Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Jestem zainteresowana tym projektem.  Proszę o przesłanie (bezpłatnej dokumentacji) dokładnych rzutów i wymiarów pomieszczeń oraz zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego. Adres mailowy ewelinapg@poczta.onet.pl  Z góry Dziękuję

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 708
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość Zauroczona
Napisano

Witam. Również poproszę o przesłanie mi rzutów i wymiarów pomieszczeń na adres: magdasaniewska@o2.pl

Pozdrawiam!

Napisano

Witam. Jestem również zainteresowana tym projektem. Proszę o przesłanie (bezpłatnej dokumentacji) dokładnych rzutów i wymiarów pomieszczeń. Adres mailowy jolanta_mat@wp.pl. Dziękuję

Napisano

Witam. Jestem również zainteresowana tym projektem. Proszę o przesłanie (bezpłatnej dokumentacji) dokładnych rzutów i wymiarów pomieszczeń. Adres mailowy jolanta_mat@wp.pl. Dziękuję

Witam
Materiały prześlemy w poniedziałek.

Pozdrawiam
Napisano

Witam,czy ktoś już zbudował ten dom ?Jestem zainteresowana tym projektem i bardzo ciekawa uwag i sugestii.

Napisano

Witam. Jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o przesłanie (bezpłatnej dokumentacji) dokładnych rzutów, wymiarów pomieszczeń. Adres mailowy kasia.smyr1@wp.pl Z góry Dziękuję

Gość Arkadiusz
Napisano

Witam. Jestem zainteresowany tym projektem, proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji, dokładnych rzutów i wymiarów pomieszczeń. Adres e-mail: aryll18@interia.pl

Napisano

Witam. Jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o przesłanie (bezpłatnej dokumentacji) dokładnych rzutów, wymiarów pomieszczeń. Adres mailowy kasia.smyr1@wp.pl Z góry Dziękuję

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

Napisano

Dzień dobry,

Czy istnieje możliwość zamiany stropu na wiązary dachowe? Wykluczyło by to stawianie stóp fundamentowych pod słupy a tym samym przyspieszyło prace, oraz czy na ścianach i ławach fundamentowych zawartych w projekcie możemy dokonać zmiany pokrycia dachowego na dachówkę cementową?

Napisano

Dzień dobry, Czy istnieje możliwość zamiany stropu na wiązary dachowe? Wykluczyło by to stawianie stóp fundamentowych pod słupy a tym samym przyspieszyło prace, oraz czy na ścianach i ławach fundamentowych zawartych w projekcie możemy dokonać zmiany pokrycia dachowego na dachówkę cementową?

Witam,

jest oczywiście możliwość wykonania wiązarów dachowych z dolnym pasem stanowiącym strop (projekt więźby prefabrykowanej można pobrać z naszej strony internetowej https://www.dobredomy.pl/projekty/dokumenty-do-pobrania/#hawana ). Przy takim rozwiązaniu faktycznie jest duże prawdopodobieństwo, że słupy i podciąg będzie można usunąć, jednak zmianę taką oraz zastosowanie dachówki cementowej proszę skonsultować z firmą Mitek, która opracowała projekt więźby dla tego projektu. 

Pozdrawiam

Gość Paulina
Napisano

Witam proszę o przesłanie bezpłatnych wymiarów pomieszczeń i dokumentów na adres paulina9310@gmail.com

Napisano

Witam. Jestem zainteresowany tym projektem, proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji, dokładnych rzutów i wymiarów pomieszczeń. Adres e-mail- danielopiola89@gmail.com

Napisano

Dzień dobry,

Proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów, rzutów i kosztorysów na adres pati@alisma.pl

Pozdrawiam

Patrycja Wolf

Napisano

Witam, będę wdzięczny za przesłanie bezpłatnych materiałów, rzutów i kosztorysów na adres rk.kacper@gmail.com. Pozdrawiam

Gość Grzesiek
Napisano

Witam proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów ( rzutów szczegółowych, kosztorysu, zestawienie materiałów )

Pozdrawiam
Grzesiek

Napisano

Witam proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów ( rzutów szczegółowych, kosztorysu, zestawienie materiałów )

Pozdrawiam

Grzesiek

Dzień dobry,

w celu uzyskania materiałów dotyczących projektu proszę o podanie swojego adresu mailowego lub napisanie do nas wiadomości na adres: info@dobredomy.pl w odpowiedzi załączymy odpowiednie pliki.

Pozdrawiamy!

Napisano

Witam, jestem zainteresowany projektem tego domu, Proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów, rzutów i kosztorysów na degadwid@gmail.com Pozdrawiam Dawid