Gość jerzy Napisano 17 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 17 Wrzesień 2016 zamowilem okna dla domu fabia2 . wyjątkowy projekt z dużymi przeszkleniami. szukałem firm które wykonają te okna . znalazłem firma KOMSTA w Pyskowicach. przyjechali doradzili ,wymierzyli,zaproponowali najlepsze rozwiązania, i zaproponowali rabt i szybki montaż, profesjonalizm pracowników szczególnie przypad do gustu mojej zonie bo dowiedziała się wszystkiego i sama wprowadzila kilka uwag. super polecam.jEZELI CHODZI O BUDOWLANCOW TO POLECAM FIRME PERFEKT ZE SWIETOCHLOWIC , SZYBKO ,SOLIDNIE I PROFESJONALNIE. Cytuj
Gość adamekkk Napisano 18 Grudzień 2018 Zgłoszenie Napisano 18 Grudzień 2018 W wysokim standardzie okna produkuje OknoPlus, mam na myśli i te pcv i alu. W Katowicach mają swój oficjalny sklep w starej poczcie (ul. oSwobodzenia). Polecam to miejsce i panią Roksanę – właściwa osoba na właściwym miejscu, potrafi doradzic, nie wciska okien tylko dobiera pod konkretny budynek i klienta. Cytuj
kwikkwik Napisano 27 Marzec 2021 Zgłoszenie Napisano 27 Marzec 2021 Dnia 18.12.2018 o 13:20, Gość adamekkk napisał: W wysokim standardzie okna produkuje OknoPlus, mam na myśli i te pcv i alu. W Katowicach mają swój oficjalny sklep w starej poczcie (ul. oSwobodzenia). Polecam to miejsce i panią Roksanę – właściwa osoba na właściwym miejscu, potrafi doradzic, nie wciska okien tylko dobiera pod konkretny budynek i klienta. znajdę sklep interentowowo, czy mogę zamówić przez internet? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi