Dobre Domy Napisano 10 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 10 Styczeń 2021 16 godzin temu, Gość Sylwester napisał: Dzień dobry, czy mogę otrzymać rzuty i kosztorys do stanu surowego zamkniętego? jarema.sylwester@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. W załączniku przesyłam zestawienie materiałów. Pozdrawiam Cytuj
Gość Patrycja T Napisano 13 Marzec 2021 Zgłoszenie Napisano 13 Marzec 2021 Dzień dobry, proszę o wysłanie szczegółowych materiałów na temat tego projektu na adres pattom@poczta.onet.pl dziękuję! Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Marzec 2021 Zgłoszenie Napisano 15 Marzec 2021 W dniu 13.03.2021 o 20:38, Gość Patrycja T napisał: Dzień dobry, proszę o wysłanie szczegółowych materiałów na temat tego projektu na adres pattom@poczta.onet.pl dziękuję! Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ania Napisano 1 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Napisano 1 Kwiecień 2021 Proszę o przesłanie materiałów :) zaba_6@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Napisano 1 Kwiecień 2021 1 godzinę temu, Gość Ania napisał: Proszę o przesłanie materiałów zaba_6@o2.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Sebastian Napisano 4 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Napisano 4 Kwiecień 2021 Dzień Dobry Jestem zainteresowany projektem - proszę o wysyłkę dostępnych darmowych materiałów( m.in. zestawienia materiałów, wymiarów pomieszczeń) na jego temat na adres maysebastian.1995@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Napisano 6 Kwiecień 2021 W dniu 4.04.2021 o 21:15, Gość Sebastian napisał: Dzień Dobry Jestem zainteresowany projektem - proszę o wysyłkę dostępnych darmowych materiałów( m.in. zestawienia materiałów, wymiarów pomieszczeń) na jego temat na adres maysebastian.1995@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Mirabelek Napisano 17 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Napisano 17 Kwiecień 2021 Witam. Jesteśmy z rodziną zainteresowani projektem Ametyst. Czy można prosić o więcej darmowych materiałów dotyczących projektu: rysunki z wymiarami pomieszczeń, wykaz stolarki okiennej, wykaz materiałów, kosztorys budowy, rysunki fundamentów i ścian. Czy na etapie adaptacji projektu można podnieść ściankę kolankową jak w projekcie Ametyst III ? Pomimo uroku zadaszonego tarasu chcielibyśmy usunąć kominek z tarasu oraz wykonać taras otwarty bez zadaszenia. Czy projektant adaptujący mógłby wykonać taką zmianę skrócenia dachu. W tym projekcie podoba nam się układ pomieszczeń oraz antresola z sypialnią na poddaszu. Proszę o przesłanie możliwych do uzyskania materiałów na e-maila: marlal4@wp.pl Pozdrawiam. Marcin. Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Napisano 18 Kwiecień 2021 W dniu 17.04.2021 o 13:26, Mirabelek napisał: Witam. Jesteśmy z rodziną zainteresowani projektem Ametyst. Czy można prosić o więcej darmowych materiałów dotyczących projektu: rysunki z wymiarami pomieszczeń, wykaz stolarki okiennej, wykaz materiałów, kosztorys budowy, rysunki fundamentów i ścian. Czy na etapie adaptacji projektu można podnieść ściankę kolankową jak w projekcie Ametyst III ? Pomimo uroku zadaszonego tarasu chcielibyśmy usunąć kominek z tarasu oraz wykonać taras otwarty bez zadaszenia. Czy projektant adaptujący mógłby wykonać taką zmianę skrócenia dachu. W tym projekcie podoba nam się układ pomieszczeń oraz antresola z sypialnią na poddaszu. Proszę o przesłanie możliwych do uzyskania materiałów na e-maila: marlal4@wp.pl Pozdrawiam. Marcin. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. Nie udostępniamy przed zakupem rysunków konstrukcyjnych. Wszystkie zmiany są możliwe do wprowadzenia. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dobre Domy Napisano 8 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Napisano 8 Czerwiec 2021 Wszystkich z Państwa, którzy budują projekt Ametyst lub jeden z jego wariantów zapraszamy do dedykowanej grupy na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/226291862886615 Cytuj
Gość Małgorzata Napisano 16 Lipiec 2021 Zgłoszenie Napisano 16 Lipiec 2021 Dzień dobry, jestem zainteresowana projektem Ametyst i proszę o przesłanie dostępnych darmowych materiałów na adres: malgorzatagostynska@gmail.com Pozdrawiam Małgorzata Cytuj
Redaktor Napisano 16 Lipiec 2021 Autor Zgłoszenie Napisano 16 Lipiec 2021 4 godziny temu, Gość Małgorzata napisał: Dzień dobry, jestem zainteresowana projektem Ametyst i proszę o przesłanie dostępnych darmowych materiałów na adres: malgorzatagostynska@gmail.com Pozdrawiam Małgorzata Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marta Napisano 23 Luty 2022 Zgłoszenie Napisano 23 Luty 2022 Dzień dobry, jestem zainteresowana projektem Ametyst i proszę o przesłanie dostępnych darmowych materiałów na adres: m-szpak21@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Redaktor Napisano 23 Luty 2022 Autor Zgłoszenie Napisano 23 Luty 2022 6 godzin temu, Gość Marta napisał: Dzień dobry, jestem zainteresowana projektem Ametyst i proszę o przesłanie dostępnych darmowych materiałów na adres: m-szpak21@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Bogdan Napisano 20 Marzec 2022 Zgłoszenie Napisano 20 Marzec 2022 Dzień dobry, Jestem zainteresowany projektem, czy istnieje możliwość ustawienia budynku tarasem na zachód z wejściem od południa? Proszę o przesłanie wymiarów pomieszczeń na adres: bwrobel.pl@gmail.com Dziękuję Cytuj
Redaktor Napisano 21 Marzec 2022 Autor Zgłoszenie Napisano 21 Marzec 2022 12 godzin temu, Gość Gość Bogdan napisał: Dzień dobry, Jestem zainteresowany projektem, czy istnieje możliwość ustawienia budynku tarasem na zachód z wejściem od południa? Proszę o przesłanie wymiarów pomieszczeń na adres: bwrobel.pl@gmail.com Dziękuję Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Budynek można ustawić dowolnie. Pozdrawiam Cytuj
Gość Piotr Napisano 12 Maj 2022 Zgłoszenie Napisano 12 Maj 2022 Witam, jestem zainteresowany projektem Ametyst lustro, proszę o przesłanie szczegółów projektu (głównie interesuje mnie sposób ogrzewania) na adres piotr.sawicki12@interia.pl Cytuj
Redaktor Napisano 13 Maj 2022 Autor Zgłoszenie Napisano 13 Maj 2022 13 godzin temu, Gość Piotr napisał: Witam, jestem zainteresowany projektem Ametyst lustro, proszę o przesłanie szczegółów projektu (głównie interesuje mnie sposób ogrzewania) na adres piotr.sawicki12@interia.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. W projekcie przewidziano ogrzewanie gazowe- na etapie adaptacji projektu można zmienić sposób ogrzewania. Pozdrawiam Cytuj
Gość Bea Napisano 22 Maj 2022 Zgłoszenie Napisano 22 Maj 2022 Dzień dobry Jestem zainteresowana projektem ametyst.prosze o przesłanie darmowych materiałów na adres: skarbonka.bea@gmail.com Cytuj
Redaktor Napisano 24 Maj 2022 Autor Zgłoszenie Napisano 24 Maj 2022 W dniu 22.05.2022 o 14:49, Gość Bea napisał: Dzień dobry Jestem zainteresowana projektem ametyst.prosze o przesłanie darmowych materiałów na adres: skarbonka.bea@gmail.com Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Jakub Napisano 3 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Napisano 3 Wrzesień 2022 Dzień dobry, jestem zainteresowany projektem Ametyst i proszę o przesłanie dostępnych darmowych materiałów na adres: szajekj@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Napisano 5 Wrzesień 2022 W dniu 3.09.2022 o 08:08, Gość Jakub napisał: Dzień dobry, jestem zainteresowany projektem Ametyst i proszę o przesłanie dostępnych darmowych materiałów na adres: szajekj@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Agnieszka Ka Napisano 19 Czerwiec 2023 Zgłoszenie Napisano 19 Czerwiec 2023 Dzień dobry . Bardzo proszę o przesłanie informacji nt. domu ametyst agakarbowska@onet.eu pozdrawiam, Agnieszka Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Czerwiec 2023 Zgłoszenie Napisano 19 Czerwiec 2023 58 minut temu, Gość Agnieszka Ka napisał: Dzień dobry . Bardzo proszę o przesłanie informacji nt. domu ametyst agakarbowska@onet.eu pozdrawiam, Agnieszka Dzień dobry, rysunki zostały wysłane. Cytuj
Gość Luiza Napisano 26 Październik 2023 Zgłoszenie Napisano 26 Październik 2023 Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych, rzutów i przekrojów dla projektu Ametyst. Moj e-mail: imltalko@gmail.com Bardzo dziękuję Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi