Dobre Domy Napisano 16 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 16 Maj 2020 18 godzin temu, Gość Kasia_p napisał: Dzień Dobry Jestem zainteresowana projektem - proszę o wysyłkę dostępnych darmowych materiałów na jego temat piotrowska.k88@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 16 Maj 2020 53 minuty temu, Gość Alicja napisał: Dzień dobry, poproszę o przesłanie materiałów szczegółowych na maila alicjasadowska@o2.pl Dziękuję Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Maciej Napisano 23 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 23 Maj 2020 Dzień dobry, jestem zainteresowany projektem - proszę o wysyłkę dostępnych darmowych materiałów na jego temat na maila wiatr0k@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 24 Maj 2020 18 godzin temu, Gość Maciej napisał: Dzień dobry, jestem zainteresowany projektem - proszę o wysyłkę dostępnych darmowych materiałów na jego temat na maila wiatr0k@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ania Gość Napisano 6 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Napisano 6 Czerwiec 2020 Dzień Dobry Jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o wysłanie darmowych materiałów na adres e-mail: anna_zurkiewicz@o2.pl. pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Napisano 6 Czerwiec 2020 2 godziny temu, Gość Ania Gość napisał: Dzień Dobry Jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o wysłanie darmowych materiałów na adres e-mail: anna_zurkiewicz@o2.pl. pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marco Napisano 20 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Napisano 20 Czerwiec 2020 Witam. Proszę o wysłanie darmowych materiałów na h4rm4n@o2.pl Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Napisano 21 Czerwiec 2020 20 godzin temu, Gość Marco napisał: Witam. Proszę o wysłanie darmowych materiałów na h4rm4n@o2.pl Pozdrawiam. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Łukasz Napisano 16 Lipiec 2020 Zgłoszenie Napisano 16 Lipiec 2020 Szanowni Państwo, Czy można prosić o przesłanie darmowych materiałów dotyczących tego projektu na adres: papajas@poczta.onet.pl Pozdrawiam Łukasz Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Lipiec 2020 Zgłoszenie Napisano 16 Lipiec 2020 4 minuty temu, Gość Łukasz napisał: Szanowni Państwo, Czy można prosić o przesłanie darmowych materiałów dotyczących tego projektu na adres: papajas@poczta.onet.pl Pozdrawiam Łukasz Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Joanna Napisano 21 Lipiec 2020 Zgłoszenie Napisano 21 Lipiec 2020 Dzień Dobry Jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o wysłanie darmowych materiałów na adres e-mail: jkropiewnicka86@gmail.com Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Lipiec 2020 Zgłoszenie Napisano 22 Lipiec 2020 21 godzin temu, Gość Joanna napisał: Dzień Dobry Jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o wysłanie darmowych materiałów na adres e-mail: jkropiewnicka86@gmail.com Pozdrawiam. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ametyst Napisano 29 Lipiec 2020 Zgłoszenie Napisano 29 Lipiec 2020 Dzień dobry, czy mogłabym prosić o przesłanie rysunków szczegółowych, zestawienie materiałów i podstawowych kosztów budowy Ametystu II, na adres: www.sisi@wp.pl. pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Lipiec 2020 Zgłoszenie Napisano 30 Lipiec 2020 17 godzin temu, Gość Ametyst napisał: Dzień dobry, czy mogłabym prosić o przesłanie rysunków szczegółowych, zestawienie materiałów i podstawowych kosztów budowy Ametystu II, na adres: www.sisi@wp.pl. pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Michał Napisano 15 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 15 Sierpień 2020 Wit= Jestem zainteresowany projektem tego do,u. Prosił bym o przesłanie wszystkich dodatkowych informacji na temat tego domu na podany adres email - kulikmich@gmail.com Czy jest możliwość zmiany ustawień pomieszczeń?? Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 16 Sierpień 2020 W dniu 15.08.2020 o 10:24, Gość Michał napisał: Wit= Jestem zainteresowany projektem tego do,u. Prosił bym o przesłanie wszystkich dodatkowych informacji na temat tego domu na podany adres email - kulikmich@gmail.com Czy jest możliwość zmiany ustawień pomieszczeń?? Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Do wszystkich projektów katalogowych można wprowadzać zmiany. U nas w Pracowni przed zakupem projektu lub na etapie adaptacji. Pozdrawiam Cytuj
Gość MBa Napisano 20 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 20 Sierpień 2020 Dzień dobry Jestem zainteresowany projektem tego domu można prosić o podesłanie materiałów dotyczących domu, mateusz0bartos@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 21 Sierpień 2020 20 godzin temu, Gość MBa napisał: Dzień dobry Jestem zainteresowany projektem tego domu można prosić o podesłanie materiałów dotyczących domu, mateusz0bartos@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość dziadeksteve Napisano 27 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Napisano 27 Wrzesień 2020 Witam Czy mozna jest mozliwa budowa tego domu technologiá szkieletowa ? Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Napisano 28 Wrzesień 2020 9 godzin temu, Gość dziadeksteve napisał: Witam Czy mozna jest mozliwa budowa tego domu technologiá szkieletowa ? Dzień dobry, Tego typu zmiany proponujemy wykonać na etapie adaptacji projektu. Wybrany architekt dokona ich wyceny i wprowadzi na nasz oryginalny projekt. Nasza pracownia jako autor projektu wyda bezpłatną zgodę na wprowadzenie zmian. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ania Napisano 14 Październik 2020 Zgłoszenie Napisano 14 Październik 2020 Proszę o przesłanie materiałów na maila: zaba_6@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Październik 2020 Zgłoszenie Napisano 14 Październik 2020 4 godziny temu, Gość Ania napisał: Proszę o przesłanie materiałów na maila: zaba_6@o2.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Piotrek Napisano 7 Listopad 2020 Zgłoszenie Napisano 7 Listopad 2020 Prosze przeszlac darmowe materialy na maila piotrrzadkowski@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Listopad 2020 Zgłoszenie Napisano 8 Listopad 2020 22 godziny temu, Gość Piotrek napisał: Prosze przeszlac darmowe materialy na maila piotrrzadkowski@o2.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Sylwester Napisano 9 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 9 Styczeń 2021 Dzień dobry, czy mogę otrzymać rzuty i kosztorys do stanu surowego zamkniętego? jarema.sylwester@gmail.com Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi