Dobre Domy Napisano 1 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 1 Lipiec 2018 Dzień dobry, będę wdzięczna o wysyłkę materiałów na szalka@interia.pl. Pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Anna Napisano 2 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 2 Lipiec 2018 Witam, czy można przesłać wymiary pomieszczeń ? proszę o informację. Jaka jest wysokość kalenicy dachu ? dziękuje Cytuj
Gość Anna Napisano 2 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 2 Lipiec 2018 Mój mail to annalaskowska@interia.eu Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 3 Lipiec 2018 Witam, czy można przesłać wymiary pomieszczeń ? proszę o informację. Jaka jest wysokość kalenicy dachu ? dziękuje Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Emi Napisano 5 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Lipiec 2018 Poproszę jeszcze o materiały do projektu Hawana III (lustro) na adres szalka@interia.pl. Dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Lipiec 2018 Poproszę jeszcze o materiały do projektu Hawana III (lustro) na adres szalka@interia.pl. Dziękuję. Dzień dobry, W dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
moocha Napisano 6 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Lipiec 2018 Witam bardzo podoba mi sie projekt HAWANA III . Prosze o przesłanie bezpłatnego kompletu dokumentów na adres 19kina88@wp.pl. Będe bardzo wdzięczna, Czy ktoś buduje ten domek na podkarpaciu lub w ościennych województwach ?? Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Lipiec 2018 Witam bardzo podoba mi sie projekt HAWANA III . Prosze o przesłanie bezpłatnego kompletu dokumentów na adres 19kina88@wp.pl. Będe bardzo wdzięczna, Czy ktoś buduje ten domek na podkarpaciu lub w ościennych województwach ?? Dzień dobry, W dniu dzisiejszym prześlemy rysunki szczegółowe. Niestety nie znamy lokalizacji budynków. Pozdrawiamy! Cytuj
Gość Domi Napisano 12 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 12 Lipiec 2018 Witam,czy mogę prosić o bezpłatny komplet dokumentów do HAWANA I na adres barszczu1984@o2.pl? Z góry bardzo dziekuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Lipiec 2018 Witam,czy mogę prosić o bezpłatny komplet dokumentów do HAWANA I na adres barszczu1984@o2.pl? Z góry bardzo dziekuje Dzień dobry, W dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe do projektu. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Mirek Napisano 20 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 20 Lipiec 2018 czy ja również mogę poprosić o bezpłatny komplet dokumentów hawana i hawana II na adres m.niczyporuk@poczta.onet.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 20 Lipiec 2018 czy ja również mogę poprosić o bezpłatny komplet dokumentów hawana i hawana II na adres m.niczyporuk@poczta.onet.pl Dzień dobry, dzisiaj otrzyma Pan komplet dokumentów, Pozdrawiam Cytuj
Gość Katarzyna Napisano 20 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 20 Lipiec 2018 Dzień dobry, czy mogę prosić o bezpłatny komplet dokumentów do projektów Hawana oraz Hawana III na adres kasienkamila@interia.pl. Jestem z Podkarpacia, czy ktoś buduje ten dom w tym rejonie lub w Małopolsce? Pozdrawiam. Cytuj
Gość Iwcia Napisano 5 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Sierpień 2018 Witam, również poproszę o bezpłatny komplet dokumentów do Hawana III. Z góry dziękuję ( nauczycielka.123@onet.eu) Cytuj
Gość Karoli na Napisano 5 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Sierpień 2018 Witam,czy mogę prosić o bezpłatny komplet dokumentów do HAWANA I na adres karolina.wanka@tlen.pl? Z góry bardzo dziekuje Jeżeli ktoś z Was budował ten dom to dajcie proszę znać Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Sierpień 2018 14 godzin temu, Gość Karoli na napisał: Witam,czy mogłbym prosić o bezpłatny komplet dokumentów do HAWANA I na adres karolina.wanka@tlen.pl? Z góry bardzo dziekuje Jełli ktoł z Was budował ten dom to dajcie proszę znać Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Sierpień 2018 16 godzin temu, Gość Iwcia napisał: Witam, również poproszę o bezpłatny komplet dokumentów do Hawana III. Z góry dziękuję ( nauczycielka.123@onet.eu) Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Karolina Napisano 8 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 8 Sierpień 2018 Przejrzałam setki a może i więcej projektów ... stwierdziłam ze w całym internecie dla nas nic nie ma... Hawana jest idealna Piękna w swojej prostocie Urzeka ???? Przestrzeń w salonie jest zachwycająca Duże okna robią klimat Mamy działkę pod lasem Już widzę te poranki z panoramą na las Czy ktoś z Was już budował ten dom ? Dajcie znać karolina.wanka@tlen.pl Cytuj
Gość Irek Napisano 8 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 8 Sierpień 2018 Witam, również poproszę o bezpłatny komplet dokumentów do Hawana I. Z góry dziękuję to dom moich marzeń. ( pikeri1@wp.pl) Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 8 Sierpień 2018 2 godziny temu, Gość Irek napisał: Witam, również poproszę o bezpłatny komplet dokumentów do Hawana I. Z góry dziękuję to dom moich marzeń. ( pikeri1@wp.pl) Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość marta Napisano 15 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 15 Sierpień 2018 Przejrzałam setki a może i więcej projektów ... stwierdziłam ze w całym internecie dla nas nic nie ma... Hawana jest idealna Piękna w swojej prostocie Urzeka ???? Przestrzeń w salonie jest zachwycająca Duże okna robią klimat Mamy działkę pod lasem Już widzę te poranki z panoramą na las Czy ktoś z Was już budował ten dom ? Dajcie znać karolina.wanka@tlen.pl Witam, mam taka sama prośbę - czy już ktoś wybudowal ten dom? niestety nie mam żadnej wyobraźni ...jak będzie to wyglądało w rzeczywistości a również mamy dziąlke pod lasem ,... bedę wdzięczna za zdjęcia z zrealizowanej inwestycji. Pozdrawiam MArta marta.stu@onet.pl Cytuj
Gość Sylwia Napisano 24 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 24 Sierpień 2018 Witam, czy można otrzymać dokumentację do domu Hawana III? Zrealizował już może ktoś ten projekt? :) proszę o inf na maila: sylwijka93@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 24 Sierpień 2018 59 minut temu, Gość Sylwia napisał: Witam, czy można otrzymać dokumentację do domu Hawana III? Zrealizował już może ktoś ten projekt? proszę o inf na maila: sylwijka93@o2.pl Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Radek Napisano 24 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 24 Sierpień 2018 Dzień dobry, Poproszę o darmowe materiały na adres radek.stanek@gazeta.pl Czy istnieje możliwość doprojektowania piwnicy i jaki jest szacunkowy koszt takiego rozwiązania? Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 24 Sierpień 2018 30 minut temu, Gość Radek napisał: Dzień dobry, Poproszę o darmowe materiały na adres radek.stanek@gazeta.pl Czy istnieje możliwość doprojektowania piwnicy i jaki jest szacunkowy koszt takiego rozwiązania? Pozdrawiam Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Można podpiwniczyć każdy dom, jeśli pozwalają na to warunki gruntowo-wodne na działce oraz zapisy Planu Miejscowego (ewentualnie decyzji o warunkach zabudowy). W przypadku projektów katalogowych doprojektowanie piwnicy jest najczęściej wykonywane przez lokalnego architekta w ramach adaptacji projektu do warunków miejscowych (od naszej pracowni otrzyma Pan wówczas bezpłatnie zgodę na zmiany). Piwnicę mogą również zaprojektować architekci w naszej pracowni, ale jest to usługa dodatkowo płatna i za każdym razem wyceniana indywidualnie. Pozdrawiam! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi