Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 months later...
  • Odpowiedzi 708
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość Jurek .
Napisano
Dnia 6.09.2016 o 14:56, Redaktor napisał:

Projekt domu Hawana

Szczegółowy opis projektu domu Hawana znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/hawana

Dołączona grafika Dołączona grafika

Zapraszamy do dyskusji!

Dzień dobry, W związku z planem przestrzennym mojej działki-  czy możliwe będzie zaprojektowanie dachu o kącie 39 stopni?  Pytanie drugie: kominek będzie można rozpalć od strony tarasu . Pozdrawiam

Napisano
20 godzin temu, Gość Jurek . napisał:

Dzień dobry, W związku z planem przestrzennym mojej działki-  czy możliwe będzie zaprojektowanie dachu o kącie 39 stopni?  Pytanie drugie: kominek będzie można rozpalć od strony tarasu . Pozdrawiam

Dzień dobry,

kominek znajduje się wewnątrz jak i na zewnątrz budynku. Do wszystkich projektów katalogowych można wprowadzać zmiany na etapie adaptacji, po dokonaniu zakupu wersji katalogowej projektu. Nasza pracownia udziela wówczas bezpłatnej pisemnej zgody na zmiany. 

Pozdrawiam

• 1 month later...
Napisano

Witam serdecznie. Czy moge prosic o informacje czy ktos juz hawane lub jedna z jej wersji Budowal I czy mozna podjechac obejrzec wnetrze? Moj mail to Monika.talar@onet.pl , jestesmy z Wielkopolski. Dziekuje bardzo 

Napisano

Witam . Czy moge podjechac do Panstwa obejrzec zaprojekyowany Dom? Prosze o kontakt , Monika Talar 606286105, Monika.talar@ onet.pl

• 2 weeks later...
Gość Patrycja
Napisano

Witam, proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji dotyczącej projektu Hawana na adres: patrycjazielinska13@wp.pl

Napisano
17 godzin temu, Gość Patrycja napisał:

Witam, proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji dotyczącej projektu Hawana na adres: patrycjazielinska13@wp.pl

Dzień dobry, W dniu dzisiejszym przesłaliśmy rysunki szczegółowe na podany adres. Pozdrawiam

• 2 months later...
Napisano
20 godzin temu, AIB napisał:

Witam, czy istnieje szansa, że powstanie  wersja tego projektu z 4 sypialniami o nieco powiększonej powierzchni ale nadal prostej bryle z dwuspadowym dachem? 

Dzień dobry,

na dzień dzisiejszy nie planujemy wersji tego projektu z 4 pokojami.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Napisano

Witam, proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji dotyczącej projektu Hawana na adres paweld1988@wp.pl

Dziękuje

Napisano
W dniu 22.04.2021 o 10:51, Gość Paweł napisał:

Witam, proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji dotyczącej projektu Hawana na adres paweld1988@wp.pl

Dziękuje

Dzień dobry,

w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. 

Pozdrawiam 

Napisano

Dzień dobry. Proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji domów Hawana i Panama II.  Adres mailowy: annadubon@gmail.com

Dziękuję

Napisano
19 godzin temu, Gość Ania napisał:

Dzień dobry. Proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji domów Hawana i Panama II.  Adres mailowy: annadubon@gmail.com

Dziękuję

Dzień dobry,

projekt Panama II jest w trakcie opracowywania dokumentacji technicznej i będzie gotowy w połowie maja. W załączniku przesyłam zwymiarowane rysunki z etapu koncepcyjnego.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Gość Gość Adam
Napisano

Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie materiałów szczegółowych dot. projektu Hawana?

Na adres mix1240@o2.pl

Dziękuje

Napisano
2 godziny temu, Gość Gość Adam napisał:

Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie materiałów szczegółowych dot. projektu Hawana?

Na adres mix1240@o2.pl

Dziękuje

Dzień dobry,

Pozdrawiam 

Gość Wojciech
Napisano

Dzień dobry, 

czy mogę prosić o przesłanie bezpłatnych materiałów szczegółowych projektu Hawana? 

Na adres: womag@wp.pl

Pozdrawiam

Napisano
8 godzin temu, Gość Wojciech napisał:

Dzień dobry, 

czy mogę prosić o przesłanie bezpłatnych materiałów szczegółowych projektu Hawana? 

Na adres: womag@wp.pl

Pozdrawiam

Dzień dobry,
Pozdrawiam

• 2 months later...
Gość marcin
Napisano

Dzień dobry, 

Na adres: grochu78@wp.pl

Pozdrawiam M.G

Napisano
4 godziny temu, Gość marcin napisał:

Dzień dobry, 

Na adres: grochu78@wp.pl

Pozdrawiam M.G

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

• 4 months later...
Napisano
17 godzin temu, kochanyrobaczek@op.pl napisał:

Witam czy mogę prosić o dokumentację techniczną na mail: kochanyrobaczek@op.pl Pozdrawiam 

Dzień dobry,

Pozdrawiam 

Napisano

Dzień dobry, 

Na adres: tomasw1974@wp.pl

Pozdrawiam