Dobre Domy Napisano 23 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 23 Kwiecień 2020 24 minuty temu, Gość DSA napisał: Dzień dobry. Jestem zainteresowany projektem, proszę o przesłanie materiałów na adres dsa.bytom@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Milena Napisano 5 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 5 Maj 2020 Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie materiałów szczegółowych dot. projektu Hawana? milenawasilik@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 5 Maj 2020 3 godziny temu, Gość Milena napisał: Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie materiałów szczegółowych dot. projektu Hawana? milenawasilik@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marek Napisano 22 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 22 Maj 2020 Dzień dobry. Jestem zainteresowany projektem, proszę o przesłanie materiałów na adres marekswiercz1@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 22 Maj 2020 20 minut temu, Gość Marek napisał: Dzień dobry. Jestem zainteresowany projektem, proszę o przesłanie materiałów na adres marekswiercz1@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Edyta Napisano 26 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 26 Maj 2020 Dzień dobry. Jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o przesłanie (bezpłatnej dokumentacji) dokładnych rzutów i wymiarów pomieszczeń oraz zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego. Adres mailowy: edyta_drozdz@wp.pl. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 27 Maj 2020 13 godzin temu, Gość Edyta napisał: Dzień dobry. Jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o przesłanie (bezpłatnej dokumentacji) dokładnych rzutów i wymiarów pomieszczeń oraz zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego. Adres mailowy: edyta_drozdz@wp.pl. Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ola Napisano 19 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Napisano 19 Czerwiec 2020 Dzień dobry. Jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o przesłanie (bezpłatnej dokumentacji) dokładnych rzutów i wymiarów pomieszczeń oraz zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego. Adres mailowy: al.bartoszewicz@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Napisano 19 Czerwiec 2020 8 minut temu, Gość Ola napisał: Dzień dobry. Jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o przesłanie (bezpłatnej dokumentacji) dokładnych rzutów i wymiarów pomieszczeń oraz zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego. Adres mailowy: al.bartoszewicz@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Andrzej Napisano 22 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Napisano 22 Czerwiec 2020 Dzień dobry. Jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o przesłanie (bezpłatnej dokumentacji) dokładnych rzutów i wymiarów pomieszczeń oraz zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego. Adres mailowy: goscinski@poczta.fm Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Napisano 23 Czerwiec 2020 18 godzin temu, Gość Andrzej napisał: Dzień dobry. Jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o przesłanie (bezpłatnej dokumentacji) dokładnych rzutów i wymiarów pomieszczeń oraz zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego. Adres mailowy: goscinski@poczta.fm Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paulina Napisano 8 Lipiec 2020 Zgłoszenie Napisano 8 Lipiec 2020 Dzień dobry. Jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji dotyczącej Hawany. Adres mailowy: ps.stasik@gmail.com Z góry dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Lipiec 2020 Zgłoszenie Napisano 9 Lipiec 2020 10 godzin temu, Gość Paulina napisał: Dzień dobry. Jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji dotyczącej Hawany. Adres mailowy: ps.stasik@gmail.com Z góry dziękuję Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Damian Napisano 18 Lipiec 2020 Zgłoszenie Napisano 18 Lipiec 2020 Witam czy ktoś województwie lubelskim lub jego okolicach buduje ten dom? Cytuj
damianb Napisano 1 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 1 Sierpień 2020 Witam czy mogłbym prosić o przesłanie zestawienia stolarki okiennej na adres damianeekk92@gmail.com potrzebne do wyceny. z góry dziękuje. Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 1 Sierpień 2020 4 godziny temu, damianb napisał: Witam czy mogłbym prosić o przesłanie zestawienia stolarki okiennej na adres damianeekk92@gmail.com potrzebne do wyceny. z góry dziękuje. Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość irea Napisano 6 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 6 Sierpień 2020 Dzień dobry, czy mógłbym prosić o przesłanie szczegółowych rysunków do tego projektu na adres irea@o2.pl dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 7 Sierpień 2020 13 godzin temu, Gość irea napisał: Dzień dobry, czy mógłbym prosić o przesłanie szczegółowych rysunków do tego projektu na adres irea@o2.pl dziękuję Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 10 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 10 Sierpień 2020 Dzień dobry, bardzo proszę o przesłanie na adres: wiola-kloch@o2.pl dostępnych bezpłatnych materiałów w tym z wymiarami tego budynku. pozdrawiam, Wiola Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 11 Sierpień 2020 12 godzin temu, Gość Gość napisał: Dzień dobry, bardzo proszę o przesłanie na adres: wiola-kloch@o2.pl dostępnych bezpłatnych materiałów w tym z wymiarami tego budynku. pozdrawiam, Wiola Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Piotrek Napisano 12 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 12 Sierpień 2020 Dzień dobry, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres piotr.rogowski@en-ce.com. dziękuję i pozdrawiam, Piotrek Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 13 Sierpień 2020 22 godziny temu, Gość Piotrek napisał: Dzień dobry, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres piotr.rogowski@en-ce.com. dziękuję i pozdrawiam, Piotrek Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Karolina Napisano 29 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 29 Sierpień 2020 Dzień dobry. Czy mogłabym prosić o przesłanie dostępnych materiałów na adres wilkarolina9@gmail.com ? Pozdrawiam :) Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 29 Sierpień 2020 3 godziny temu, Gość Karolina napisał: Dzień dobry. Czy mogłabym prosić o przesłanie dostępnych materiałów na adres wilkarolina9@gmail.com ? Pozdrawiam Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Monika Pan Napisano 25 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Napisano 25 Wrzesień 2020 Dzień dobry, proszę o podesłanie materiałów na adres monika.gryza91@gmail.com pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi