Dobre Domy Napisano 19 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 19 Luty 2019 9 godzin temu, Gość Piotr napisał: Witam,jestem zainteresowany tym projektem, uprzejmie proszę o przesłanie szczegółowych informacji o tym projekcie na adres p.machu@interia.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ewa Napisano 24 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 24 Luty 2019 Witam,jestem zainteresowana tym projektem, uprzejmie proszę o przesłanie szczegółowych materiałów na adres ewcia.pe@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 24 Luty 2019 48 minut temu, Gość Ewa napisał: Witam,jestem zainteresowana tym projektem, uprzejmie proszę o przesłanie szczegółowych materiałów na adres ewcia.pe@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Sławomir Tobera Napisano 27 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 27 Luty 2019 Witam,jestem zainteresowany tym projektem, uprzejmie proszę o przesłanie szczegółowych informacji o tym projekcie na adres slawomir.tobera@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 28 Luty 2019 17 godzin temu, Gość Sławomir Tobera napisał: Witam,jestem zainteresowany tym projektem, uprzejmie proszę o przesłanie szczegółowych informacji o tym projekcie na adres slawomir.tobera@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość tomtom Napisano 3 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 3 Marzec 2019 Witam. Proszę o wysłanie szczegółowych materiałów dotyczących projektu na adres: mpazdzisz@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Marzec 2019 12 godzin temu, Gość tomtom napisał: Witam. Proszę o wysłanie szczegółowych materiałów dotyczących projektu na adres: mpazdzisz@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Sławomir Tobera Napisano 10 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 10 Marzec 2019 Witam,jestem zainteresowany tym projektem, uprzejmie proszę o przesłanie szczegółowych informacji o tym projekcie na adres slawomir.tobera@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 10 Marzec 2019 4 godziny temu, Gość Sławomir Tobera napisał: Witam,jestem zainteresowany tym projektem, uprzejmie proszę o przesłanie szczegółowych informacji o tym projekcie na adres slawomir.tobera@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Damian Napisano 12 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 12 Marzec 2019 Witam. Proszę o wysłanie szczegółowych materiałów dotyczących projektu na adres damianeekk92@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 13 Marzec 2019 16 godzin temu, Gość Damian napisał: Witam. Proszę o wysłanie szczegółowych materiałów dotyczących projektu na adres damianeekk92@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Sławomir Tobera Napisano 14 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 14 Marzec 2019 Witam,jestem zainteresowany tym projektem, uprzejmie proszę o przesłanie szczegółowych informacji o tym projekcie na adres slawomir.tobera@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 15 Marzec 2019 14 godzin temu, Gość Sławomir Tobera napisał: Witam,jestem zainteresowany tym projektem, uprzejmie proszę o przesłanie szczegółowych informacji o tym projekcie na adres slawomir.tobera@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Weronika Rydzinska Napisano 22 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 22 Marzec 2019 Witam,jestem zainteresowana tym projektem, uprzejmie proszę o przesłanie szczegółowych informacji o tym projekcie na adres wer.rydzinska@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 23 Marzec 2019 19 godzin temu, Gość Weronika Rydzinska napisał: Witam,jestem zainteresowana tym projektem, uprzejmie proszę o przesłanie szczegółowych informacji o tym projekcie na adres wer.rydzinska@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Marek Napisano 24 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 24 Marzec 2019 Witam, czy w części dziennej można zrobić klasyczny sufit (nie wysoki jak na wizualizacji)? Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 24 Marzec 2019 10 godzin temu, Gość Marek napisał: Witam, czy w części dziennej można zrobić klasyczny sufit (nie wysoki jak na wizualizacji)? Pozdrawiam Dzień dobry, można wprowadzić taką zmianę do projektu, zalecamy wykonać ją na etapie adaptacji. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Justyna Napisano 31 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 31 Marzec 2019 Dzień dobry, czy projekt przewiduje strop żelbetonowy? Z góry dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 31 Marzec 2019 2 godziny temu, Gość Justyna napisał: Dzień dobry, czy projekt przewiduje strop żelbetonowy? Z góry dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam. Dzień dobry, w projekcie występuje strop gęstożebrowy Teriva natomiast można zmienić na płytę żelbetową na etapie adaptacji projektu. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Krzysztof Napisano 2 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 2 Kwiecień 2019 Witam. Proszę o wysłanie szczegółowych materiałów dotyczących projektu na adres:krzysztof.wietecki@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 3 Kwiecień 2019 13 godzin temu, Gość Krzysztof napisał: Witam. Proszę o wysłanie szczegółowych materiałów dotyczących projektu na adres:krzysztof.wietecki@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Justyna Napisano 3 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 3 Kwiecień 2019 Dzień dobry, bardzo proszę o przesłanie szczegółowych dokumentów budynku na adres mailowy: justyna-moskala@o2.pl, z góry dziękuję, pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 3 Kwiecień 2019 2 godziny temu, Gość Justyna napisał: Dzień dobry, bardzo proszę o przesłanie szczegółowych dokumentów budynku na adres mailowy: justyna-moskala@o2.pl, z góry dziękuję, pozdrawiam. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Slawek Napisano 4 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Kwiecień 2019 Dzień dobry Czy istnieje projekt domu Hawanna dla wersji szkieletowej drewnianej Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 5 Kwiecień 2019 12 godzin temu, Gość Slawek napisał: Dzień dobry Czy istnieje projekt domu Hawanna dla wersji szkieletowej drewnianej Dzień dobry, Nie, ale istnieje możliwość zamówienia takiego projektu za dodatkową opłatą w naszej pracowni lub zlecenie przeprojektowania na etapie adaptacji. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi