Dobre Domy Napisano 18 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 18 Październik 2018 19 godzin temu, Gość Mateusz napisał: Ja również bardzo proszę o przesłanie materiałów do projektu Hawana (dokładnych rzutów i wymiarów pomieszczeń oraz zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego) na adres: Dziergasek@onet.pl Dzień dobry! W dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 18 Październik 2018 20 godzin temu, Gość Mateusz napisał: Ja również bardzo proszę o przesłanie materiałów do projektu Hawana (dokładnych rzutów i wymiarów pomieszczeń oraz zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego) na adres: matiXDKL@gmail.com Dzień dobry! W dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 18 Październik 2018 19 godzin temu, Gość kinga napisał: Mam pytanie czy można stworzyć podobny projekt tylko nieco umniejszony. Dom żeby miał jakieś 70 metrów,mógłby być np. bez jednego z tych mniejszych pokoi ???!!! Proszę odpowiedź na kingaosika2@gmail.com Dzień dobry! W przeciągu dwóch dni otrzyma Pani propozycje projektów podobnych do Hawany, lecz o mniejszej powierzchni użytkowej. Możliwe jest także wprowadzenie zmian do projektu. Hawana Usługa wprowadzania zmian jest dodatkowo odpłatna. Po dokonaniu zakupy projektu można ją zlecić lokalnemu projektantowi adaptującemu. Nasza pracowania udziela wówczas bezpłatnej pisemnej zgody na zmiany. Pozdrawiam Cytuj
Gość Pawel Sz Napisano 18 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 18 Październik 2018 Witam jestem zainteresowany projektem. Poprosze o dokladne rysunki z wymiarami pomieszczeń. Dziekuje Pawel.shell@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 19 Październik 2018 13 godzin temu, Gość Pawel Sz napisał: Witam jestem zainteresowany projektem. Poprosze o dokladne rysunki z wymiarami pomieszczeń. Dziekuje Pawel.shell@gmail.com Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Dominika Napisano 25 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 25 Październik 2018 Witam. Jestem zainteresowana projektem. Proszę o przesłanie dokumentacji technicznej(z wymiarami pomieszczeń oraz zestawieniem materiałów do stanu surowego zamkniętego) na adres dzajac9@wp.pl. Czy zmiany związane z powiększeniem całej bryły budynku może wykonać architekt na etapie adaptacji czy też tego typu zmiany muszą być wykonane w Państwa pracownii?? Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj
Gość Justyna Napisano 25 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 25 Październik 2018 Jestem zainteresowana państwa projektem, bardzo proszę o przesłanie materiałów do projektu Hawana (dokładnych rzutów i wymiarów pomieszczeń oraz zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego) na adres: justynab401@gmail.com, z góry dziękuje i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 26 Październik 2018 11 godzin temu, Gość Dominika napisał: Witam. Jestem zainteresowana projektem. Proszę o przesłanie dokumentacji technicznej(z wymiarami pomieszczeń oraz zestawieniem materiałów do stanu surowego zamkniętego) na adres dzajac9@wp.pl. Czy zmiany związane z powiększeniem całej bryły budynku może wykonać architekt na etapie adaptacji czy też tego typu zmiany muszą być wykonane w Państwa pracownii?? Z góry dziękuję za odpowiedź. Dzień dobry! W dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Można wprowadzić takie zmiany do projektu. Usługa wprowadzania zmian jest dodatkowo odpłatna. Po dokonaniu zakupu projektu można ją zlecić lokalnemu projektantowi adaptującemu. Nasza pracownia udziela wówczas bezpłatnej pisemnej zgody na zmiany. Pozdrawiam! Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 26 Październik 2018 11 godzin temu, Gość Justyna napisał: Jestem zainteresowana państwa projektem, bardzo proszę o przesłanie materiałów do projektu Hawana (dokładnych rzutów i wymiarów pomieszczeń oraz zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego) na adres: justynab401@gmail.com, z góry dziękuje i pozdrawiam. Dzień dobry! W dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Kamil Napisano 27 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 27 Październik 2018 Interesuje mnie ten projekt. Poproszę o wszystkie materiały na czajkowski.office@gmail.com Cytuj
Gość Kamil Napisano 27 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 27 Październik 2018 Poproszę o wysłanie danych szczegółowych na adres: czajkowski.office@gmail.com. Czy do tego domu można dodatkowo wykonać rekuperację? Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 27 Październik 2018 4 godziny temu, Gość Kamil napisał: Poproszę o wysłanie danych szczegółowych na adres: czajkowski.office@gmail.com. Czy do tego domu można dodatkowo wykonać rekuperację? Dzień dobry, Potrzebne materiały zostaną wysłane na początku przyszłego tygodnia. Zmiany można wprowadzać na etapie adaptacji, ze swoim architektem adaptującym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Łukasz Napisano 28 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 28 Październik 2018 Jestem zainteresowana państwa projektem, bardzo proszę o przesłanie materiałów do projektu Hawana III (dokładnych rzutów i wymiarów pomieszczeń oraz zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego) na adres: scootaloo@interia.pl pozdrawiam. Łukasz Cytuj
Gość Paweł Napisano 29 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 29 Październik 2018 Dzień dobry. Czy ten dom posiada strop gęstożebrowy? Czy to tylko błąd w opisie? Na wizualizacji w pokoju dziennym jest wysoki sufit. Czy projekt wiązarów przewiduje taki stan? Czy jest to jako opcja? Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 29 Październik 2018 17 godzin temu, Gość Łukasz napisał: Jestem zainteresowana państwa projektem, bardzo proszę o przesłanie materiałów do projektu Hawana III (dokładnych rzutów i wymiarów pomieszczeń oraz zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego) na adres: scootaloo@interia.pl pozdrawiam. Łukasz Dzień dobry! W dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 29 Październik 2018 6 godzin temu, Gość Paweł napisał: Dzień dobry. Czy ten dom posiada strop gęstożebrowy? Czy to tylko błąd w opisie? Na wizualizacji w pokoju dziennym jest wysoki sufit. Czy projekt wiązarów przewiduje taki stan? Czy jest to jako opcja? Pozdrawiam Dzień dobry! W budynku zaprojektowano strop gęstożebrowy Teriva I Termat. Projekt więźby dachowej przewiduje pustkę nad salonem i częściowo odkrytą konstrukcję dachu. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Maciej Skowron Napisano 4 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 4 Listopad 2018 Dzień dobry, Czy byłaby możliwość przeróbki projektu pod pokrycie dachu dachówką ceramiczną lub cementową? I drugie pytanie: jaka jest wysokość pomieszczeń (pokoi i pokoju dziennego) i czy można poprosić o dokładne wymiary oraz rzuty plus zestawienie materiałów do stanu surowego? Pozdrawiam Maciej Skowron maciej1974skowron@gmail.com Cytuj
Gość Katarzyna Napisano 4 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 4 Listopad 2018 Witam serdecznie, jak moi przedmówcy proszę o przesłanie wszystkich dostępnych bezpłatnych materiałów dla projektu Hawana na adres: slowotworca@gmail.com. Dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Listopad 2018 21 godzin temu, Gość Maciej Skowron napisał: Dzień dobry, Czy byłaby możliwość przeróbki projektu pod pokrycie dachu dachówką ceramiczną lub cementową? I drugie pytanie: jaka jest wysokość pomieszczeń (pokoi i pokoju dziennego) i czy można poprosić o dokładne wymiary oraz rzuty plus zestawienie materiałów do stanu surowego? Pozdrawiam Maciej Skowron maciej1974skowron@gmail.com Dzień dobry, Istnieje możliwość zmiany materiału na pokrycie dachu. Pokrycie dachówką cementową czy ceramiczna to znacznie większe obciążenie dla konstrukcji dachu co wymusi przeprojektowanie części konstrukcyjnej projektu. Wysokość pomieszczeń wynosi 2,7m. Nad pokojem dziennym mamy do czynienia ze stropem o zmiennej wysokości, zgodnej z nachyleniem dachu. Materiały dotyczące projektu zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Listopad 2018 11 godzin temu, Gość Katarzyna napisał: Witam serdecznie, jak moi przedmówcy proszę o przesłanie wszystkich dostępnych bezpłatnych materiałów dla projektu Hawana na adres: slowotworca@gmail.com. Dziękuję Dzień dobry, Materiały zostały wysłane. Pozdrawiam Cytuj
Gość Krzysztof Napisano 6 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Listopad 2018 Witam mam pytanie czy istnieje możliwość wykonania stropu gęstożebrowego po całości budynku i tym samym obniżenie wysokości sufitu do 2,7 jak w pozostałych pomieszczeniach ? dziękuję pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 7 Listopad 2018 8 godzin temu, Gość Krzysztof napisał: Witam mam pytanie czy istnieje możliwość wykonania stropu gęstożebrowego po całości budynku i tym samym obniżenie wysokości sufitu do 2,7 jak w pozostałych pomieszczeniach ? dziękuję pozdrawiam Dzień dobry, Tak, istnieje taka możliwość. Uzyska Pan wówczas dodatkową przestrzeń na poddaszu, ale straci atrakcyjne rozwiązanie przestrzeni salonu i jadalni. Konsekwencją takiego rozwiązania będzie również likwidacja trójkątnych okien na elewacji ogrodowej. Tego typu zmiany można wprowadzać na etapie jego adaptacji do warunków lokalnych lub zlecić nam. Pozdrawiam Cytuj
Gość Meloody Napisano 18 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 18 Listopad 2018 Dzień dobry, mam zapytanie odnośnie poddasza, z wcześniejszych wypowiedzi wiem ze poddasze nie może być użytkowe bez wprowadzenia zmian wysokości itd, a czy może być tam takie poddasze w formie sypialni / strychu??? I proszę o materiały dodatkowe do projektu: meloody@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 18 Listopad 2018 2 godziny temu, Gość Meloody napisał: Dzień dobry, mam zapytanie odnośnie poddasza, z wcześniejszych wypowiedzi wiem ze poddasze nie może być użytkowe bez wprowadzenia zmian wysokości itd, a czy może być tam takie poddasze w formie sypialni / strychu??? I proszę o materiały dodatkowe do projektu: meloody@o2.pl Dzień dobry, Pomieszczenie takie jak sypialnia wymaga na co dzień łatwego dostępu oraz warunków, w których użytkownik będzie czuł się komfortowo. Warunki techniczne określają minimalną wysokość takich pomieszczeń. W najwyższym punkcie musi wynosić ona minimum 2,5m. Ten warunek nie jest spełniony w projekcie. Dostęp do pomieszczeń mieszkalnych na poddaszu musi natomiast zostać zapewniony przez pełnowymiarowe schody, które zajmą 5-6m2 powierzchni na parterze. Sypialnia musiałaby również zostać odpowiednio doświetlona poprzez doprojektowanie okien dachowych lub/i okien na ścianach szczytowych. Bez zmiany wysokości budynku oraz doprojektowania schodów i okien nie uda się więc zaadaptować poddasza na sypialnię. Materiały zostaną wysłane na podany adres w poniedziałek rano. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dominik Napisano 19 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 19 Listopad 2018 Witam, poproszę o przesłanie wszystkich dostępnych darmowych dokumentów do projektu Hawana Na adres mailowy dominikdrozdzal@gmail.com Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi