Dobre Domy Napisano 24 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Kwiecień 2017 Dzień dobry, gratuluję projektu! Czy mogłabym otrzymać materiały / kosztorysu ametystu ? emultan@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam serdecznie Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Magda Napisano 24 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Kwiecień 2017 Witam czy mogę prosić z o przesłanie materiałów/kosztorysu na e-mail: niusienka1@o2.pl bardzo dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Kwiecień 2017 Witam czy mogę prosić z o przesłanie materiałów/kosztorysu na e-mail: niusienka1@o2.pl bardzo dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość michal Napisano 25 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Kwiecień 2017 michal.gospodarek1989@wp.pl bardzo prosze o przesłanie szczegółów otrzymać materiały / kosztorysu ametystu, gdyz jestesmy zdecydowani na ten projekt Cytuj
Gość Emilia Napisano 25 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Kwiecień 2017 Dzień dobry można prosić o przesłanie materiałów/kosztorysy do tego domu na e-mail: emilkakraj@interia.pl? Czy byłaby możliwość zmiany kąta nachylenia dachu do 35 i wydłużenie salonu o 1 metr? Z góry dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Kwiecień 2017 michal.gospodarek1989@wp.pl bardzo prosze o przesłanie szczegółów otrzymać materiały / kosztorysu ametystu, gdyz jestesmy zdecydowani na ten projekt Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Kwiecień 2017 Dzień dobry można prosić o przesłanie materiałów/kosztorysy do tego domu na e-mail: emilkakraj@interia.pl? Czy byłaby możliwość zmiany kąta nachylenia dachu do 35 i wydłużenie salonu o 1 metr? Z góry dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. W sprawie zmian proszę o kontakt z architektami na adres info@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość DAWID Napisano 28 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Kwiecień 2017 Witam serdecznie, mam pytanie czy była by opcja aby zamurować wnękę wejściową i przenieść tam kotłownie a w miejscu kotłowni zrobić wejście do domu, i również czy dało by sie podnieśc poddasze o 0,5 m (dawid.bed@wp.pl) . Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Kwiecień 2017 Witam serdecznie, mam pytanie czy była by opcja aby zamurować wnękę wejściową i przenieść tam kotłownie a w miejscu kotłowni zrobić wejście do domu, i również czy dało by sie podnieśc poddasze o 0,5 m (dawid.bed@wp.pl) . Pozdrawiam Dzień dobry, Tak, można wprowadzić takie zmiany na etapie adaptacji. Będzie to wymagało naszej zgody, którą wystawiamy pisemnie i bezpłatnie. Dlatego podczas zakupu projektu lub później, proszę nam to zgłosić. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Tomek Napisano 28 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Kwiecień 2017 Dzień dobry można prosić o przesłanie materiałów/kosztorysy do tego domu na e-mail: tomasz.huczynski@gmail.com? dziękuję Tomek Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 29 Kwiecień 2017 Dzień dobry można prosić o przesłanie materiałów/kosztorysy do tego domu na e-mail: tomasz.huczynski@gmail.com? dziękuję Tomek Witam Materiały prześlemy we wtorek. Pozdrawiam Cytuj
Gość tadeusz Napisano 1 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 1 Maj 2017 Dzień dobry można prosić o przesłanie materiałów/kosztorysy do tego domu na e-mail: tadekfur@gmail.com? dziękuję Tadeusz Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 2 Maj 2017 Dzień dobry można prosić o przesłanie materiałów/kosztorysy do tego domu na e-mail: tadekfur@gmail.com? dziękuję Tadeusz Dzień dobry! W dniu dzisiejszym prześlemy materiały na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 3 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Maj 2017 gratuluję projektu - dom jest piękny! niestety dla mnie troszeczkę za mały jest możliwość powiększenia go o 20 m? Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Maj 2017 gratuluję projektu - dom jest piękny! niestety dla mnie troszeczkę za mały jest możliwość powiększenia go o 20 m? Witam. Zmiany w projekcie możne wprowadzić architekt na etapie adaptacji (od naszej pracowni otrzyma Pani wówczas bezpłatnie zgodę na zmiany). Mogą również zaprojektować je architekci w naszej pracowni, ale jest to usługa dodatkowo płatna. Jej koszt zależny będzie od tego w jaki sposób chciałaby Pani ten dom powiększyć. W kwestii ewentualnej wyceny zmian prosimy o przesłanie zapytania mailowo na adres info@dobredomy.pl. W treści maila proszę dokładnie i jednoznacznie opisać zakres zmian (w przypadku bardziej skomplikowanych/ złożonych zmian warto załączyć szkic). Pozdrawiam Cytuj
Gość Łukasz Napisano 4 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Maj 2017 Witam czy można również prosić o przesłanie materiałów/kosztorysy do tego domu na cakluk1@op.pl Dodatkowo chciałem się dowiedzieć czy istnieje możliwość modyfikacji w projekcie ? pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Maj 2017 Witam czy można również prosić o przesłanie materiałów/kosztorysy do tego domu na cakluk1@op.pl Dodatkowo chciałem się dowiedzieć czy istnieje możliwość modyfikacji w projekcie ? pozdrawiam Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Zmiany można wprowadzać u projektanta adaptującego lub w naszej pracowni (w obu przypadkach są to zmiany dodatkowo płatne). Pozdrawiam. Cytuj
Gość Dawid Napisano 9 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Maj 2017 Dzień dobry można prosić o przesłanie materiałów/kosztorysy do tego domu na e-mail: dawid.bed@wp.pl . Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Maj 2017 Dzień dobry można prosić o przesłanie materiałów/kosztorysy do tego domu na e-mail: dawid.bed@wp.pl . Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Artur Napisano 10 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Maj 2017 Witam. Jestem zainteresowany kupnem projektu i jestem na etapie obliczania przybliżonych kosztów kilku wybranych projektów, czy jest możliwość wysłania dokładniejszych wymiarów budynku (długość poszczególnych ścian itp.)? Mail: artur.blazek@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Maj 2017 Witam. Jestem zainteresowany kupnem projektu i jestem na etapie obliczania przybliżonych kosztów kilku wybranych projektów, czy jest możliwość wysłania dokładniejszych wymiarów budynku (długość poszczególnych ścian itp.)? Mail: artur.blazek@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Artur Napisano 10 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Maj 2017 Witam. Jestem zainteresowany zakupem projektu, jeśli jest taka możliwość to proszę o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojów oraz kosztorysu. Mail: artur.blazek@gmail.com Pozdrawiam, Artur Błażek Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Maj 2017 Witam. Jestem zainteresowany zakupem projektu, jeśli jest taka możliwość to proszę o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojów oraz kosztorysu. Mail: artur.blazek@gmail.com Pozdrawiam, Artur Błażek Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość beata Napisano 13 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Maj 2017 Dzień Dobry czy jest ktoś kto ma już zakupiony projekt? Mamy już pozwolenie i lada chwila zaczynamy budowę. Jeśli ktoś jest w podobnej sytuacji, może warto się dzielić uwagami z placu budowy? pozdrawiam B Cytuj
Gość Sylwia Janiga Napisano 18 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Maj 2017 Witam. Czy mogla bym prosic o przeslanie kosztorysu oraz dokladnych wymiarow domu? Jestem zainteresowana kupnem tego projektu. Sylwusiaa@interia.pl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi