Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 weeks later...
  • Odpowiedzi 708
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość Milena
Napisano

Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie materiałów szczegółowych dot. projektu Hawana? milenawasilik@gmail.com

Napisano
3 godziny temu, Gość Milena napisał:

Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie materiałów szczegółowych dot. projektu Hawana? milenawasilik@gmail.com

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Gość Marek
Napisano

Dzień dobry. Jestem zainteresowany projektem, proszę o przesłanie materiałów na adres marekswiercz1@gmail.com  Pozdrawiam

Napisano
20 minut temu, Gość Marek napisał:

Dzień dobry. Jestem zainteresowany projektem, proszę o przesłanie materiałów na adres marekswiercz1@gmail.com  Pozdrawiam

Dzień dobry,

Pozdrawiam

Gość Edyta
Napisano

Dzień dobry. Jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o przesłanie (bezpłatnej dokumentacji) dokładnych rzutów i wymiarów pomieszczeń oraz zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego. Adres mailowy: edyta_drozdz@wp.pl. Pozdrawiam 

Napisano
13 godzin temu, Gość Edyta napisał:

Dzień dobry. Jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o przesłanie (bezpłatnej dokumentacji) dokładnych rzutów i wymiarów pomieszczeń oraz zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego. Adres mailowy: edyta_drozdz@wp.pl. Pozdrawiam 

Dzień dobry,

Pozdrawiam

• 4 weeks later...
Napisano

Dzień dobry. Jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o przesłanie (bezpłatnej dokumentacji) dokładnych rzutów i wymiarów pomieszczeń oraz zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego. Adres mailowy: al.bartoszewicz@gmail.com

Napisano
8 minut temu, Gość Ola napisał:

Dzień dobry. Jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o przesłanie (bezpłatnej dokumentacji) dokładnych rzutów i wymiarów pomieszczeń oraz zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego. Adres mailowy: al.bartoszewicz@gmail.com

Dzień dobry,

Pozdrawiam

Gość Andrzej
Napisano

Dzień dobry. Jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o przesłanie (bezpłatnej dokumentacji) dokładnych rzutów i wymiarów pomieszczeń oraz zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego. Adres mailowy: goscinski@poczta.fm

Napisano
18 godzin temu, Gość Andrzej napisał:

Dzień dobry. Jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o przesłanie (bezpłatnej dokumentacji) dokładnych rzutów i wymiarów pomieszczeń oraz zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego. Adres mailowy: goscinski@poczta.fm

Dzień dobry,

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Gość Paulina
Napisano

Dzień dobry.

Jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji dotyczącej Hawany. Adres mailowy: ps.stasik@gmail.com

Z góry dziękuję

Napisano
10 godzin temu, Gość Paulina napisał:

Dzień dobry.

Jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji dotyczącej Hawany. Adres mailowy: ps.stasik@gmail.com

Z góry dziękuję

Dzień dobry,

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Napisano
4 godziny temu, damianb napisał:

Witam czy mogłbym prosić o przesłanie zestawienia stolarki okiennej na adres damianeekk92@gmail.com potrzebne do wyceny.

z góry dziękuje.

Dzień dobry,

w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres.

Pozdrawiam

Napisano

Dzień dobry, czy mógłbym prosić o przesłanie szczegółowych rysunków do tego projektu na adres irea@o2.pl

dziękuję

Napisano

Dzień dobry, bardzo proszę o przesłanie na adres: wiola-kloch@o2.pl dostępnych bezpłatnych materiałów w tym z wymiarami tego budynku.

pozdrawiam, Wiola

Napisano
12 godzin temu, Gość Gość napisał:

Dzień dobry, bardzo proszę o przesłanie na adres: wiola-kloch@o2.pl dostępnych bezpłatnych materiałów w tym z wymiarami tego budynku.

pozdrawiam, Wiola

Dzień dobry,

Pozdrawiam

Napisano

Dzień dobry, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres piotr.rogowski@en-ce.com.

dziękuję i pozdrawiam,

Piotrek

• 3 weeks later...
Gość Karolina
Napisano

Dzień dobry.

Czy mogłabym prosić o przesłanie dostępnych materiałów na adres wilkarolina9@gmail.com ?

Pozdrawiam :)

Napisano
3 godziny temu, Gość Karolina napisał:

Dzień dobry.

Czy mogłabym prosić o przesłanie dostępnych materiałów na adres wilkarolina9@gmail.com ?

Pozdrawiam :)

Dzień dobry,

w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres.

Pozdrawiam 

• 4 weeks later...
Gość Monika Pan
Napisano

Dzień dobry, proszę o podesłanie materiałów na adres monika.gryza91@gmail.com

pozdrawiam