Gość Marek Napisano 7 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 7 Wrzesień 2018 Witam. Poproszę materiały na adres demon1974.09.14@gmail.com. Dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 7 Wrzesień 2018 Godzinę temu, Gość Marek napisał: Witam. Poproszę materiały na adres demon1974.09.14@gmail.com. Dziękuję Dzień dobry, W dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam Cytuj
Gość JS Napisano 11 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 11 Wrzesień 2018 Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych materiałów dot. projektu Hawamna na adres janeks77@gmail,com Dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 12 Wrzesień 2018 13 godzin temu, Gość JS napisał: Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych materiałów dot. projektu Hawamna na adres janeks77@gmail,com Dziękuję Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość andrzej Napisano 13 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Wrzesień 2018 Dzień dobry. Jestem zainteresowany tym projektem. Proszę o przesłanie (bezpłatnej dokumentacji) dokładnych rzutów i wymiarów pomieszczeń oraz zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego, wersja bez garażu. Adres mailowy aagregory11@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Wrzesień 2018 6 minut temu, Gość andrzej napisał: Dzień dobry. Jestem zainteresowany tym projektem. Proszę o przesłanie (bezpłatnej dokumentacji) dokładnych rzutów i wymiarów pomieszczeń oraz zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego, wersja bez garażu. Adres mailowy aagregory11@gmail.com Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Dominik Napisano 24 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 24 Wrzesień 2018 Witam, proszę o wysłanie zestawienia materiałów, kosztorysu projektu Hawana bez garażu. Adres domson69@wp.pl Dziękuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 25 Wrzesień 2018 9 godzin temu, Gość Dominik napisał: Witam, proszę o wysłanie zestawienia materiałów, kosztorysu projektu Hawana bez garażu. Adres domson69@wp.pl Dziękuje Dzień dobry, W dniu dzisiejszym otrzyma Pan zestawienie materiałów na stan surowy zamknięty. Pełne kosztorysy w naszej ofercie są dodatkowo odpłatne. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Krzysztof Napisano 29 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 29 Wrzesień 2018 Dzień dobry. Proszę o przesłanie szczegółowych materiałów (dokładnych rzutów i wymiarów pomieszczeń oraz zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego) projektu HAWANA na adres mailowy: krzy6@op.pl. Dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 1 Październik 2018 W dniu 29.09.2018 o 19:53, Gość Krzysztof napisał: Dzień dobry. Proszę o przesłanie szczegółowych materiałów (dokładnych rzutów i wymiarów pomieszczeń oraz zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego) projektu HAWANA na adres mailowy: krzy6@op.pl. Dziękuję Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Ola Napisano 3 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 3 Październik 2018 Dobry wieczór, Ja również bardzo proszę o przesłanie materiałów do projektu Hawana (dokładnych rzutów i wymiarów pomieszczeń oraz zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego) na adres: aleksandra.sobecka@gmail.com . Dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 4 Październik 2018 10 godzin temu, Gość Ola napisał: Dobry wieczór, Ja również bardzo proszę o przesłanie materiałów do projektu Hawana (dokładnych rzutów i wymiarów pomieszczeń oraz zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego) na adres: aleksandra.sobecka@gmail.com . Dziękuję. Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Agata Napisano 8 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 8 Październik 2018 Piękny projekt. Wydaje się być idealny do naszej działki. Czy mogłabym dostać szczegółowe informacje odnośnie rzutów i materiałów na adres mailowy kozakiewicz.agata@gmail.com Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 9 Październik 2018 11 godzin temu, Gość Agata napisał: Piękny projekt. Wydaje się być idealny do naszej działki. Czy mogłabym dostać szczegółowe informacje odnośnie rzutów i materiałów na adres mailowy kozakiewicz.agata@gmail.com Z góry dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry! W dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Natalia Napisano 11 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 11 Październik 2018 Dobry wieczór, Ja również bardzo proszę o przesłanie materiałów do projektu Hawana (dokładnych rzutów i wymiarów pomieszczeń oraz zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego) na adres: natalia-michalik@o2.pl . Dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 11 Październik 2018 2 minuty temu, Gość Natalia napisał: Dobry wieczór, Ja również bardzo proszę o przesłanie materiałów do projektu Hawana (dokładnych rzutów i wymiarów pomieszczeń oraz zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego) na adres: natalia-michalik@o2.pl . Dziękuję. Dzień dobry! W dniu dzisiejszym potrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Dawid Napisano 12 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 12 Październik 2018 Ja również bardzo proszę o przesłanie materiałów do projektu Hawana (dokładnych rzutów i wymiarów pomieszczeń oraz zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego) na adres: dawid.horoszczak@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 12 Październik 2018 51 minut temu, Gość Dawid napisał: Ja również bardzo proszę o przesłanie materiałów do projektu Hawana (dokładnych rzutów i wymiarów pomieszczeń oraz zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego) na adres: dawid.horoszczak@wp.pl Dzień dobry! W dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Paweł Napisano 14 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 14 Październik 2018 Dobry wieczór, Ja również bardzo proszę o przesłanie materiałów do projektu Hawana (dokładnych rzutów i wymiarów pomieszczeń oraz zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego) na adres: p_czerepski@o2.pl . Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 15 Październik 2018 13 godzin temu, Gość Paweł napisał: Dobry wieczór, Ja również bardzo proszę o przesłanie materiałów do projektu Hawana (dokładnych rzutów i wymiarów pomieszczeń oraz zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego) na adres: p_czerepski@o2.pl . Dziękuję i pozdrawiam. Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Mateusz Napisano 17 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 17 Październik 2018 Ja również bardzo proszę o przesłanie materiałów do projektu Hawana (dokładnych rzutów i wymiarów pomieszczeń oraz zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego) na adres: matiXDKL@gmail.com Cytuj
Gość Mateusz Napisano 17 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 17 Październik 2018 Ja również bardzo proszę o przesłanie materiałów do projektu Hawana (dokładnych rzutów i wymiarów pomieszczeń oraz zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego) na adres: Dziergasek@onet.pl Cytuj
Gość kinga Napisano 17 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 17 Październik 2018 Mam pytanie czy można stworzyć podobny projekt tylko nieco umniejszony. Dom żeby miał jakieś 70 metrów,mógłby być np. bez jednego z tych mniejszych pokoi ???!!! Proszę odpowiedź na kingaosika2@gmail.com Cytuj
Gość Bartosz Napisano 18 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 18 Październik 2018 Witam serdecznie, bardzo proszę o przesłanie materiałów do projektu Hawana wersja lustrzana (dokładnych rzutów i wymiarów pomieszczeń oraz zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego). Mój adres e-mail : bart0717@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 18 Październik 2018 2 godziny temu, Gość Bartosz napisał: Witam serdecznie, bardzo proszę o przesłanie materiałów do projektu Hawana wersja lustrzana (dokładnych rzutów i wymiarów pomieszczeń oraz zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego). Mój adres e-mail : bart0717@o2.pl Dzień dobry! W dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi