Gość Asia i Paweł Napisano 13 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 13 Styczeń 2019 Dzień dobry, Jesteśmy bardzo zainteresowani projektem Hawana. Prosimy o przesłanie szczegółowych materiałów na adres pawel.chlastawa@gmail.com pozdrawiamy Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 13 Styczeń 2019 6 godzin temu, Gość Asia i Paweł napisał: Dzień dobry, Jesteśmy bardzo zainteresowani projektem Hawana. Prosimy o przesłanie szczegółowych materiałów na adres pawel.chlastawa@gmail.com pozdrawiamy Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Joanna Napisano 16 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 16 Styczeń 2019 WITAM zamierzamy w tym miesiącu zakupić ten projekt ODBICIE LUSTRZANE. PROSZE o przesłanie jak najwiecej informacji i materiałów na adres Joasiamarczewska7@gmail.com POZDRAWIAMY SERDECZNIE CAŁA ZAŁOGĘ :) Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 16 Styczeń 2019 1 godzinę temu, Gość Joanna napisał: WITAM zamierzamy w tym miesiącu zakupić ten projekt ODBICIE LUSTRZANE. PROSZE o przesłanie jak najwiecej informacji i materiałów na adres Joasiamarczewska7@gmail.com POZDRAWIAMY SERDECZNIE CAŁA ZAŁOGĘ Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 22 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 22 Styczeń 2019 Dzień dobry, ja także jestem zainteresowana szczegółowymi materiałami dotyczącymi projektu. Uprzejmie proszę o wysłanie na adres agnieszka_lotowska@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 22 Styczeń 2019 40 minut temu, Gość Agnieszka napisał: Dzień dobry, ja także jestem zainteresowana szczegółowymi materiałami dotyczącymi projektu. Uprzejmie proszę o wysłanie na adres agnieszka_lotowska@o2.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Adam Napisano 28 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 28 Styczeń 2019 Witam, jestem zainteresowany projektem Hawana. Proszę o przesłanie szczegółowych materiałów na adres adaksus@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 28 Styczeń 2019 2 godziny temu, Gość Adam napisał: Witam, jestem zainteresowany projektem Hawana. Proszę o przesłanie szczegółowych materiałów na adres adaksus@wp.pl Dzień dobry, W dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe: zwymiarowane rysunki oraz zestawienie materiałów na stan surowy zamknięty. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Anna Napisano 30 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 30 Styczeń 2019 proszę o wysłanie szczegółowych materiałów dotyczących tego projektu adres: anna@atelierdesign.pl pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 30 Styczeń 2019 41 minut temu, Gość Anna napisał: proszę o wysłanie szczegółowych materiałów dotyczących tego projektu adres: anna@atelierdesign.pl pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość tom l Napisano 31 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 31 Styczeń 2019 Witam. Prosze o wyslanie szczegolowych materialow dotyczacych projektu na adres: bioly838@wp.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 1 Luty 2019 14 godzin temu, Gość tom l napisał: Witam. Prosze o wyslanie szczegolowych materialow dotyczacych projektu na adres: bioly838@wp.pl Pozdrawiam Dzień dobry, Materiały szczegółowe zostały wysłane. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Arek Napisano 3 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 3 Luty 2019 Witam. Proszę o wysłanie szczegółowych materiałów dotyczących projektu na adres: arec1988@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Luty 2019 13 godzin temu, Gość Arek napisał: Witam. Proszę o wysłanie szczegółowych materiałów dotyczących projektu na adres: arec1988@interia.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Andrzej Ch. Napisano 6 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 6 Luty 2019 Proszę o wysłanie szczegółowych materiałów dotyczących tego projektu adres: andrzejwysmierzyce@poczta.onet.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 7 Luty 2019 17 godzin temu, Gość Andrzej Ch. napisał: Proszę o wysłanie szczegółowych materiałów dotyczących tego projektu adres: andrzejwysmierzyce@poczta.onet.pl Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Dagmara Napisano 11 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 11 Luty 2019 Witam Czy jest możliwość zmiany projekt aby dom był podpiwniczony? Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 12 Luty 2019 18 godzin temu, Gość Dagmara napisał: Witam Czy jest możliwość zmiany projekt aby dom był podpiwniczony? Pozdrawiam Dzień dobry, Istnieje możliwość doprojektowania piwnicy. Będzie to jednak wymagało wygospodarowania miejsca na schody na parterze. W zależności od preferencji mogą one zająć miejsce któregoś z pomieszczeń lub można powiększyć cały budynek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marek N. Napisano 13 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 13 Luty 2019 Witam, jestem zainteresowany tym projektem, bardzo proszę o wysłanie na mój adres szczegółowych materiałów odnośnie projektu. mjan60.mn@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 14 Luty 2019 15 godzin temu, Gość Marek N. napisał: Witam, jestem zainteresowany tym projektem, bardzo proszę o wysłanie na mój adres szczegółowych materiałów odnośnie projektu. mjan60.mn@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Adam Napisano 15 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 15 Luty 2019 Dzień dobry, jestem zainteresowany budowa domu Hawana proszę o przesłanie szczegółowych materiałów odnośnie tego projektu na adres adam@lektorzyzpasja.pl pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 15 Luty 2019 2 godziny temu, Gość Adam napisał: Dzień dobry, jestem zainteresowany budowa domu Hawana proszę o przesłanie szczegółowych materiałów odnośnie tego projektu na adres adam@lektorzyzpasja.pl pozdrawiam Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Waldemar Napisano 16 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 16 Luty 2019 Dzień dobry, jestem zainteresowany budowa domu Hawana lustro proszę o przesłanie szczegółowych materiałów odnośnie tego projektu na adres waldek81@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 16 Luty 2019 8 godzin temu, Gość Waldemar napisał: Dzień dobry, jestem zainteresowany budowa domu Hawana lustro proszę o przesłanie szczegółowych materiałów odnośnie tego projektu na adres waldek81@interia.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Piotr Napisano 18 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 18 Luty 2019 Witam,jestem zainteresowany tym projektem, uprzejmie proszę o przesłanie szczegółowych informacji o tym projekcie na adres p.machu@interia.pl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi