Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Asia i Paweł
Napisano
Dzień dobry, Jesteśmy bardzo zainteresowani projektem Hawana. Prosimy o przesłanie szczegółowych materiałów na adres pawel.chlastawa@gmail.com pozdrawiamy
  • Odpowiedzi 708
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
6 godzin temu, Gość Asia i Paweł napisał:

Dzień dobry, Jesteśmy bardzo zainteresowani projektem Hawana. Prosimy o przesłanie szczegółowych materiałów na adres pawel.chlastawa@gmail.com pozdrawiamy

Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. 

Napisano
WITAM zamierzamy w tym miesiącu zakupić ten projekt ODBICIE LUSTRZANE. PROSZE o przesłanie jak najwiecej informacji i materiałów na adres Joasiamarczewska7@gmail.com POZDRAWIAMY SERDECZNIE CAŁA ZAŁOGĘ :)
Napisano
1 godzinę temu, Gość Joanna napisał:

WITAM zamierzamy w tym miesiącu zakupić ten projekt ODBICIE LUSTRZANE. PROSZE o przesłanie jak najwiecej informacji i materiałów na adres Joasiamarczewska7@gmail.com POZDRAWIAMY SERDECZNIE CAŁA ZAŁOGĘ :)

Gość Agnieszka
Napisano
Dzień dobry, ja także jestem zainteresowana szczegółowymi materiałami dotyczącymi projektu. Uprzejmie proszę o wysłanie na adres agnieszka_lotowska@o2.pl
Napisano
40 minut temu, Gość Agnieszka napisał:

Dzień dobry, ja także jestem zainteresowana szczegółowymi materiałami dotyczącymi projektu. Uprzejmie proszę o wysłanie na adres agnieszka_lotowska@o2.pl

Napisano
Witam, jestem zainteresowany projektem Hawana. Proszę o przesłanie szczegółowych materiałów na adres adaksus@wp.pl
Napisano
2 godziny temu, Gość Adam napisał:

Witam, jestem zainteresowany projektem Hawana. Proszę o przesłanie szczegółowych materiałów na adres adaksus@wp.pl

Dzień dobry,

W dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe: zwymiarowane rysunki oraz zestawienie materiałów na stan surowy zamknięty. Pozdrawiam!

Napisano
proszę o wysłanie szczegółowych materiałów dotyczących tego projektu adres: anna@atelierdesign.pl pozdrawiam
Napisano

Witam.

Prosze o wyslanie  szczegolowych materialow dotyczacych projektu na adres: bioly838@wp.pl

Pozdrawiam

Gość Arek
Napisano

Witam. Proszę o wysłanie  szczegółowych materiałów dotyczących projektu na adres: arec1988@interia.pl

Gość Andrzej Ch.
Napisano
Proszę o wysłanie szczegółowych materiałów dotyczących tego projektu adres: andrzejwysmierzyce@poczta.onet.pl Pozdrawiam
Napisano
17 godzin temu, Gość Andrzej Ch. napisał:

Proszę o wysłanie szczegółowych materiałów dotyczących tego projektu adres: andrzejwysmierzyce@poczta.onet.pl Pozdrawiam

Napisano
18 godzin temu, Gość Dagmara napisał:

Witam Czy jest możliwość zmiany projekt aby dom był podpiwniczony? Pozdrawiam

Dzień dobry,

Istnieje możliwość doprojektowania piwnicy.

Będzie to jednak wymagało wygospodarowania miejsca na schody na parterze.

W zależności od preferencji mogą one zająć miejsce któregoś z pomieszczeń lub można powiększyć cały budynek.

Pozdrawiam

Gość Marek N.
Napisano
Witam, jestem zainteresowany tym projektem, bardzo proszę o wysłanie na mój adres szczegółowych materiałów odnośnie projektu. mjan60.mn@gmail.com Pozdrawiam
Napisano
15 godzin temu, Gość Marek N. napisał:

Witam, jestem zainteresowany tym projektem, bardzo proszę o wysłanie na mój adres szczegółowych materiałów odnośnie projektu. mjan60.mn@gmail.com Pozdrawiam

Gość Adam
Napisano

Dzień dobry, jestem zainteresowany budowa domu Hawana proszę o przesłanie szczegółowych materiałów odnośnie tego projektu na adres adam@lektorzyzpasja.pl

pozdrawiam 

Napisano
2 godziny temu, Gość Adam napisał:

Dzień dobry, jestem zainteresowany budowa domu Hawana proszę o przesłanie szczegółowych materiałów odnośnie tego projektu na adres adam@lektorzyzpasja.pl

pozdrawiam 

Dzień dobry,

w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam!

Gość Waldemar
Napisano

Dzień dobry, jestem zainteresowany budowa domu Hawana lustro proszę o przesłanie szczegółowych materiałów odnośnie tego projektu na adres waldek81@interia.pl

Napisano
8 godzin temu, Gość Waldemar napisał:

Dzień dobry, jestem zainteresowany budowa domu Hawana lustro proszę o przesłanie szczegółowych materiałów odnośnie tego projektu na adres waldek81@interia.pl

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

Gość Piotr
Napisano
Witam,jestem zainteresowany tym projektem, uprzejmie proszę o przesłanie szczegółowych informacji o tym projekcie na adres p.machu@interia.pl