Dobre Domy Napisano 18 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Sierpień 2017 Dzień dobry, dziękuję za materiały. Czy istnieje możliwość, by nie było kominka na tarasie, by był tylko w domu? Czy po drugiej stronie budynku można doprojektować jednostanowiskowy garaż? Dzień dobry, Wykonanie opisanych zmian w projekcie jest możliwe. Zmiany można zamówić w naszej pracowni przed dokonaniem zakupu projektu. Można również zlecić zmiany projektantowi adaptującemu po dokonaniu zakupu wersji katalogowej projektu. Nasza pracownia udziela wówczas bezpłatnej pisemnej zgody na zmiany. Zmiany są płatne dodatkowo i wyceniane za każdym razem indywidualnie. W celu uzyskania wyceny proszę kierować zapytanie na adres mailowy: info@dobredomy.pl Pozdrawiam! Cytuj
Gość Krzysztof Napisano 18 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Sierpień 2017 Dzień dobry, mogę prosić o dostarczenie szerszej dokumentacji technicznej? Mój adres marchewkowe.kartony@gmail.com dziękuję i pozdrawiam, Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Sierpień 2017 Dzień dobry, mogę prosić o dostarczenie szerszej dokumentacji technicznej? Mój adres marchewkowe.kartony@gmail.com dziękuję i pozdrawiam, Dzień dobry, udostępniamy przed zakupem zwymiarowane rzuty i przekroje. Jeśli projekt ma gotowy kosztorys, to wysyłamy bezpłatnie również zestawienie materiałów na stan surowy zamknięty. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Maria Napisano 19 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 19 Sierpień 2017 Ponownie proszę o wypowiedź dotyczącą zmian w projekcie. Czy możliwe będzie połączenie łazienki z pomieszczeniem gospodarczym, tak by łazienka miała okno z przodu budynku? Natomiast pomieszczenie gospodarcze znajdowałoby się przodzie garażu jednostanowiskowego, który byłby z prawej strony domu? Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Sierpień 2017 Ponownie proszę o wypowiedź dotyczącą zmian w projekcie. Czy możliwe będzie połączenie łazienki z pomieszczeniem gospodarczym, tak by łazienka miała okno z przodu budynku? Natomiast pomieszczenie gospodarcze znajdowałoby się przodzie garażu jednostanowiskowego, który byłby z prawej strony domu? Witam. Zmiany, o których Pani pisze są możliwe do zaprojektowania. Tego typu zmiany proponujemy wykonać na etapie adaptacji projektu. Wybrany przez Panią architekt dokona ich wyceny i wprowadzi na nasz oryginalny projekt. Nasza pracownia jako autor projektu wyda bezpłatną zgodę na wprowadzenie zmian. Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Sierpień 2017 Już od września będzie dostępna wersja projektu Hawana z garażem. Zapraszamy do zapoznania się z ofertą. Cytuj
Gość Maria Napisano 21 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Sierpień 2017 Już od września będzie dostępna wersja projektu Hawana z garażem. Zapraszamy do zapoznania się z ofertą. Czekam z niecierpliwością, zależy mi na garażu. Cytuj
Gość Ewa Napisano 2 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 2 Wrzesień 2017 Dzień dobry. Czy można zmienić kąt nachylenia dachu na 30 stopni? Jak duża to byłaby zmiana? Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 2 Wrzesień 2017 Dzień dobry. Czy można zmienić kąt nachylenia dachu na 30 stopni? Jak duża to byłaby zmiana? witam Technicznie zmiana taka możliwa jest do zrealizowania. W sprawie szczegółów proszę o kontakt z architektami pod adresem info@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość Marta Napisano 4 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Wrzesień 2017 Witam, przyłączam się do prośby o bezpłatne materiały dot. projektu Hawana w tym kosztorysu oraz rysunków szczegółowych; z góry dziękuję pozdrawiam martagor@poczta.fm Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Wrzesień 2017 Witam, przyłączam się do prośby o bezpłatne materiały dot. projektu Hawana w tym kosztorysu oraz rysunków szczegółowych; z góry dziękuję pozdrawiam martagor@poczta.fm witam Materiały prześlemy w dniu jutrzejszym. Pozdrawiam Cytuj
martuha Napisano 12 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Wrzesień 2017 Już od września będzie dostępna wersja projektu Hawana z garażem. Zapraszamy do zapoznania się z ofertą. Cudny projekt! Również czekamy niecierpliwie na wersję z garażem. Cytuj
Gość marcin Napisano 13 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Wrzesień 2017 Witam, Również przyłączam się do prośby o bezpłatne materiały dot. projektu Hawana w tym kosztorysu oraz rysunków szczegółowych; z góry dziękuję pozdrawiam crazyideasrightaway@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Wrzesień 2017 Witam, Również przyłączam się do prośby o bezpłatne materiały dot. projektu Hawana w tym kosztorysu oraz rysunków szczegółowych; z góry dziękuję pozdrawiam crazyideasrightaway@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość d_asia Napisano 17 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 17 Wrzesień 2017 Witam, Bardzo proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów,rysunków szczegółowych i kosztorysu dotyczących projektu Hawana.Jestem zainteresowana budową tego domu;pozdrawiam serdecznie d_asia3@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Wrzesień 2017 Witam, Bardzo proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów,rysunków szczegółowych i kosztorysu dotyczących projektu Hawana.Jestem zainteresowana budową tego domu;pozdrawiam serdecznie d_asia3@o2.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ewelina Napisano 18 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Wrzesień 2017 Bardzo prosze o przeslanie szczegolowych rysunkow dotyczacych projektu Hawana w wersji z garazem na ewelinajozefiak@yahoo.co.uk o ile jest juz ten projekt dostepny Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Wrzesień 2017 Bardzo prosze o przeslanie szczegolowych rysunkow dotyczacych projektu Hawana w wersji z garazem na ewelinajozefiak@yahoo.co.uk o ile jest juz ten projekt dostepny Witam Projekt jest już gotowy. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ewelina Napisano 18 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Wrzesień 2017 Dziekuje ale przeslane materialy dotycza wersji bez garazu a ja jestem zainteresowana wersja z garazem Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 19 Wrzesień 2017 Dziekuje ale przeslane materialy dotycza wersji bez garazu a ja jestem zainteresowana wersja z garazem Witam Na podany adres mailowy prześlemy wstępne rzuty dla wersji domu z garażem. Pozdrawiam Cytuj
Gość przemek cukras Napisano 19 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 19 Wrzesień 2017 Bardzo prosze o przeslanie szczegolowych rysunków i kosztorysu dotyczacych projektu Hawana w wersji z garazem na pcukras@meertras.eu. pozdrawiam p. Cytuj
Gość Ewelina s Napisano 19 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 19 Wrzesień 2017 Dziekuje ale przeslane materialy dotycza wersji bez garazu a ja jestem zainteresowana wersja z garazem Witam Na podany adres mailowy prześlemy wstępne rzuty dla wersji domu z garażem. Pozdrawiam Uprzejmie prosze o wszystkie dostepne materialy dotyczace wersji z garazem na ewelinka_sz@yahoo.co.uk. Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Wrzesień 2017 Bardzo prosze o przeslanie szczegolowych rysunków i kosztorysu dotyczacych projektu Hawana w wersji z garazem na pcukras@meertras.eu. pozdrawiam p. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Wrzesień 2017 Uprzejmie prosze o wszystkie dostepne materialy dotyczace wersji z garazem na ewelinka_sz@yahoo.co.uk. Pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość przemek cukras Napisano 20 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Wrzesień 2017 Bardzo prosze ponownie o przeslanie szczegolowych rysunków i kosztorysu dotyczacych projektu Hawana w wersji z garazem na pcukras@meertrans.eu. W poprzednim wpisie zrobiłem błąd w adresie e-mail. pozdrawiam p. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi