Dobre Domy Napisano 19 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 19 Styczeń 2017 Witam, również czekam z niecierpliwością na szacunkową wycenę tego wspaniałego domku. Witam. Na kosztorys będzie trzeba poczekać jeszcze ok. 3-4 tygodni. Proszę o cierpliwość. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Gebb Napisano 10 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Luty 2017 Dołączam do Grona Oczekujących Cytuj
Gość Elżbieta Napisano 11 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Luty 2017 Dzień dobry. Czy ten projekt może być dostępny w technologii szkieletu drewnianego?. Jestem bardzo zainteresowana, piękny projekt. Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Luty 2017 Dzień dobry. Czy ten projekt może być dostępny w technologii szkieletu drewnianego?. Jestem bardzo zainteresowana, piękny projekt. Witam Nasza Pracownia nie oferuje domów w szkielecie - należy się skontaktować z firma, któa realizuje budowy w tejże technologii i z nią rozmawiać na temat możliwości budowy domu Ametyst w szkielecie. Pozdrawiam Cytuj
Gość Jacek Napisano 12 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Luty 2017 Witam jestem zainteresowany kupnem projektu (lustrzane odbicie) https://www.dobredomy.pl/skiprojekt/ametyst/lustro/#wizualizacje bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojów budynku w formacie JPG oraz obrys budynku w skali 1:500 w formacie PDF . Pozwoli to na podjęcie decyzji zakupu. Pozdrawiam Jacek Lisowski mail: lisjacek64@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Luty 2017 Witam jestem zainteresowany kupnem projektu (lustrzane odbicie) https://www.dobredomy.pl/skiprojekt/ametyst/lustro/#wizualizacje bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojów budynku w formacie JPG oraz obrys budynku w skali 1:500 w formacie PDF . Pozwoli to na podjęcie decyzji zakupu. Pozdrawiam Jacek Lisowski mail: lisjacek64@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Katarzyna Napisano 14 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Luty 2017 Witam Czy jest już dostępny kosztorys, bądź kiedy można się go spodziewać. Projekt super!!! Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Luty 2017 Witam Czy jest już dostępny kosztorys, bądź kiedy można się go spodziewać. Projekt super!!! Witam Kosztorys do projektu powinien być gotowy na dniach - jak tylko otrzymamy opracowanie od kosztorysanta, zamieścimy wyceny na stronie www przy prezentacji projektu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Grzegorz Napisano 22 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Luty 2017 Witam, czy można prosić o materiały dla projektu Ametyst (lustro), które udostępniacie Państwo przed zakupem. Proszę również o jakiekolwiek materiały pozwalające na wycenę kosztów budowy. Chcielibyśmy w lutym wybrać projekt i w marcu złożyć pozwolenie na budowę. grzegorz.trybek@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Luty 2017 Witam, czy można prosić o materiały dla projektu Ametyst (lustro), które udostępniacie Państwo przed zakupem. Proszę również o jakiekolwiek materiały pozwalające na wycenę kosztów budowy. Chcielibyśmy w lutym wybrać projekt i w marcu złożyć pozwolenie na budowę. grzegorz.trybek@gmail.com Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy jutro. Pozdrawiam Cytuj
Gość Grzegorz Napisano 24 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Luty 2017 Witam Materiały prześlemy jutro. Pozdrawiam Czekam więc na materiały. Mam przy okazji pytanie czy w ramach adaptacji można wykonać wydłużenie domu, tak aby na parterze od strony wejścia do domu przewidzieć jeszcze jeden pokój? Dodatkowo, chciałbym zapytać, czy możliwa jest zmiana kąta nachylenia dachu do 37-40 stopni? Pozdrawiam Grzegorz Cytuj
Gość Pozdrawiam Justyna mail : justajago@onet.pl Napisano 26 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Luty 2017 Witam, projekt bardzo mi się podoba ale brakuje mi garażu. Czy jest szansa na taki projekt z garażem? Najlepiej z przodu, tak aby projekt był nadal aktualny do wąskiej działki. Moja działka jest wąska i długa, dlatego mogę zmieścić dłuższy dom Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Luty 2017 Czekam więc na materiały. Mam przy okazji pytanie czy w ramach adaptacji można wykonać wydłużenie domu, tak aby na parterze od strony wejścia do domu przewidzieć jeszcze jeden pokój? Dodatkowo, chciałbym zapytać, czy możliwa jest zmiana kąta nachylenia dachu do 37-40 stopni? Pozdrawiam Grzegorz Dzień dobry, tak, można wprowadzić wymienione zmiany na etapie adaptacji projektu. Może je nanieść wybrany przez Pana arch. adaptujący lub nasza Pracownia. Jest to usługa dodatkowo odpłatna. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Luty 2017 Witam, projekt bardzo mi się podoba ale brakuje mi garażu. Czy jest szansa na taki projekt z garażem? Najlepiej z przodu, tak aby projekt był nadal aktualny do wąskiej działki. Moja działka jest wąska i długa, dlatego mogę zmieścić dłuższy dom Dzień dobry, niestety nie przewidujemy takiej wersji projektu. Garaż można doprojektować na etapie adaptacji. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Gość Napisano 6 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Marzec 2017 Dzień dobry, dlaczego Ametyst nie figuruje na liście projektów z dofinansowaniem MDM, a np. Agis II tak? Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Marzec 2017 Dzień dobry, dlaczego Ametyst nie figuruje na liście projektów z dofinansowaniem MDM, a np. Agis II tak? Witam Już dodajemy projekt do kategorii MDM - nasze przeoczenie. Pozdrawiam Cytuj
Gość Katarzyna Napisano 28 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Marzec 2017 Dzień dobry, Bardzo podoba mi się ten projekt, mam jednak pytanie czy istnieje opcja projektu z garażem? pozdrawiam, K.Ch Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Marzec 2017 Dzień dobry, Bardzo podoba mi się ten projekt, mam jednak pytanie czy istnieje opcja projektu z garażem? pozdrawiam, K.Ch Witam Niestety w swojej ofercie nie posiadamy domu Ametyst w wersji z garażem. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ewa Napisano 12 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Kwiecień 2017 Czy jest możliwość budowy tego domu z bali. Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Kwiecień 2017 Czy jest możliwość budowy tego domu z bali. Witam Należałoby rozmawiać z firmą realizująca budowy domów z bali, czy projekt Ametyst można wykonać w oferowanej przez nich technologii. Nasza Pracownia wyrazi zgodę na budowę w tejże technologii. Pozdrawiam Cytuj
Gość sylwia Napisano 12 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Kwiecień 2017 witam jaka jest cena stworzenia projektu indywidualnego bazujac np na projekcie ametyst, dom byl by szerszy dla dzilaki 21 m -szeroka dzieki czemu kuchnia byla by wieksza i likwidacja wneki z lawka przy wejsciu do domu aby zyskac dodatkowy metraz w srodku, ewentuanie jeszcze wydluzyc troche dom? poszukuje projektu dla waskiej dzialki , domu parterowego tak do 100m, ale z tarasem jak w projekcie ametyst pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Kwiecień 2017 witam jaka jest cena stworzenia projektu indywidualnego bazujac np na projekcie ametyst, dom byl by szerszy dla dzilaki 21 m -szeroka dzieki czemu kuchnia byla by wieksza i likwidacja wneki z lawka przy wejsciu do domu aby zyskac dodatkowy metraz w srodku, ewentuanie jeszcze wydluzyc troche dom? poszukuje projektu dla waskiej dzialki , domu parterowego tak do 100m, ale z tarasem jak w projekcie ametyst pozdrawiam Dzień dobry, Dziękujemy za zainteresowanie projektem z naszej Pracowni. W celu uzyskania wyceny usługi zaprojektowania budynku indywidualnego proszę o kontakt mailowy na adres: info@dobredomy.pl Pozdrawiam! Cytuj
Gość Wioletta Napisano 20 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Kwiecień 2017 Witam, bardzo piękny dom! Czy jest możliwość otrzymania materiałów / kosztorysu do tego domu przed zakupem projektu ? rhotka@tlen.pl z góry serdecznie dziękuję! Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Kwiecień 2017 Witam, bardzo piękny dom! Czy jest możliwość otrzymania materiałów / kosztorysu do tego domu przed zakupem projektu ? rhotka@tlen.pl z góry serdecznie dziękuję! Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ewa Napisano 23 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Kwiecień 2017 Dzień dobry, gratuluję projektu! Czy mogłabym otrzymać materiały / kosztorysu ametystu ? emultan@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam serdecznie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi