Gość Danti Napisano 12 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Napisano 12 Wrzesień 2019 Witam serdecznie. Czy mogę otrzymać materiały dotyczące projektu domku? domek.gosi@gmail.com Z góry dziękuję, Pozdrawiam! Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Napisano 12 Wrzesień 2019 39 minut temu, Gość Danti napisał: Witam serdecznie. Czy mogę otrzymać materiały dotyczące projektu domku? domek.gosi@gmail.com Z góry dziękuję, Pozdrawiam! Dzień dobry, W dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość WMB Napisano 30 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Napisano 30 Wrzesień 2019 Szanowni Państwo, mój syn wraz z żoną zamierzają w 2020 roku rozpocząć realizację projektu domku Ametyst. Bardzo proszę o przesłanie wyprzedzająco dodatkowych materiałów, które nie są dodatkowo płatne dla projektu Ametyst. Proszę o przesłanie dla w.w. projektu szczegółowych rzutów (fundamentu), przekrojów i wszystkich innych materiałów, którymi Państwo dysponujecie. Chciałbym ich wesprzeć w zakresie branży elektrycznej (przyłącze, wlz, uziom fundamentowy, instalacja odgromowa, etc.) stosownie do mojego wykształcenia i uprawnień. Mój adres w.bodo@interia.pl Z góry dziękuje za korespondencję i materiały. Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 1 Październik 2019 16 godzin temu, Gość WMB napisał: Szanowni Państwo, mój syn wraz z żoną zamierzają w 2020 roku rozpocząć realizację projektu domku Ametyst. Bardzo proszę o przesłanie wyprzedzająco dodatkowych materiałów, które nie są dodatkowo płatne dla projektu Ametyst. Proszę o przesłanie dla w.w. projektu szczegółowych rzutów (fundamentu), przekrojów i wszystkich innych materiałów, którymi Państwo dysponujecie. Chciałbym ich wesprzeć w zakresie branży elektrycznej (przyłącze, wlz, uziom fundamentowy, instalacja odgromowa, etc.) stosownie do mojego wykształcenia i uprawnień. Mój adres w.bodo@interia.pl Z góry dziękuje za korespondencję i materiały. Dzień dobry, W dniu dzisiejszym prześlemy wszystkie darmowe materiały do projektu. Nie udostępniamy materiałów konstrukcyjnych, sanitarnych i elektrycznych do projektów w formie elektronicznej (rysunki znajdują się w formie papierowej w zakupionej dokumentacji). Pozdrawiam Cytuj
Gość edytadel Napisano 2 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 2 Październik 2019 dzień dobry, właśnie rozpoczynamy budowę, chciałabym porozmawiać z kimś kto już zakończył budowę lub jest w jej trakcie, może byłaby możliwość zobaczenia Cytuj
Gość Maciek Napisano 14 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 14 Październik 2019 Witam, jestem zainteresowany projektem Ametyst lub Ametyst II czy mógłbym otrzymać dodatkowe materiały na mail dywan11@wp.pl. Mam również prośbę do osób które już ukończyły budowę o kilka zdjęć. Dziękuje i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 15 Październik 2019 11 godzin temu, Gość Maciek napisał: Witam, jestem zainteresowany projektem Ametyst lub Ametyst II czy mógłbym otrzymać dodatkowe materiały na mail dywan11@wp.pl. Mam również prośbę do osób które już ukończyły budowę o kilka zdjęć. Dziękuje i pozdrawiam. Dzień dobry, materiały do obu projektów zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Wiatr Napisano 19 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 19 Październik 2019 Witam chciałbym zapytać dla jakiej strefy wiatrowej przewidziano Ametyst mieszkam w trzeciej. Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 20 Październik 2019 18 godzin temu, Gość Wiatr napisał: Witam chciałbym zapytać dla jakiej strefy wiatrowej przewidziano Ametyst mieszkam w trzeciej. Dzień dobry, wszystkie projekty zostały zaprojektowane dla I strefy śniegowej oraz II wiatrowej. Projekt należy dostosować do warunków na Pana działce na etapie adaptacji przez lokalnego architekta. Pozdrawiam Cytuj
Gość Darek Napisano 26 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 26 Październik 2019 Witam. Bardzo ładny domek. Jestem zainteresowany projektem, można prosić o więcej szczegółowych danych na e-mail. dariusz.weclawek@gmail.com. Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 27 Październik 2019 13 godzin temu, Gość Darek napisał: Witam. Bardzo ładny domek. Jestem zainteresowany projektem, można prosić o więcej szczegółowych danych na e-mail. dariusz.weclawek@gmail.com. Pozdrawiam. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Asia Napisano 18 Grudzień 2019 Zgłoszenie Napisano 18 Grudzień 2019 Witam. Jestem zainteresowany projektem, bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rzutów, przekrojów, a przede wszystkim możliwie bardzo szczegółowego kosztorysu na adres joannaolejnik123@gmail.com Pozdrawiam Aśka Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Grudzień 2019 Zgłoszenie Napisano 18 Grudzień 2019 Godzinę temu, Gość Asia napisał: Witam. Jestem zainteresowany projektem, bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rzutów, przekrojów, a przede wszystkim możliwie bardzo szczegółowego kosztorysu na adres joannaolejnik123@gmail.com Pozdrawiam Aśka Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Czarek Napisano 15 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 15 Styczeń 2020 Witam. Jestem zainteresowany tym projektem. Mogę prosić o przesłanie szczegółowych materiałów, a także szacowany koszt budowy domu technologią szkieletową - Cezary Florczyk, meil: czaflo@wp.pl Z góry dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 15 Styczeń 2020 3 godziny temu, Gość Czarek napisał: Witam. Jestem zainteresowany tym projektem. Mogę prosić o przesłanie szczegółowych materiałów, a także szacowany koszt budowy domu technologią szkieletową - Cezary Florczyk, meil: czaflo@wp.pl Z góry dziękuję. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. W sprawie kosztów budowy domu technologią szkieletową proszę o bezpośredni kontakt do firm, które się tym zajmują. Pozdrawiam Cytuj
Gość marta Napisano 23 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 23 Styczeń 2020 dzień dobry, projekt domu jest świetny. bardzo proszę o przesłanie materiałów szczegółowych na e-mail: martamaj114@interia.pl. myślimy o budowie metodą szkieletową czy mogą Państwo dostosować projekt do tej właśnie metody? Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 24 Styczeń 2020 14 godzin temu, Gość marta napisał: dzień dobry, projekt domu jest świetny. bardzo proszę o przesłanie materiałów szczegółowych na e-mail: martamaj114@interia.pl. myślimy o budowie metodą szkieletową czy mogą Państwo dostosować projekt do tej właśnie metody? Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Możemy przeprojektować konstrukcję na szkieletową. W sprawie wyceny zmian proszę o wysłanie zapytania na adres info@dobredomy.pl. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marcin W Napisano 17 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 17 Luty 2020 Dobry wieczór! Bardzo proszę o przesłanie darmowych materiałów dostępnych dla niniejszego projektu na adres marcinwaclawek1(at)wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 18 Luty 2020 7 godzin temu, Gość Marcin W napisał: Dobry wieczór! Bardzo proszę o przesłanie darmowych materiałów dostępnych dla niniejszego projektu na adres marcinwaclawek1(at)wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dominik Napisano 19 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 19 Luty 2020 Dzień dobry. Jestem zainteresowany projektem Ametyst oraz Hawana, proszę o przesłanie materiałów szczegółowych - rzutów i przekrojów na adres: domkac79@interia.pl Z góry dziękuję. Pozdrawiam Dominik Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 20 Luty 2020 10 godzin temu, Gość Dominik napisał: Dzień dobry. Jestem zainteresowany projektem Ametyst oraz Hawana, proszę o przesłanie materiałów szczegółowych - rzutów i przekrojów na adres: domkac79@interia.pl Z góry dziękuję. Pozdrawiam Dominik Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Adam Napisano 1 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 1 Maj 2020 Bardzo proszę oprzesłanie darmowych materiałów na adres sabdam@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 2 Maj 2020 23 godziny temu, Gość Adam napisał: Bardzo proszę oprzesłanie darmowych materiałów na adres sabdam@o2.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kasia_p Napisano 15 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 15 Maj 2020 Dzień Dobry Jestem zainteresowana projektem - proszę o wysyłkę dostępnych darmowych materiałów na jego temat piotrowska.k88@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Gość Alicja Napisano 16 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 16 Maj 2020 Dzień dobry, poproszę o przesłanie materiałów szczegółowych na maila alicjasadowska@o2.pl Dziękuję Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi