Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
16 godzin temu, Gość Marcin napisał:

Dzień dobry. Jestem zainteresowany tym projektem. Mogę prosić o przesłanie szczegółowych materiałów - rzutów, przekrojów oraz kosztorysu na adres: cyprynius@wp.pl Z góry dziękuję.

Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy w naszej ofercie są dodatkowo płatne. Pozdrawiam. 

• Odpowiedzi 514
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość Barbara Dura
Napisano
Jestem zainteresowana domkiem Ametyst z wybudowaniem na działce własnej. Proszę o kontakt w jakim terminie mogę mieć tan domek. Barbara Dura maill: badura5@wp.pl Zależy mi na czasie i pod klucz
Napisano
18 godzin temu, Gość Barbara Dura napisał:

Jestem zainteresowana domkiem Ametyst z wybudowaniem na działce własnej. Proszę o kontakt w jakim terminie mogę mieć tan domek. Barbara Dura maill: badura5@wp.pl Zależy mi na czasie i pod klucz

Dzień dobry, nie zajmujemy się budową domów. Pozdrawiam. 

Gość Andzia
Napisano
Dzień dobry ja takze jestem zainteresowana tym projektem.Chciałabym prosić o dodatkowe materiały rzuty przekroje na adres apslomka@me.com
Napisano
10 godzin temu, Gość Andzia napisał:

Dzień dobry ja takze jestem zainteresowana tym projektem.Chciałabym prosić o dodatkowe materiały rzuty przekroje na adres apslomka@me.com

Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam.

Gość Barbara
Napisano
Dzień dobry ja także jestem zainteresowana tym projektem.Chciałabym prosić o dodatkowe materiały rzuty przekroje na adres kbasia1@wp.pl
Napisano
2 godziny temu, Gość Barbara napisał:

Dzień dobry ja także jestem zainteresowana tym projektem.Chciałabym prosić o dodatkowe materiały rzuty przekroje na adres kbasia1@wp.pl

Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. 

• 3 weeks later...
Napisano
9 godzin temu, Gość MARCIN napisał:

Witam. Czy jest możliwa adaptacja domu na węższą działkę 12-13m?

Dzień dobry, tego typu zabieg wymaga opracowania projektu indywidualnego dopasowanego do Pana warunków na działce podobnego wizualnie do projektu ametyst.

Pozdrawiam

Gość Michał
Napisano

Dzień dobry ja także jestem zainteresowana tym projektem.Chciałabym prosić o dodatkowe materiały rzuty przekroje na adres  mmmakowski1990@gmail.com

oraz drugie pytanie czy ktoś już wybudował ten dom ? Jak tak to jaka metodą i czy mają Państwo jakies zdjęcia (nie wizualizacje) takowego domu już postawionego ? 

Napisano
15 godzin temu, Gość Michał napisał:

Dzień dobry ja także jestem zainteresowana tym projektem.Chciałabym prosić o dodatkowe materiały rzuty przekroje na adres  mmmakowski1990@gmail.com

oraz drugie pytanie czy ktoś już wybudował ten dom ? Jak tak to jaka metodą i czy mają Państwo jakies zdjęcia (nie wizualizacje) takowego domu już postawionego ? 

Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Nie mamy informacji na temat budowy naszych projektów. Wszystkie zdjęcia z realizacji , które posiadamy znajdują się na naszej stronie internetowej. 

Pozdrawiam

Napisano

Dzień dobry, proszę o wszystkie możliwe materiały na temat tego projektu. Mój adres stasiomama@gmail.com.

dziękuję

Napisano
dzień dobry, chciałabym zapytać - czy w cenie projektu mogą Państwo wykonać zmianę polegającą na poszerzeniu budynku o 30 cm?
Napisano
Godzinę temu, Gość JM napisał:

dzień dobry, chciałabym zapytać - czy w cenie projektu mogą Państwo wykonać zmianę polegającą na poszerzeniu budynku o 30 cm?

Dzień dobry, zmiany są dodatkowo płatne. W sprawie wyceny zmian proszę kontaktować się z nami mailowo na adres info@dobredomy.pl.

Pozdrawiam. 

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Gość Izabela
Napisano

Dzień dobry 

Projekt piękny, gratuluję!:) Jestem zainteresawana zakupem projektu. Prośba serdeczna o przesłanie dla Ametystu szczegółowych rzutów, przekrojów, zestawienia materiałów i wszystkich innych materiałów, którymi dysponujecie:)

ADRES: natikorn@wp.pl

Z góry dzięki, pozdrawiam

Napisano
38 minut temu, Gość Izabela napisał:

Dzień dobry 

Projekt piękny, gratuluję!:) Jestem zainteresawana zakupem projektu. Prośba serdeczna o przesłanie dla Ametystu szczegółowych rzutów, przekrojów, zestawienia materiałów i wszystkich innych materiałów, którymi dysponujecie:)

ADRES: natikorn@wp.pl

Z góry dzięki, pozdrawiam

Dzień dobry!

W dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe.

Pozdrawiam!

Gość Pietrow
Napisano

Dobry wieczór,

bardzo proszę o przesłanie dodatkowych materiałów, które nie są dodatkowo płatne dla projektu Ametyst. Proszę również o informację czy jakieś drobne zmiany dotyczące wyboru materiału czy innych rzeczy będą mogły być zmienione przez architekta ? 

Z góry dziękuje za odpowiedź i materiały. 

Email :

pietrow998@gmail.com

Napisano
10 godzin temu, Gość Pietrow napisał:

Dobry wieczór,

bardzo proszę o przesłanie dodatkowych materiałów, które nie są dodatkowo płatne dla projektu Ametyst. Proszę również o informację czy jakieś drobne zmiany dotyczące wyboru materiału czy innych rzeczy będą mogły być zmienione przez architekta ? 

Z góry dziękuje za odpowiedź i materiały. 

Email :

pietrow998@gmail.com

Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Do każdego projektu katalogowego można wprowadzać zmiany również na etapie adaptacji.

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Gość materialy
Napisano

Witam. Czy moge otrzymac materialy dotyczace projektu domku?

izia23@gmail.com

Pozdrawiam i dziekuje