Dobre Domy Napisano 19 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 19 Maj 2017 Witam. Czy mogla bym prosic o przeslanie kosztorysu oraz dokladnych wymiarow domu? Jestem zainteresowana kupnem tego projektu. Sylwusiaa@interia.pl Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość monika Napisano 23 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Maj 2017 Dzień Dobry czy jest ktoś kto ma już zakupiony projekt? Mamy już pozwolenie i lada chwila zaczynamy budowę. Jeśli ktoś jest w podobnej sytuacji, może warto się dzielić uwagami z placu budowy? pozdrawiam B Witam czy domek już stoi jestem zainteresowana tym projektem Cytuj
Gość monika Napisano 23 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Maj 2017 Jestem zainteresowany zakupem projektu proszę przesłać mi rysunki szczegółowe wraz z poddaszem z wysokoscią Mój mail Mopz@vp.pl oraz kosztorysu. Oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Cytuj
Gość marcin Napisano 24 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Maj 2017 Witam, proszę o szczegółowe rysunki z wymiarowaniem poszczególnych pomieszczeń oraz poddasza (wysokości) na oraz kosztorys budowy na: monapiza@op.pl oraz czy jest możliwość dobudowy garażu i wykonania małej dodatkowej WC na poddaszu przy adaptacji przez wybranego architekta. pozdrawiam marcin Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Maj 2017 Witam, proszę o szczegółowe rysunki z wymiarowaniem poszczególnych pomieszczeń oraz poddasza (wysokości) na oraz kosztorys budowy na: monapiza@op.pl oraz czy jest możliwość dobudowy garażu i wykonania małej dodatkowej WC na poddaszu przy adaptacji przez wybranego architekta. pozdrawiam marcin Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Maj 2017 Jestem zainteresowany zakupem projektu proszę przesłać mi rysunki szczegółowe wraz z poddaszem z wysokoscią Mój mail Mopz@vp.pl oraz kosztorysu. Oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Damian Napisano 24 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Maj 2017 Witam. Czy ktoś z państwa rozpoczął budowę tego projektu? Bardzo chciał bym zobaczyć projekt w rzeczywistości. Cytuj
Gość Magdalena Napisano 27 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Maj 2017 Witam czy mogłabym prosić o przesłanie materiałów/kosztorysu na adres pyszczek.magda@gmail.com Dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Maj 2017 Witam czy mogłabym prosić o przesłanie materiałów/kosztorysu na adres pyszczek.magda@gmail.com Dziękuję Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Zbyszek Filipek Napisano 30 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Maj 2017 Witam. Czy istnieje możliwość zwiększenia kąta nachylenia dachu o 5-8 stopni? Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Maj 2017 Witam. Czy istnieje możliwość zwiększenia kąta nachylenia dachu o 5-8 stopni? Witam Na etapie adaptacji projektu można dokonać zmiany kąta nachylenia dachu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marek Napisano 31 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 31 Maj 2017 Witam serdecznie Posiadam działkę z wjazdem od południa i zaproponowany przez Państwa układ pomieszczeń powoduje, że pomieszczenia techniczne znajdą się po stronie płd (łazienka, kotłownia), natomiast pokoje od strony płn. Muszę wstępnie obrócić proponowaną bryłę domu o 90 stopni, aby sensowne było zastosowanie solarów do przygotowania c.w.u. Brak jest wewnętrznych wymiarów pomieszczeń i jakiegokolwiek przekroju budynku, z elewacji można ocenić, że wysokość ścianki kolankowej jest praktycznie żadna. Jest to b. ważne przy założeniu, że chciałbym adaptować poddasze. Brak jest również choćby najmniejszej spiżarni (przystosowanie do tej funkcji pomieszczenia gospodarczego z kotłownią na opał stały i zlokalizowaną tam pralką uważałbym za niezbyt trafiony). Brak w miarę dokładnej wyceny kosztów budowy uważam za brak, który nie pozwala na podjęcie racjonalnej decyzji o zakupie dokumentacji. Sądzę, że autorzy projektu sami nie zakupiliby takiej dokumentacji. Proszę o przesłanie przynajmniej przekroju budynku ( w miejscu gdzie występuje poddasze) oraz wymiarów dla poszczególnych pomieszczeń. Budynek b. podoba się mojej żonie, ale niestety nie mogę kupować kota w worku. Pozdrawiam : Marek G. Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 1 Czerwiec 2017 Witam serdecznie Posiadam działkę z wjazdem od południa i zaproponowany przez Państwa układ pomieszczeń powoduje, że pomieszczenia techniczne znajdą się po stronie płd (łazienka, kotłownia), natomiast pokoje od strony płn. Muszę wstępnie obrócić proponowaną bryłę domu o 90 stopni, aby sensowne było zastosowanie solarów do przygotowania c.w.u. Brak jest wewnętrznych wymiarów pomieszczeń i jakiegokolwiek przekroju budynku, z elewacji można ocenić, że wysokość ścianki kolankowej jest praktycznie żadna. Jest to b. ważne przy założeniu, że chciałbym adaptować poddasze. Brak jest również choćby najmniejszej spiżarni (przystosowanie do tej funkcji pomieszczenia gospodarczego z kotłownią na opał stały i zlokalizowaną tam pralką uważałbym za niezbyt trafiony). Brak w miarę dokładnej wyceny kosztów budowy uważam za brak, który nie pozwala na podjęcie racjonalnej decyzji o zakupie dokumentacji. Sądzę, że autorzy projektu sami nie zakupiliby takiej dokumentacji. Proszę o przesłanie przynajmniej przekroju budynku ( w miejscu gdzie występuje poddasze) oraz wymiarów dla poszczególnych pomieszczeń. Budynek b. podoba się mojej żonie, ale niestety nie mogę kupować kota w worku. Pozdrawiam : Marek G. Witam. Na prośbę Klienta zwymiarowane rysunki wysyłamy na adres mailowy. W naszych projektach standardowo projektujemy ogrzewanie gazowe, więc pom. gosp. może funkcjonować również jako spiżarnia i może znajdować się w nim pralka. Koszty budowy znajdują się na naszej stronie www pod główną wizualizacją projektu, dodatkowo na maila przesyłamy uproszczone kosztorysy oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Proszę o podanie maila, abyśmy mogli przesłać dostępne materiały. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Joanna Czechowska Napisano 6 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Czerwiec 2017 Dzień dobry. Projekt przepiękny. Proszę o przesłanie materiałów/kosztorysu na e-mail: dudkidwa@wp.pl Z góry serdecznie dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Czerwiec 2017 Dzień dobry. Projekt przepiękny. Proszę o przesłanie materiałów/kosztorysu na e-mail: dudkidwa@wp.pl Z góry serdecznie dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Sebastian Napisano 6 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Czerwiec 2017 Witam. Jestem zainteresowany projektem, bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rzutów, przekrojów oraz kosztorysu na adres s.gryszpanowicz@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Gość Patrycja Napisano 7 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Czerwiec 2017 Dzień dobry, Proszę o przesłanie dostępnych materiałów i kosztorysu na adres pati@alisma.pl Pozdrawiam Patrycja Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Czerwiec 2017 Witam. Jestem zainteresowany projektem, bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rzutów, przekrojów oraz kosztorysu na adres s.gryszpanowicz@gmail.com Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Czerwiec 2017 Dzień dobry, Proszę o przesłanie dostępnych materiałów i kosztorysu na adres pati@alisma.pl Pozdrawiam Patrycja Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Magdalena Napisano 11 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Czerwiec 2017 Witam, czy jest możliwa wersja projektu tego domu w technologii szkieletowej drewnianej? Cytuj
Gość Gość Napisano 11 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Czerwiec 2017 Witam. Czy ktoś z państwa rozpoczął budowę tego projektu? Bardzo chciał bym zobaczyć projekt w rzeczywistości. Dzień Dobry my zaczynamy za 2 tygodnie w okolicach Warszawy. pozdr B Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Czerwiec 2017 Witam, czy jest możliwa wersja projektu tego domu w technologii szkieletowej drewnianej? witam O możliwość budowy domu w technologii szkieletowej proszę dopytać w firmie, realizującej budowy w tejże technologii. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ryszard Napisano 15 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 15 Czerwiec 2017 Witam. Jestem zainteresowany projektem, bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rzutów, przekrojów, a przede wszystkim możliwie bardzo szczegółowego kosztorysu na adres rystar@poczta.fm Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 16 Czerwiec 2017 Witam. Jestem zainteresowany projektem, bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rzutów, przekrojów, a przede wszystkim możliwie bardzo szczegółowego kosztorysu na adres rystar@poczta.fm Pozdrawiam. Witam, materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Monika Napisano 16 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 16 Czerwiec 2017 Witam , jestem zainteresowana Państwa projektem. Proszę o przesłanie dostępnych materiałów i kosztorysu na adres mailowy : monikainter@op.pl Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi