Dobre Domy Napisano 25 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Czerwiec 2017 Witam, jestem zainteresowany projektem tego domu, Proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów, rzutów i kosztorysów na degadwid@gmail.com Pozdrawiam Dawid Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Jerzy Napisano 28 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Czerwiec 2017 Witam jestem zainteresowany projektem. Proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów (rzutów, kosztorysów) na adres jerzy.bitner@gmail. com Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 29 Czerwiec 2017 Witam jestem zainteresowany projektem. Proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów (rzutów, kosztorysów) na adres jerzy.bitner@gmail. com Pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Grzesiek Napisano 1 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 1 Lipiec 2017 Witam proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów ( rzutów szczegółowych, kosztorysu, zestawienie materiałów ) na adres grzesiek.ephs@gmail.com Pozdrawiam Grzesiek Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Lipiec 2017 Witam proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów ( rzutów szczegółowych, kosztorysu, zestawienie materiałów ) na adres grzesiek.ephs@gmail.com Pozdrawiam Grzesiek Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Iwona Napisano 5 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Lipiec 2017 Dom bardzo mi się podoba jednak mam pytanie czy wyjście na taras od strony salonu otwiera się na zewnątrz ,bo przy tym ustawieniu wypoczynku możliwość otworzenia okna do środka jest raczej niemożliwe . Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Lipiec 2017 Dom bardzo mi się podoba jednak mam pytanie czy wyjście na taras od strony salonu otwiera się na zewnątrz ,bo przy tym ustawieniu wypoczynku możliwość otworzenia okna do środka jest raczej niemożliwe . Witam, drzwi balkonowe powinno otwierać się do środka. W zależności od potrzeb jedno skrzydło może być tylko uchylne. Przy składaniu zamówienia na stolarkę u wybranego producenta warto dostosować sposób podziału okien oraz otwieranie do indywidualnych potrzeb. pozdrawiam Cytuj
Gość Justyna Napisano 6 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Lipiec 2017 Witam, proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów ( rzutów szczegółowych, kosztorysu, zestawienie materiałów ) na adres plocharskajustyna@gmail.com @gmail.com Pozdrawiam Justyna Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Lipiec 2017 Witam, proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów ( rzutów szczegółowych, kosztorysu, zestawienie materiałów ) na adres plocharskajustyna@gmail.com @gmail.com Pozdrawiam Justyna Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość ala Napisano 8 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Lipiec 2017 witam czy ktos buduje ten sluczny domek w ZACHODNIOPOMORSKIM lub WIELKOPOLSKIM??? Cytuj
Gość michal Napisano 9 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Lipiec 2017 Jestem zaczarowany tym salonem i tarasem. Czy macie może coś podobnego z garażem w bryle? W mojej gminie są straszne podatki za garaże wolnostojące. Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Lipiec 2017 Jestem zaczarowany tym salonem i tarasem. Czy macie może coś podobnego z garażem w bryle? W mojej gminie są straszne podatki za garaże wolnostojące. Witam, niestety nie mamy wersji z garażem. Tego typu zmianę można wprowadzić na etapie adaptacji. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Katarzyna Napisano 12 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Lipiec 2017 Witam, czy ktoś buduje ten domek w Małopolsce? Pozdrawiam Cytuj
Gość Maciej Napisano 12 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Lipiec 2017 Witam, proszę o przesłanie rysunków oraz kosztorysu projektu Hawana na adres: maciejklups@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Lipiec 2017 Witam, proszę o przesłanie rysunków oraz kosztorysu projektu Hawana na adres: maciejklups@gmail.com Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan szczegółowe rysunki oraz zestawienie materiałów na stan surowy zamknięty. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 13 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Lipiec 2017 Dzień dobry, czy istnieje możliwość zmiany projektu tak, aby dostosować go do bardzo wąskiej (płytkiej) działki, 14 m, jednocześnie zachowując jego niepowtarzalny charakter? Działka jest długa, 60 m. Wejście jest na dłuższej ścianie. Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Lipiec 2017 Dzień dobry, czy istnieje możliwość zmiany projektu tak, aby dostosować go do bardzo wąskiej (płytkiej) działki, 14 m, jednocześnie zachowując jego niepowtarzalny charakter? Działka jest długa, 60 m. Wejście jest na dłuższej ścianie. Dzień dobry, Faktycznie ma Pani bardzo płytką działkę. W takim przypadku konieczna będzie analiza warunków zabudowy. Sam projekt Hawana ma głębokość 11,83m. Zwężenie budynku o kilka metrów oczywiście znacząco wpłynie na jego układ funkcjonalny oraz wygląd. Wydaje mi się, że można będzie zaprojektować ciekawy budynek, ale już jako projekt indywidualny. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Piotr Napisano 14 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Lipiec 2017 Witam, proszę o przesłanie rysunków oraz kosztorysu projektu Hawana na adres: piotr-g2011@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 17 Lipiec 2017 Witam, proszę o przesłanie rysunków oraz kosztorysu projektu Hawana na adres: piotr-g2011@wp.pl Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały pokazowe dla projektu Hawana. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Anna chmura Napisano 19 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 19 Lipiec 2017 Dzień dobry jestem zainteresowana projektem Hawana bardzo proszę o przesłanie bezpłatnych rysunków i zestawienie materiałów tego projektu na adres e-mail ajka83@interia.pl z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Lipiec 2017 Dzień dobry jestem zainteresowana projektem Hawana bardzo proszę o przesłanie bezpłatnych rysunków i zestawienie materiałów tego projektu na adres e-mail ajka83@interia.pl z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość AS Napisano 21 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Lipiec 2017 Witam, proszę o przesłanie rysunków oraz kosztorysu projektu Hawana na adres: stepak.anna@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Lipiec 2017 Witam, proszę o przesłanie rysunków oraz kosztorysu projektu Hawana na adres: stepak.anna@gmail.com Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Tomasz Napisano 24 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Lipiec 2017 Witam, proszę o przesłanie rysunków oraz kosztorysu projektu Hawana na adres: yura74@o2.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Lipiec 2017 Witam, proszę o przesłanie rysunków oraz kosztorysu projektu Hawana na adres: yura74@o2.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi