Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
9 godzin temu, Gość Piotr napisał:

Witam,jestem zainteresowany tym projektem, uprzejmie proszę o przesłanie szczegółowych informacji o tym projekcie na adres p.machu@interia.pl

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 708
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
Witam,jestem zainteresowana tym projektem, uprzejmie proszę o przesłanie szczegółowych materiałów na adres ewcia.pe@gmail.com
Napisano
48 minut temu, Gość Ewa napisał:

Witam,jestem zainteresowana tym projektem, uprzejmie proszę o przesłanie szczegółowych materiałów na adres ewcia.pe@gmail.com

Dzień dobry,

Pozdrawiam

Gość Sławomir Tobera
Napisano
Witam,jestem zainteresowany tym projektem, uprzejmie proszę o przesłanie szczegółowych informacji o tym projekcie na adres slawomir.tobera@gmail.com
Napisano
17 godzin temu, Gość Sławomir Tobera napisał:

Witam,jestem zainteresowany tym projektem, uprzejmie proszę o przesłanie szczegółowych informacji o tym projekcie na adres slawomir.tobera@gmail.com

Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. 

Gość tomtom
Napisano

Witam. Proszę o wysłanie  szczegółowych materiałów dotyczących projektu na adres: mpazdzisz@gmail.com

Gość Sławomir Tobera
Napisano
Napisano
4 godziny temu, Gość Sławomir Tobera napisał:

Gość Damian
Napisano
Witam. Proszę o wysłanie szczegółowych materiałów dotyczących projektu na adres damianeekk92@gmail.com
Gość Sławomir Tobera
Napisano
Napisano
14 godzin temu, Gość Sławomir Tobera napisał:

Gość Weronika Rydzinska
Napisano
Witam,jestem zainteresowana tym projektem, uprzejmie proszę o przesłanie szczegółowych informacji o tym projekcie na adres wer.rydzinska@gmail.com
Napisano
19 godzin temu, Gość Weronika Rydzinska napisał:

Witam,jestem zainteresowana tym projektem, uprzejmie proszę o przesłanie szczegółowych informacji o tym projekcie na adres wer.rydzinska@gmail.com

Napisano
Witam, czy w części dziennej można zrobić klasyczny sufit (nie wysoki jak na wizualizacji)? Pozdrawiam
Napisano
10 godzin temu, Gość Marek napisał:

Witam, czy w części dziennej można zrobić klasyczny sufit (nie wysoki jak na wizualizacji)? Pozdrawiam

Dzień dobry, można wprowadzić taką zmianę do projektu, zalecamy wykonać ją na etapie adaptacji. Pozdrawiam. 

Gość Justyna
Napisano
Dzień dobry, czy projekt przewiduje strop żelbetonowy? Z góry dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam.
Napisano
2 godziny temu, Gość Justyna napisał:

Dzień dobry, czy projekt przewiduje strop żelbetonowy? Z góry dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam.

Dzień dobry, w projekcie występuje strop gęstożebrowy Teriva natomiast można zmienić na płytę żelbetową na etapie adaptacji projektu. Pozdrawiam. 

Gość Krzysztof
Napisano

Witam. Proszę o wysłanie  szczegółowych materiałów dotyczących projektu na adres:krzysztof.wietecki@wp.pl

Napisano
13 godzin temu, Gość Krzysztof napisał:

Witam. Proszę o wysłanie  szczegółowych materiałów dotyczących projektu na adres:krzysztof.wietecki@wp.pl

Dzień dobry,

Pozdrawiam

Gość Justyna
Napisano
Dzień dobry, bardzo proszę o przesłanie szczegółowych dokumentów budynku na adres mailowy: justyna-moskala@o2.pl, z góry dziękuję, pozdrawiam.
Napisano
2 godziny temu, Gość Justyna napisał:

Dzień dobry, bardzo proszę o przesłanie szczegółowych dokumentów budynku na adres mailowy: justyna-moskala@o2.pl, z góry dziękuję, pozdrawiam.

Dzień dobry,

Pozdrawiam

Napisano
12 godzin temu, Gość Slawek napisał:

Dzień dobry Czy istnieje projekt domu Hawanna dla wersji szkieletowej drewnianej

Dzień dobry,

Nie, ale istnieje możliwość zamówienia takiego projektu za dodatkową opłatą w naszej pracowni lub zlecenie przeprojektowania na etapie adaptacji.

Pozdrawiam