Gość Krzysztof Napisano 5 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 5 Luty 2019 Witam serdecznie, Czy jest możliwość przesłania więcej materiałów wnętrza(piętra) domu,tak jak w rozmowie z konsultantką jestem zdecydowany na projekt,jednak jeśli mogę prosić jak już wspomniałem,będę zobowiązany,email poniżej. Z góry dziękuję. chris@icost-team.com Cytuj
Gość Artur Napisano 6 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 6 Luty 2019 Czy strop wytrzyma obciążenie, gdybym chciał zastosować ogrzewanie podłogowe na piętrze? Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 6 Luty 2019 3 godziny temu, Gość Artur napisał: Czy strop wytrzyma obciążenie, gdybym chciał zastosować ogrzewanie podłogowe na piętrze? Dzień dobry, strop powinien wytrzymać takie obciążenie, natomiast architekt na etapie adaptacji wprowadzając taką zmianę powinien to sprawdzić. Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 6 Luty 2019 19 godzin temu, Gość Krzysztof napisał: Witam serdecznie, Czy jest możliwość przesłania więcej materiałów wnętrza(piętra) domu,tak jak w rozmowie z konsultantką jestem zdecydowany na projekt,jednak jeśli mogę prosić jak już wspomniałem,będę zobowiązany,email poniżej. Z góry dziękuję. chris@icost-team.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Alicja Napisano 11 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 11 Luty 2019 Witam. Czy jest możliwość przesłania więcej materiałów wnętrza oraz szczegolowy projekt? Bede wdzieczna za wszelkie info lepkowskalicja@gmail.com pozdrawiam serdecznie Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 11 Luty 2019 47 minut temu, Gość Alicja napisał: Witam. Czy jest możliwość przesłania więcej materiałów wnętrza oraz szczegolowy projekt? Bede wdzieczna za wszelkie info lepkowskalicja@gmail.com pozdrawiam serdecznie Dzień dobry, rysunki szczegółowe zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość lepkowskalicja@gmail.com Napisano 18 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 18 Luty 2019 W dniu 8.09.2018 o 12:35, Gość Sebastian napisał: Rośnie Witam, czy mogłabym poprosić więcej zdjęć z realizacji? Bardzo interesuje mnie ten projekt. Proszę o kontakt mailowy lepkowskalicja@gmail.com Cytuj
Marysia Napisano 19 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 19 Luty 2019 Wszystkich miłośników i inwestorów tego projektu zapraszam na zamkniętą grupę na FB "Ametyst- Dobry Dom". Wspólnie wymienimy doświadczenia, porady oraz zdjęcia z realizacji . Cytuj
Gość Marcin Napisano 21 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 21 Luty 2019 Dzień dobry. Jestem zainteresowany przedmiotowym projektem. Mogę prosić o przesłanie szczegółowych materiałów - rzutów, przekrojów oraz kosztorysu na adres: domidomek1@gmail.com Z góry dziękuję Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 22 Luty 2019 10 godzin temu, Gość Marcin napisał: Dzień dobry. Jestem zainteresowany przedmiotowym projektem. Mogę prosić o przesłanie szczegółowych materiałów - rzutów, przekrojów oraz kosztorysu na adres: domidomek1@gmail.com Z góry dziękuję Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość aneta Napisano 25 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 25 Luty 2019 Dzień dobry. Jestem zainteresowana Państwa projektem "AMETYST" odbicie lustrzane. Proszę o przesłanie szczegółowych materiałów - rzutów, przekrojów oraz kosztorysu. Proszę również o więcej zdjęć z realizacji projektu. Z góry dziękuję. Pozdrawiam. aneta.nawiesniak@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 26 Luty 2019 11 godzin temu, Gość aneta napisał: Dzień dobry. Jestem zainteresowana Państwa projektem "AMETYST" odbicie lustrzane. Proszę o przesłanie szczegółowych materiałów - rzutów, przekrojów oraz kosztorysu. Proszę również o więcej zdjęć z realizacji projektu. Z góry dziękuję. Pozdrawiam. aneta.nawiesniak@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Niestety nie posiadamy zdjęć z realizacji. Zachęcamy wszystkich budujących do udostępniania ich. Jest to bardzo pomocne dla przyszłych budujących. Pozdrawiam Cytuj
Gość MACIEK Napisano 26 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 26 Luty 2019 Mogę prosić o przesłanie szczegółowych materiałów na adres maciekblachbud@vp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 26 Luty 2019 1 godzinę temu, Gość MACIEK napisał: Mogę prosić o przesłanie szczegółowych materiałów na adres maciekblachbud@vp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Karolina Napisano 27 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 27 Luty 2019 Witam, jestem zainteresowana ofertą. Proszę o przesłanie materiałów dodatkowych (kosztorys itp.). karolina23p@gmail.com Pozdrawiam, Karolina Cytuj
Gość Karolina Napisano 27 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 27 Luty 2019 Witam czy ktoś wybudował dany projekt na Podkarpaciu? Pozdrawiam. Karolina Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 27 Luty 2019 2 godziny temu, Gość Karolina napisał: Witam, jestem zainteresowana ofertą. Proszę o przesłanie materiałów dodatkowych (kosztorys itp.). karolina23p@gmail.com Pozdrawiam, Karolina Dzień dobry, rysunki szczegółowe, tabelka z zestawieniem kosztów oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy są natomiast dostępne do nabycia w naszej pracowni. Pozdrawiam Cytuj
Gość Milan Kantor Napisano 3 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 3 Marzec 2019 Witam, jestem zainteresowany ofertą. Proszę o przesłanie materiałów dodatkowych (kosztorys itp.). kantor748@seznam.cz. Pozdrawiam, Milan Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Marzec 2019 15 godzin temu, Gość Milan Kantor napisał: Witam, jestem zainteresowany ofertą. Proszę o przesłanie materiałów dodatkowych (kosztorys itp.). kantor748@seznam.cz. Pozdrawiam, Milan Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy do naszych projektów są dodatkowo odpłatne. Można zakupić kosztorys do stanu surowego zamkniętego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ (w cenie: 74zł + koszty wysyłki), do stanu wykończonego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ (w cenie: 305zł + koszty wysyłki). W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Mam nadzieję, że nadesłane materiały przybliżą koszt realizacji projektu. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 5 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 5 Marzec 2019 Witam, moge prosic o wymirowe rzuty projektu na adres agni_wrobel@o2.pl Dziekuje i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 5 Marzec 2019 7 godzin temu, Gość Agnieszka napisał: Witam, moge prosic o wymirowe rzuty projektu na adres agni_wrobel@o2.pl Dziekuje i pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Natalia Napisano 6 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 6 Marzec 2019 witam, proszę o podesłanie wymiarowych rzutów oraz kosztorysu na adres natii0602@gmail.com . pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 6 Marzec 2019 2 godziny temu, Gość Natalia napisał: witam, proszę o podesłanie wymiarowych rzutów oraz kosztorysu na adres natii0602@gmail.com . pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane. Kosztorysy do naszych projektów są dodatkowo odpłatne. Można zakupić kosztorys do stanu surowego zamkniętego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ (w cenie: 74zł + koszty wysyłki), do stanu wykończonego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ (w cenie: 305zł + koszty wysyłki). W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Mam nadzieję, że nadesłane materiały przybliżą koszt realizacji projektu. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Marcin Napisano 18 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 18 Marzec 2019 witam, proszę o podesłanie wymiarowych rzutów oraz kosztorysu na adres marcinpulkowski19@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 18 Marzec 2019 48 minut temu, Gość Marcin napisał: witam, proszę o podesłanie wymiarowych rzutów oraz kosztorysu na adres marcinpulkowski19@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy do naszych projektów są dodatkowo odpłatne. Można zakupić kosztorys do stanu surowego zamkniętego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ (w cenie: 74zł + koszty wysyłki), do stanu wykończonego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ (w cenie: 305zł + koszty wysyłki). W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Mam nadzieję, że nadesłane materiały przybliżą koszt realizacji projektu. Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi