Gość Mariusz Napisano 24 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Lipiec 2017 Witam. proszę o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojów na adres mrgrabo@gmail.com. Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Lipiec 2017 Witam. proszę o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojów na adres mrgrabo@gmail.com. Dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Tomek Napisano 27 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Lipiec 2017 Dzień Dobry. Jestem zainteresowany kupnem tego projektu. Czy można prosić o przesłanie szczegółowych rzutów, przekrojów i wymiarów na adres: t-wesolowski@wp.pl ? Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Lipiec 2017 Dzień Dobry. Jestem zainteresowany kupnem tego projektu. Czy można prosić o przesłanie szczegółowych rzutów, przekrojów i wymiarów na adres: t-wesolowski@wp.pl ? Dziękuję i pozdrawiam Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Iwona Napisano 2 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 2 Sierpień 2017 Witam ,proszę o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojow projektu oraz wymiarów na adres i.kruszczak@o2.pl Pozdrawiam serdecznie Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Sierpień 2017 Witam ,proszę o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojow projektu oraz wymiarów na adres i.kruszczak@o2.pl Pozdrawiam serdecznie Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paweł Napisano 7 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Sierpień 2017 Witam, czy projekt można realizować metodą kanadyjską? Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Sierpień 2017 Witam, czy projekt można realizować metodą kanadyjską? Pozdrawiam Witam Technicznie nie powinno być problemu, jednak o szczegóły proszę pytać w firmie realizującej budowy domów w tejże technologii. Oni ostatecznie podejmą decyzję o możliwości budowy domu Ametyst w ich technologii.. Pozdrawiam Cytuj
Gość Justyna Napisano 9 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Sierpień 2017 Czy mogę prosić o przesłanie kosztorysu oraz dokładnych wymiarów domu? Jestem zainteresowana kupnem tego projektu: justajago@onet.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Sierpień 2017 Czy mogę prosić o przesłanie kosztorysu oraz dokładnych wymiarów domu? Jestem zainteresowana kupnem tego projektu: justajago@onet.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Karolina Napisano 13 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Sierpień 2017 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rzutów , przekrojów i wymiarów oraz kosztorysu projektu. karolina.henning@o2.pl pozdrawiam serdecznie Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Sierpień 2017 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rzutów , przekrojów i wymiarów oraz kosztorysu projektu. karolina.henning@o2.pl pozdrawiam serdecznie Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Wioletta Napisano 16 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 16 Sierpień 2017 Dzień dobry, mały a funkcjonalny i nietypowy domek, taki by nas interesował. Mam tylko pytanie, czy można zmienić kąt nachylenia dachu na 40 stopni - niestety wymóg gminy i czy da się z pokoju na dole zrobić garderobę i łązienkę prznależne do sypialni. Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 16 Sierpień 2017 Dzień dobry, mały a funkcjonalny i nietypowy domek, taki by nas interesował. Mam tylko pytanie, czy można zmienić kąt nachylenia dachu na 40 stopni - niestety wymóg gminy i czy da się z pokoju na dole zrobić garderobę i łązienkę prznależne do sypialni. Witam. Zmiany, o których Pani pisze są możliwe do zaprojektowania. Tego typu zmiany proponujemy wykonać na etapie adaptacji projektu. Wybrany przez Panią architekt dokona ich wyceny i wprowadzi na nasz oryginalny projekt. Nasza pracownia jako autor projektu wyda bezpłatną zgodę na wprowadzenie zmian. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Wioletta Napisano 16 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 16 Sierpień 2017 Dzień dobry, mały a funkcjonalny i nietypowy domek, taki by nas interesował. Mam tylko pytanie, czy można zmienić kąt nachylenia dachu na 40 stopni - niestety wymóg gminy i czy da się z pokoju na dole zrobić garderobę i łązienkę prznależne do sypialni. Dziękuję, to wspaniale. A można prosić o rysunki szczegółowe? w.pysiak@poczta.onet.pl. Z góry dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 16 Sierpień 2017 Dziękuję, to wspaniale. A można prosić o rysunki szczegółowe? w.pysiak@poczta.onet.pl. Z góry dziękuję. Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Małgorzata Napisano 20 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Sierpień 2017 Dzień dobry, interesuje mnie, czy macie Państwo projekt z garażem lub czy jest możliwość dobudowy garażu na jedne ze ścian bocznych. Jaka wtedy musiałaby być minimalna szerokość działki ? pozdrawiam mgrgoracy@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Sierpień 2017 Dzień dobry, interesuje mnie, czy macie Państwo projekt z garażem lub czy jest możliwość dobudowy garażu na jedne ze ścian bocznych. Jaka wtedy musiałaby być minimalna szerokość działki ? pozdrawiam mgrgoracy@gmail.com Witam. Nie mamy wersji z garażem. Jest możliwość doprojektowania garażu na etapie adaptacji projektu. Wybrany przez Panią architekt dokona ich wyceny i wprowadzi na nasz oryginalny projekt. Nasza pracownia jako autor projektu wyda bezpłatną zgodę na wprowadzenie zmian. Po doprojektowaniu garaży jednostanowiskowego minimalna szerokość działki to ok. 20,5m. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Michalina Napisano 21 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Sierpień 2017 Witam. Mogę prosić o komplet - rysunki, kosztorys na adres micbilski@gmail.com? Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Sierpień 2017 Witam. Mogę prosić o komplet - rysunki, kosztorys na adres micbilski@gmail.com? Dziękuję i pozdrawiam. Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Michalina Napisano 21 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Sierpień 2017 Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. To jeszcze proszę o materiały dotyczące projektu Judyta. Z góry dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Sierpień 2017 To jeszcze proszę o materiały dotyczące projektu Judyta. Z góry dziękuję. Materiały prześlemy w niedługim czasie. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Konrad Napisano 22 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Sierpień 2017 Witam. Bardzo bym prosił o przesłanie materiałów dodatkowych- kosztorys itp. Pozdrawiam. kon.wanat@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Sierpień 2017 Witam. Bardzo bym prosił o przesłanie materiałów dodatkowych- kosztorys itp. Pozdrawiam. kon.wanat@gmail.com Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Iwona Napisano 22 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Sierpień 2017 Dzień dobry, czy ktoś już ten dom buduje? Jeśli tak proszę o kontakt iw.sarapata@gmail.com Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi