Gość Z.Sobich Napisano 8 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 8 Luty 2018 Witam, Proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów dotyczących powyższego domu na maila z.sobich@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 9 Luty 2018 Witam, Proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów dotyczących powyższego domu na maila z.sobich@gmail.com Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan dostępne materiały. Pozdrawiam Cytuj
Gość Maria Napisano 10 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 10 Luty 2018 Witam, proszę o przesłanie dostępnych materiałów dot. powyższego projektu na adres msuchodolska@wp.pl. Z góry dziękuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 10 Luty 2018 Witam, proszę o przesłanie dostępnych materiałów dot. powyższego projektu na adres msuchodolska@wp.pl. Z góry dziękuje Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość edyta Napisano 18 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 18 Luty 2018 dzień dobry, jestem zainteresowana tym projektem, bardzo prosze o przesłanie kosztorysu i innych materiałów na adres pf.deluga@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 18 Luty 2018 dzień dobry, jestem zainteresowana tym projektem, bardzo prosze o przesłanie kosztorysu i innych materiałów na adres pf.deluga@wp.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Piotr Napisano 19 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 19 Luty 2018 dzień dobry, jestem zainteresowana tym projektem, bardzo prosze o przesłanie kosztorysu i innych materiałów na adres piotr.kisiel@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 19 Luty 2018 dzień dobry, jestem zainteresowana tym projektem, bardzo prosze o przesłanie kosztorysu i innych materiałów na adres piotr.kisiel@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Łukasz Napisano 22 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 22 Luty 2018 Witam, proszę o przesłanie dostępnych materiałów dot. powyższego projektu na adres sobolu@wp.pl. Dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 22 Luty 2018 Witam, proszę o przesłanie dostępnych materiałów dot. powyższego projektu na adres sobolu@wp.pl. Dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marcin Napisano 24 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 24 Luty 2018 Dzien dobry, Bardzo prosze o wyslanie kosztorysu oraz pozostalych materialow na adres: mserba@wp.pl Z gory dziekuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 25 Luty 2018 Dzien dobry, Bardzo prosze o wyslanie kosztorysu oraz pozostalych materialow na adres: mserba@wp.pl Z gory dziekuje Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Sławek Napisano 26 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 26 Luty 2018 Dzien dobry, Bardzo prosze o wyslanie kosztorysu oraz pozostalych materialow na adres: jzes@poczta.onet.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 27 Luty 2018 Dzien dobry, Bardzo prosze o wyslanie kosztorysu oraz pozostalych materialow na adres: jzes@poczta.onet.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Bartosz Napisano 4 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 4 Marzec 2018 Witam, bardzo proszę o przesłanie dostępnych materiałów dotyczących projektu na adres bartosz.dobrznski@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Marzec 2018 Witam, bardzo proszę o przesłanie dostępnych materiałów dotyczących projektu na adres bartosz.dobrznski@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Marzec 2018 Bartosz, dnia 04 Marz 2018 - 9:22 PM, napisał: Witam, bardzo proszę o przesłanie dostępnych materiałów dotyczących projektu na adres bartosz.dobrznski@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Otrzymaliśmy informację zwrotną, że podane konto mailowe nie istnieje. Pozdrawiam Cytuj
Gość Bartosz Napisano 5 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Marzec 2018 Bartosz, dnia 04 Marz 2018 - 9:22 PM, napisał: Witam, bardzo proszę o przesłanie dostępnych materiałów dotyczących projektu na adres bartosz.dobrznski@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Otrzymaliśmy informację zwrotną, że podane konto mailowe nie istnieje. Pozdrawiam Przepraszam, literówka prawidłowy adres: bartosz.dobrzanski@gmail.comDziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Marzec 2018 Przepraszam, literówka prawidłowy adres: bartosz.dobrzanski@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam wysłane Cytuj
Gość Marta Napisano 14 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 14 Marzec 2018 Szanowni Państwo, Jestem zainteresowana projektem, w związku z czym bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rzutów, przekrojów oraz kosztorysu na adres marta.terleckapyzio@gmail.com Dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 14 Marzec 2018 Szanowni Państwo, Jestem zainteresowana projektem, w związku z czym bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rzutów, przekrojów oraz kosztorysu na adres marta.terleckapyzio@gmail.com Dziękuję. Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Konrad Napisano 15 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 15 Marzec 2018 Witam, Jestem zainteresowana projektem, w związku z czym bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rzutów, przekrojów oraz kosztorysu na adres mlyniec.konrad@gmail.com Z góry dziękuje . Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 15 Marzec 2018 Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Dorota Napisano 2 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 2 Kwiecień 2018 Witam, jestem zauroczona tym projektem - to mój obecny faworyt. Tak jak poprzednicy poproszę o przesłanie materiałów dodatkowych wraz z kosztorysem dla Ametysta w wersji lustro na adres tdkwola@gmail.com Jestem ciekawa czy jest możliwe usytuowanie na antresoli 2 sypialni dla dzieci i mini łazienki z toaletą i prysznicem? Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam serdecznie Dorota Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 2 Kwiecień 2018 Witam, jestem zauroczona tym projektem - to mój obecny faworyt. Tak jak poprzednicy poproszę o przesłanie materiałów dodatkowych wraz z kosztorysem dla Ametysta w wersji lustro na adres tdkwola@gmail.com Jestem ciekawa czy jest możliwe usytuowanie na antresoli 2 sypialni dla dzieci i mini łazienki z toaletą i prysznicem? Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam serdecznie Dorota Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi