Dobre Domy Napisano 6 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Czerwiec 2017 Witam. Jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o przesłanie (bezpłatnej dokumentacji) dokładnych rzutów i wymiarów pomieszczeń oraz zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego. Adres mailowy ewelinapg@poczta.onet.pl Z góry Dziękuję Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Zauroczona Napisano 8 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Czerwiec 2017 Witam. Również poproszę o przesłanie mi rzutów i wymiarów pomieszczeń na adres: magdasaniewska@o2.pl Pozdrawiam! Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Czerwiec 2017 Witam. Również poproszę o przesłanie mi rzutów i wymiarów pomieszczeń na adres: magdasaniewska@o2.pl Pozdrawiam! Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy materiały pokazowe. Pozdrawiam Cytuj
Gość JM Napisano 10 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Czerwiec 2017 Witam. Jestem również zainteresowana tym projektem. Proszę o przesłanie (bezpłatnej dokumentacji) dokładnych rzutów i wymiarów pomieszczeń. Adres mailowy jolanta_mat@wp.pl. Dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Czerwiec 2017 Witam. Jestem również zainteresowana tym projektem. Proszę o przesłanie (bezpłatnej dokumentacji) dokładnych rzutów i wymiarów pomieszczeń. Adres mailowy jolanta_mat@wp.pl. Dziękuję Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość asia3 Napisano 12 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Czerwiec 2017 Witam,czy ktoś już zbudował ten dom ?Jestem zainteresowana tym projektem i bardzo ciekawa uwag i sugestii. Cytuj
Gość MW Napisano 13 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Czerwiec 2017 Witam. Czy jest możliwość modyfikacji projektu przez dodanie garażu jednostanowiskowego? Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Czerwiec 2017 Witam. Czy jest możliwość modyfikacji projektu przez dodanie garażu jednostanowiskowego? Witam Na etapie adaptacji projektu można do budynku doprojektować garaż. Nasza Pracownia wystawi zgodę na taką zmianę. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kasia Napisano 13 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Czerwiec 2017 Witam. Jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o przesłanie (bezpłatnej dokumentacji) dokładnych rzutów, wymiarów pomieszczeń. Adres mailowy kasia.smyr1@wp.pl Z góry Dziękuję Cytuj
Gość Arkadiusz Napisano 13 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Czerwiec 2017 Witam. Jestem zainteresowany tym projektem, proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji, dokładnych rzutów i wymiarów pomieszczeń. Adres e-mail: aryll18@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Czerwiec 2017 Witam. Jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o przesłanie (bezpłatnej dokumentacji) dokładnych rzutów, wymiarów pomieszczeń. Adres mailowy kasia.smyr1@wp.pl Z góry Dziękuję Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Czerwiec 2017 Witam. Jestem zainteresowany tym projektem, proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji, dokładnych rzutów i wymiarów pomieszczeń. Adres e-mail: aryll18@interia.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Hubert Napisano 15 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 15 Czerwiec 2017 Dzień dobry, Czy istnieje możliwość zamiany stropu na wiązary dachowe? Wykluczyło by to stawianie stóp fundamentowych pod słupy a tym samym przyspieszyło prace, oraz czy na ścianach i ławach fundamentowych zawartych w projekcie możemy dokonać zmiany pokrycia dachowego na dachówkę cementową? Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 16 Czerwiec 2017 Dzień dobry, Czy istnieje możliwość zamiany stropu na wiązary dachowe? Wykluczyło by to stawianie stóp fundamentowych pod słupy a tym samym przyspieszyło prace, oraz czy na ścianach i ławach fundamentowych zawartych w projekcie możemy dokonać zmiany pokrycia dachowego na dachówkę cementową? Witam, jest oczywiście możliwość wykonania wiązarów dachowych z dolnym pasem stanowiącym strop (projekt więźby prefabrykowanej można pobrać z naszej strony internetowej https://www.dobredomy.pl/projekty/dokumenty-do-pobrania/#hawana ). Przy takim rozwiązaniu faktycznie jest duże prawdopodobieństwo, że słupy i podciąg będzie można usunąć, jednak zmianę taką oraz zastosowanie dachówki cementowej proszę skonsultować z firmą Mitek, która opracowała projekt więźby dla tego projektu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paulina Napisano 18 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Czerwiec 2017 Witam proszę o przesłanie bezpłatnych wymiarów pomieszczeń i dokumentów na adres paulina9310@gmail.com Cytuj
Gość Daniel Napisano 18 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Czerwiec 2017 Witam. Jestem zainteresowany tym projektem, proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji, dokładnych rzutów i wymiarów pomieszczeń. Adres e-mail- danielopiola89@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Czerwiec 2017 Witam proszę o przesłanie bezpłatnych wymiarów pomieszczeń i dokumentów na adres paulina9310@gmail.com Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Czerwiec 2017 Witam. Jestem zainteresowany tym projektem, proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji, dokładnych rzutów i wymiarów pomieszczeń. Adres e-mail- danielopiola89@gmail.com Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 20 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Czerwiec 2017 Dzień dobry, Proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów, rzutów i kosztorysów na adres pati@alisma.pl Pozdrawiam Patrycja Wolf Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Czerwiec 2017 Dzień dobry, Proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów, rzutów i kosztorysów na adres pati@alisma.pl Pozdrawiam Patrycja Wolf Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Rafał Napisano 21 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Czerwiec 2017 Witam, będę wdzięczny za przesłanie bezpłatnych materiałów, rzutów i kosztorysów na adres rk.kacper@gmail.com. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Czerwiec 2017 Witam, będę wdzięczny za przesłanie bezpłatnych materiałów, rzutów i kosztorysów na adres rk.kacper@gmail.com. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Grzesiek Napisano 22 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Czerwiec 2017 Witam proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów ( rzutów szczegółowych, kosztorysu, zestawienie materiałów )PozdrawiamGrzesiek Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Czerwiec 2017 Witam proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów ( rzutów szczegółowych, kosztorysu, zestawienie materiałów ) Pozdrawiam Grzesiek Dzień dobry, w celu uzyskania materiałów dotyczących projektu proszę o podanie swojego adresu mailowego lub napisanie do nas wiadomości na adres: info@dobredomy.pl w odpowiedzi załączymy odpowiednie pliki. Pozdrawiamy! Cytuj
Gość Dawid Napisano 25 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Czerwiec 2017 Witam, jestem zainteresowany projektem tego domu, Proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów, rzutów i kosztorysów na degadwid@gmail.com Pozdrawiam Dawid Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi