Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzień dobry, dziękuję za materiały.

Czy istnieje możliwość, by nie było kominka na tarasie, by był tylko w domu?

Czy po drugiej stronie budynku można doprojektować jednostanowiskowy garaż? 

Dzień dobry,

Wykonanie opisanych zmian w projekcie jest możliwe. Zmiany można zamówić w naszej pracowni przed dokonaniem zakupu projektu. Można również zlecić zmiany projektantowi adaptującemu po dokonaniu zakupu wersji katalogowej projektu. Nasza pracownia udziela wówczas bezpłatnej pisemnej zgody na zmiany. Zmiany są płatne dodatkowo i wyceniane za każdym razem indywidualnie. W celu uzyskania wyceny proszę kierować zapytanie na adres mailowy: info@dobredomy.pl

Pozdrawiam!

• Odpowiedzi 708
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość Krzysztof
Napisano

Dzień dobry,

mogę prosić o dostarczenie szerszej dokumentacji technicznej? Mój adres marchewkowe.kartony@gmail.com

dziękuję i pozdrawiam,

Napisano

Dzień dobry, mogę prosić o dostarczenie szerszej dokumentacji technicznej? Mój adres marchewkowe.kartony@gmail.com dziękuję i pozdrawiam,

Dzień dobry,

udostępniamy przed zakupem zwymiarowane rzuty i przekroje. Jeśli projekt ma gotowy kosztorys, to wysyłamy bezpłatnie również zestawienie materiałów na stan surowy zamknięty. Pozdrawiam!

Napisano

Ponownie proszę o wypowiedź dotyczącą zmian w projekcie.

Czy możliwe będzie połączenie łazienki z pomieszczeniem gospodarczym, tak by łazienka miała okno z przodu budynku?

Natomiast pomieszczenie gospodarcze znajdowałoby się przodzie garażu jednostanowiskowego, który byłby z prawej strony domu?

Napisano

Ponownie proszę o wypowiedź dotyczącą zmian w projekcie.

Czy możliwe będzie połączenie łazienki z pomieszczeniem gospodarczym, tak by łazienka miała okno z przodu budynku?

Natomiast pomieszczenie gospodarcze znajdowałoby się przodzie garażu jednostanowiskowego, który byłby z prawej strony domu?

Witam. Zmiany, o których Pani pisze są możliwe do zaprojektowania.

Tego typu zmiany proponujemy wykonać na etapie adaptacji projektu.

Wybrany przez Panią architekt dokona ich wyceny i wprowadzi na nasz oryginalny projekt.

Nasza pracownia jako autor projektu wyda bezpłatną zgodę na wprowadzenie zmian. Pozdrawiam.

Napisano

Już od września będzie dostępna wersja projektu Hawana z garażem. Zapraszamy do zapoznania się z ofertą.

Czekam z niecierpliwością, zależy mi na garażu.

• 2 weeks later...
Napisano

Dzień dobry. Czy można zmienić kąt nachylenia dachu na 30 stopni? Jak duża to byłaby zmiana?

witam

Technicznie zmiana taka możliwa jest do zrealizowania. W sprawie szczegółów proszę o kontakt z architektami pod adresem info@dobredomy.pl

Pozdrawiam

Napisano

Witam,

przyłączam się do prośby o bezpłatne materiały dot. projektu Hawana w tym kosztorysu oraz rysunków szczegółowych; z góry dziękuję pozdrawiam martagor@poczta.fm

• 2 weeks later...
Napisano

Witam,

Również przyłączam się do prośby o bezpłatne materiały dot. projektu Hawana w tym kosztorysu oraz rysunków szczegółowych; z góry dziękuję pozdrawiam crazyideasrightaway@gmail.com

Napisano

Witam,

Również przyłączam się do prośby o bezpłatne materiały dot. projektu Hawana w tym kosztorysu oraz rysunków szczegółowych; z góry dziękuję pozdrawiam crazyideasrightaway@gmail.com

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

Napisano

Witam,

Bardzo proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów,rysunków szczegółowych i kosztorysu dotyczących projektu Hawana.Jestem zainteresowana budową tego domu;pozdrawiam serdecznie d_asia3@o2.pl

Napisano

Witam,

Bardzo proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów,rysunków szczegółowych i kosztorysu dotyczących projektu Hawana.Jestem zainteresowana budową tego domu;pozdrawiam serdecznie d_asia3@o2.pl

Witam

Pozdrawiam

Napisano

Bardzo prosze o przeslanie szczegolowych rysunkow dotyczacych projektu Hawana w wersji z garazem na ewelinajozefiak@yahoo.co.uk o ile jest juz ten projekt dostepny

Napisano

Bardzo prosze o przeslanie szczegolowych rysunkow dotyczacych projektu Hawana w wersji z garazem na ewelinajozefiak@yahoo.co.uk o ile jest juz ten projekt dostepny

Witam

Projekt jest już gotowy.

Pozdrawiam

Napisano

Dziekuje ale przeslane materialy dotycza wersji bez garazu a ja jestem zainteresowana wersja z garazem

Gość przemek cukras
Napisano

Bardzo prosze o przeslanie szczegolowych rysunków i kosztorysu dotyczacych projektu Hawana w wersji z garazem na pcukras@meertras.eu.

pozdrawiam

p.

Gość Ewelina s
Napisano

Dziekuje ale przeslane materialy dotycza wersji bez garazu a ja jestem zainteresowana wersja z garazem
Witam Na podany adres mailowy prześlemy wstępne rzuty dla wersji domu z garażem.   Pozdrawiam

Uprzejmie prosze o wszystkie dostepne materialy dotyczace wersji z garazem na ewelinka_sz@yahoo.co.uk. Pozdrawiam.

Gość przemek cukras
Napisano

Bardzo prosze ponownie o przeslanie szczegolowych rysunków i kosztorysu dotyczacych projektu Hawana w wersji z garazem na pcukras@meertrans.eu. W poprzednim wpisie zrobiłem błąd w adresie e-mail.

pozdrawiam p.