Dobre Domy Napisano 11 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 11 Maj 2019 16 godzin temu, Gość Marcin napisał: Dzień dobry. Jestem zainteresowany tym projektem. Mogę prosić o przesłanie szczegółowych materiałów - rzutów, przekrojów oraz kosztorysu na adres: cyprynius@wp.pl Z góry dziękuję. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy w naszej ofercie są dodatkowo płatne. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Barbara Dura Napisano 11 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 11 Maj 2019 Jestem zainteresowana domkiem Ametyst z wybudowaniem na działce własnej. Proszę o kontakt w jakim terminie mogę mieć tan domek. Barbara Dura maill: badura5@wp.pl Zależy mi na czasie i pod klucz Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 12 Maj 2019 18 godzin temu, Gość Barbara Dura napisał: Jestem zainteresowana domkiem Ametyst z wybudowaniem na działce własnej. Proszę o kontakt w jakim terminie mogę mieć tan domek. Barbara Dura maill: badura5@wp.pl Zależy mi na czasie i pod klucz Dzień dobry, nie zajmujemy się budową domów. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Andzia Napisano 12 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 12 Maj 2019 Dzień dobry ja takze jestem zainteresowana tym projektem.Chciałabym prosić o dodatkowe materiały rzuty przekroje na adres apslomka@me.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 13 Maj 2019 10 godzin temu, Gość Andzia napisał: Dzień dobry ja takze jestem zainteresowana tym projektem.Chciałabym prosić o dodatkowe materiały rzuty przekroje na adres apslomka@me.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Barbara Napisano 20 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 20 Maj 2019 Dzień dobry ja także jestem zainteresowana tym projektem.Chciałabym prosić o dodatkowe materiały rzuty przekroje na adres kbasia1@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 20 Maj 2019 2 godziny temu, Gość Barbara napisał: Dzień dobry ja także jestem zainteresowana tym projektem.Chciałabym prosić o dodatkowe materiały rzuty przekroje na adres kbasia1@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość MARCIN Napisano 4 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Czerwiec 2019 Witam. Czy jest możliwa adaptacja domu na węższą działkę 12-13m? Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 5 Czerwiec 2019 9 godzin temu, Gość MARCIN napisał: Witam. Czy jest możliwa adaptacja domu na węższą działkę 12-13m? Dzień dobry, tego typu zabieg wymaga opracowania projektu indywidualnego dopasowanego do Pana warunków na działce podobnego wizualnie do projektu ametyst. Pozdrawiam Cytuj
Gość Michał Napisano 8 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 8 Czerwiec 2019 Dzień dobry ja także jestem zainteresowana tym projektem.Chciałabym prosić o dodatkowe materiały rzuty przekroje na adres mmmakowski1990@gmail.com oraz drugie pytanie czy ktoś już wybudował ten dom ? Jak tak to jaka metodą i czy mają Państwo jakies zdjęcia (nie wizualizacje) takowego domu już postawionego ? Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 9 Czerwiec 2019 15 godzin temu, Gość Michał napisał: Dzień dobry ja także jestem zainteresowana tym projektem.Chciałabym prosić o dodatkowe materiały rzuty przekroje na adres mmmakowski1990@gmail.com oraz drugie pytanie czy ktoś już wybudował ten dom ? Jak tak to jaka metodą i czy mają Państwo jakies zdjęcia (nie wizualizacje) takowego domu już postawionego ? Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Nie mamy informacji na temat budowy naszych projektów. Wszystkie zdjęcia z realizacji , które posiadamy znajdują się na naszej stronie internetowej. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kala Napisano 15 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 15 Czerwiec 2019 Dzień dobry, proszę o wszystkie możliwe materiały na temat tego projektu. Mój adres stasiomama@gmail.com. dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 15 Czerwiec 2019 2 godziny temu, Gość Kala napisał: Dzień dobry, proszę o wszystkie możliwe materiały na temat tego projektu. Mój adres stasiomama@gmail.com. dziękuję Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość JM Napisano 17 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 17 Czerwiec 2019 dzień dobry, chciałabym zapytać - czy w cenie projektu mogą Państwo wykonać zmianę polegającą na poszerzeniu budynku o 30 cm? Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 17 Czerwiec 2019 Godzinę temu, Gość JM napisał: dzień dobry, chciałabym zapytać - czy w cenie projektu mogą Państwo wykonać zmianę polegającą na poszerzeniu budynku o 30 cm? Dzień dobry, zmiany są dodatkowo płatne. W sprawie wyceny zmian proszę kontaktować się z nami mailowo na adres info@dobredomy.pl. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Ppp Napisano 12 Lipiec 2019 Zgłoszenie Napisano 12 Lipiec 2019 Witam, również poproszę dodatkowe materiały na maila pian-tech@wp.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Lipiec 2019 Zgłoszenie Napisano 14 Lipiec 2019 W dniu 12.07.2019 o 16:33, Gość Ppp napisał: Witam, również poproszę dodatkowe materiały na maila pian-tech@wp.pl Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Izabela Napisano 26 Lipiec 2019 Zgłoszenie Napisano 26 Lipiec 2019 Dzień dobry Projekt piękny, gratuluję!:) Jestem zainteresawana zakupem projektu. Prośba serdeczna o przesłanie dla Ametystu szczegółowych rzutów, przekrojów, zestawienia materiałów i wszystkich innych materiałów, którymi dysponujecie:) ADRES: natikorn@wp.pl Z góry dzięki, pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Lipiec 2019 Zgłoszenie Napisano 26 Lipiec 2019 38 minut temu, Gość Izabela napisał: Dzień dobry Projekt piękny, gratuluję!:) Jestem zainteresawana zakupem projektu. Prośba serdeczna o przesłanie dla Ametystu szczegółowych rzutów, przekrojów, zestawienia materiałów i wszystkich innych materiałów, którymi dysponujecie:) ADRES: natikorn@wp.pl Z góry dzięki, pozdrawiam Dzień dobry! W dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Pietrow Napisano 31 Lipiec 2019 Zgłoszenie Napisano 31 Lipiec 2019 Dobry wieczór, bardzo proszę o przesłanie dodatkowych materiałów, które nie są dodatkowo płatne dla projektu Ametyst. Proszę również o informację czy jakieś drobne zmiany dotyczące wyboru materiału czy innych rzeczy będą mogły być zmienione przez architekta ? Z góry dziękuje za odpowiedź i materiały. Email : pietrow998@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Sierpień 2019 Zgłoszenie Napisano 1 Sierpień 2019 10 godzin temu, Gość Pietrow napisał: Dobry wieczór, bardzo proszę o przesłanie dodatkowych materiałów, które nie są dodatkowo płatne dla projektu Ametyst. Proszę również o informację czy jakieś drobne zmiany dotyczące wyboru materiału czy innych rzeczy będą mogły być zmienione przez architekta ? Z góry dziękuje za odpowiedź i materiały. Email : pietrow998@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Do każdego projektu katalogowego można wprowadzać zmiany również na etapie adaptacji. Pozdrawiam Cytuj
Gość Monika.wrzo Napisano 19 Sierpień 2019 Zgłoszenie Napisano 19 Sierpień 2019 Witam, proszę o dodatkowe materiały na adres: monika.wrzoszczyk@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Sierpień 2019 Zgłoszenie Napisano 19 Sierpień 2019 40 minut temu, Gość Monika.wrzo napisał: Witam, proszę o dodatkowe materiały na adres: monika.wrzoszczyk@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość materialy Napisano 30 Sierpień 2019 Zgłoszenie Napisano 30 Sierpień 2019 Witam. Czy moge otrzymac materialy dotyczace projektu domku? izia23@gmail.com Pozdrawiam i dziekuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Sierpień 2019 Zgłoszenie Napisano 31 Sierpień 2019 17 godzin temu, Gość materialy napisał: Witam. Czy moge otrzymac materialy dotyczace projektu domku? izia23@gmail.com Pozdrawiam i dziekuje Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi