu.Bardzo proszę o przesłanie (jeśli to możliwe) materiałów dodatkowych (kosztorys) na adres r_wieckowski@o2.pl. Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Październik 2017 Dzień dobry. Jestem zainteresowany kupnem tego projektu.Bardzo proszę o przesłanie (jeśli to możliwe) materiałów dodatkowych (kosztorys) na adres r_wieckowski@o2.pl. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość ROBERT Napisano 11 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Październik 2017 Dzień Dobry my zaczynamy za 2 tygodnie w okolicach Warszawy. pozdr B Dobry wieczór. Czy może się Pan/Pani podzielić opinią na temat współpracy z biurem? Czy dokonywaliście Państwo zmian w projekcie, ew. w jakim zakresie? Jak idzie budowa? Może jakieś fotki z placu? Mój adres seniorowo@onet.eu. Pozdrawiam Robert Cytuj
Gość Kamila Napisano 14 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Październik 2017 Witam czy mogę dostać bezpłatne materiały dodatkowe dotyczące tego domu - kosztorys i dokładne wymiary na adres kamapaw@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 15 Październik 2017 Witam czy mogę dostać bezpłatne materiały dodatkowe dotyczące tego domu - kosztorys i dokładne wymiary na adres kamapaw@wp.pl witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mateusz Napisano 17 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 17 Październik 2017 Dzień Dobry my zaczynamy za 2 tygodnie w okolicach Warszawy. pozdr B Chętnie zobaczyłbym efekty. Proszę o kontakt mathew50@wp.pl Cytuj
Gość Roman Napisano 17 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 17 Październik 2017 Witam czy mogę dostać bezpłatne materiały dodatkowe dotyczące tego domu - kosztorys i dokładne wymiary na adres romanfimiak@onet.eu Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 18 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Październik 2017 Dzień dobry. Jestem zainteresowana kupnem tego projektu. Proszę o przesłanie materiałów dodatkowych (kosztorys- koniecznie) na adres : kropelka0312@onet.eu Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Październik 2017 Witam czy mogę dostać bezpłatne materiały dodatkowe dotyczące tego domu - kosztorys i dokładne wymiary na adres romanfimiak@onet.eu Witam Materiały prześlemy na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Październik 2017 Dzień dobry. Jestem zainteresowana kupnem tego projektu. Proszę o przesłanie materiałów dodatkowych (kosztorys- koniecznie) na adres : kropelka0312@onet.eu Witam Materiały prześlemy na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Pawel Napisano 31 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 31 Październik 2017 Dzien dobry.Jestem zainteresowany kupnem tego projektu. Czy mogę dostać bezpłatne materiały dodatkowe dotyczące tego domu - kosztorys i dokładne wymiary? Moj adres to: werbool1@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 1 Listopad 2017 Dzien dobry.Jestem zainteresowany kupnem tego projektu. Czy mogę dostać bezpłatne materiały dodatkowe dotyczące tego domu - kosztorys i dokładne wymiary? Moj adres to: werbool1@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu jutrzejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Grzegorz Napisano 2 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 2 Listopad 2017 Witam czy domek już stoi jestem zainteresowana tym projektem Dzień Dobry my zaczynamy za 2 tygodnie w okolicach Warszawy. pozdr B Witam. Jestem zainteresowany projektem domu Ametyst. Państwo zaczęli już budowę w okolicach Warszawy. Czy jest możliwość osobistego kontaktu i zobaczenia domu w rzeczywistości. Pozdrawiam Grzegorz 697737299 Cytuj
Gość Natalia Napisano 3 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Listopad 2017 Witam, czy ja również mogę poprosić o dodatkowe materiały dotyczące Ametysta? Serdecznie pozdrawiam, n.podolinska@gmail.com Cytuj
Gość caban.bart@gmail.com Napisano 4 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Listopad 2017 Witam, kupiłem ten projekt i chciałbym zobaczyć jak wygląda w rzeczywistości bo u mnie jeszcze trochę czasu do realizacji, Jest ktoś w stanie podesłać zdjęcia? Pozdrawiam Cytuj
Gość Bartek Napisano 4 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Listopad 2017 Witam czy mogę prosić z o przesłanie materiałów oraz kosztorysu na e-mail: caban.bart@gmail.com ,bardzo dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Listopad 2017 Witam, czy ja również mogę poprosić o dodatkowe materiały dotyczące Ametysta? Serdecznie pozdrawiam, n.podolinska@gmail.com witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi