Dobre Domy Napisano 17 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 17 Czerwiec 2017 Witam , jestem zainteresowana Państwa projektem. Proszę o przesłanie dostępnych materiałów i kosztorysu na adres mailowy : monikainter@op.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek Pozdrawiam Cytuj
Gość Marek Napisano 19 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 19 Czerwiec 2017 Witam, Czy w świetle obowiązujących przepisów do szerokości elewacji frontowej liczy się w tym projekcie taras ? Pozdrawiam Marek Wierzbicki Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 19 Czerwiec 2017 Witam, Czy w świetle obowiązujących przepisów do szerokości elewacji frontowej liczy się w tym projekcie taras ? Pozdrawiam Marek Wierzbicki Witam W projekcie Ametyst taras występuje na elewacji ogrodowej.Patrząc na elewację frontową nie mamy tu żadnego tarasu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marek Napisano 19 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 19 Czerwiec 2017 Witam W projekcie Ametyst taras występuje na elewacji ogrodowej.Patrząc na elewację frontową nie mamy tu żadnego tarasu. Pozdrawiam Na mojej działce stałby wzdłuż od strony wjazdu czyli elewacją frontową byłaby ta boczna w projekcie. Warunki zabudowy dopuszczają szerokość elewacji frontowej do 13m, stąd moje pytanie, czy w takim wypadku liczymy taras czy nie ? Cytuj
Gość Gość Napisano 19 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 19 Czerwiec 2017 Witam, proszę o przesłanie materiałów i kosztorysu na adres: konrad2350@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Gość Bernadeta Napisano 19 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 19 Czerwiec 2017 2017-06-17 20:04 Witam , jestem zainteresowana Państwa projektem. Proszę o przesłanie dostępnych materiałów i kosztorysu na adres mailowy : Notosiup@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Czerwiec 2017 Na mojej działce stałby wzdłuż od strony wjazdu czyli elewacją frontową byłaby ta boczna w projekcie. Warunki zabudowy dopuszczają szerokość elewacji frontowej do 13m, stąd moje pytanie, czy w takim wypadku liczymy taras czy nie ? Witam W takiej sytuacji taras wliczany jest do długości elewacji. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Czerwiec 2017 Witam, proszę o przesłanie materiałów i kosztorysu na adres: konrad2350@gmail.com Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Czerwiec 2017 2017-06-17 20:04 Witam , jestem zainteresowana Państwa projektem. Proszę o przesłanie dostępnych materiałów i kosztorysu na adres mailowy : Notosiup@gmail.com Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Magdalena Napisano 24 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Czerwiec 2017 Witam proszę o przesłanie dostępnych materiałów i kosztorysu na maila madzik0310@interia.pl dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Czerwiec 2017 Witam proszę o przesłanie dostępnych materiałów i kosztorysu na maila madzik0310@interia.pl dziękuję Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Krzystof Napisano 27 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Czerwiec 2017 Dzień dobry, proszę o przesłanie na adres zak91@vp.pl zestawienia wszystkich materiałów, danych dotyczących kosztorysu, szczegółowych wymiarów pomieszczeń, przekrojów. Jednym słowem wszystkich materiałów które są mi państwa w stanie wysłać Z góry dziękuję, pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Czerwiec 2017 Dzień dobry, proszę o przesłanie na adres zak91@vp.pl zestawienia wszystkich materiałów, danych dotyczących kosztorysu, szczegółowych wymiarów pomieszczeń, przekrojów. Jednym słowem wszystkich materiałów które są mi państwa w stanie wysłać Z góry dziękuję, pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość piotr Napisano 2 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 2 Lipiec 2017 witam serdecznie Jestem zainteresowany zakupem projektu Ametyst. Prosze o przesłanie szczegółowych danych t.j.rzutów ,przekrojów oraz kosztorysu uwzgledniajac prace od stanu zero do stanu deweloperskiego paczka0531@wp.pl pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Lipiec 2017 witam serdecznie Jestem zainteresowany zakupem projektu Ametyst. Prosze o przesłanie szczegółowych danych t.j.rzutów ,przekrojów oraz kosztorysu uwzgledniajac prace od stanu zero do stanu deweloperskiego paczka0531@wp.pl pozdrawiam Witam. Dostępne materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Magda Napisano 6 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Lipiec 2017 Dzień dobry, proszę o przesłanie na adres mailowy jot.ef@poczta.fm zestawienia wszystkich materiałów, danych dotyczących kosztorysu, szczegółowych wymiarów pomieszczeń, przekrojów. Co mogę dostać to jestem chętna. Z góry dziękuję, pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Lipiec 2017 Dzień dobry, proszę o przesłanie na adres mailowy jot.ef@poczta.fm zestawienia wszystkich materiałów, danych dotyczących kosztorysu, szczegółowych wymiarów pomieszczeń, przekrojów. Co mogę dostać to jestem chętna. Z góry dziękuję, pozdrawiam. Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Gutkowska Wioleta Napisano 8 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Lipiec 2017 Dzień dobry, proszę o przesłanie na adres mailowy wgutkowska@interia.pl zestawienia wszystkich materiałów, danych dotyczących kosztorysu, szczegółowych wymiarów pomieszczeń, przekrojów. Co mogę dostać to jestem chętna. Z góry dziękuję, pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Lipiec 2017 Dzień dobry, proszę o przesłanie na adres mailowy wgutkowska@interia.pl zestawienia wszystkich materiałów, danych dotyczących kosztorysu, szczegółowych wymiarów pomieszczeń, przekrojów. Co mogę dostać to jestem chętna. Z góry dziękuję, pozdrawiam. Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Katarzyna Napisano 10 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Lipiec 2017 Witam, proszę o przesłanie zestawienia wszystkich materiałów, danych dotyczących kosztorysu, szczegółowych wymiarów pomieszczeń, przekrojów na adres kkasma@o2.pl . Z góry dziękuję. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Lipiec 2017 Witam, proszę o przesłanie zestawienia wszystkich materiałów, danych dotyczących kosztorysu, szczegółowych wymiarów pomieszczeń, przekrojów na adres kkasma@o2.pl . Z góry dziękuję. Pozdrawiam Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Justyna Napisano 12 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Lipiec 2017 Witam jestem zainteresowana kupnem tego projektu, proszę o przesłanie szczegółowych rzutów, przekrojów i kosztorysu na adres justakapusta@o2.plPozdrawiam serdecznie Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Lipiec 2017 Witam jestem zainteresowana kupnem tego projektu, proszę o przesłanie szczegółowych rzutów, przekrojów i kosztorysu na adres justakapusta@o2.pl Pozdrawiam serdecznie Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały pokazowe dla projektu. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Daniel Napisano 18 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Lipiec 2017 Witam jestem zainteresowany kupnem tego projektu, proszę o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojów na adres danielopiola89@gmail.com dziekuje serdecznie i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Lipiec 2017 Witam jestem zainteresowany kupnem tego projektu, proszę o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojów na adres danielopiola89@gmail.com dziekuje serdecznie i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi