Gość Justyna Napisano 20 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 20 Maj 2018 Witam, czy ja również mogłabym otrzymać szczegółowe rysunki i zestawienie materiałów? kulka.j@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 20 Maj 2018 Witam, bardzo bym prosił i przesłanie bezpłatnych materiałów na kurekmateusz@gmail.com Pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 20 Maj 2018 Witam, czy ja również mogłabym otrzymać szczegółowe rysunki i zestawienie materiałów? kulka.j@gmail.com Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Wojtek Napisano 21 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 21 Maj 2018 Kłaniam się Czy można poprosić o wszystkie dostępne materiały na temat projektu Hawana i Hawana III; zestawienie materiałów, rysunki, itp. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Adres: pietrzak76@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 22 Maj 2018 Kłaniam się Czy można poprosić o wszystkie dostępne materiały na temat projektu Hawana i Hawana III; zestawienie materiałów, rysunki, itp. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Adres: pietrzak76@gmail.com Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Jarek Napisano 22 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 22 Maj 2018 Kłaniam się Czy można poprosić o wszystkie dostępne materiały na temat projektu Hawana i Hawana III; zestawienie materiałów, rysunki, itp. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Adres: pietrzak76@gmail.com Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Witam,Ja także poproszę :-)jarecki76@poczta.onet.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 23 Maj 2018 Witam, Ja także poproszę :-) jarecki76@poczta.onet.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Celina Napisano 30 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 30 Maj 2018 Dzień dobry. Jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o przesłanie (bezpłatnej dokumentacji) dokładnych rzutów i wymiarów pomieszczeń oraz zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego, wersja bez garażu. Adres mailowy celina.bojczuk@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 31 Maj 2018 Dzień dobry. Jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o przesłanie (bezpłatnej dokumentacji) dokładnych rzutów i wymiarów pomieszczeń oraz zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego, wersja bez garażu. Adres mailowy celina.bojczuk@wp.pl Witam Materiały prześlemy jutro. Pozdrawiam Cytuj
Gość joanna cieslińsla Napisano 1 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 1 Czerwiec 2018 Kłaniam się Czy można poprosić o wszystkie dostępne materiały na temat projektu Hawana ; zestawienie materiałów, rysunki, itp. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Adres: cieslinska@onet.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 2 Czerwiec 2018 Kłaniam się Czy można poprosić o wszystkie dostępne materiały na temat projektu Hawana ; zestawienie materiałów, rysunki, itp. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Adres: cieslinska@onet.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Olga Kałużna Napisano 5 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Czerwiec 2018 Dzień dobry. Proszę o przesłanie dokładnych rzutów i wymiarów pomieszczeń oraz zestawienia materiałów wersja Hawana bez garażu. Adres mailowy kaluzna.olga@o2.pl Dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Czerwiec 2018 Dzień dobry. Proszę o przesłanie dokładnych rzutów i wymiarów pomieszczeń oraz zestawienia materiałów wersja Hawana bez garażu. Adres mailowy kaluzna.olga@o2.pl Dziękuję Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Tomek Napisano 24 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 24 Czerwiec 2018 Dzień dobry. Proszę o przesłanie rzutów i wymiarów pomieszczeń. Adres: tomlisanczuk@interia.pl Pozdrawiam. Tomasz Lisańczuk Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 24 Czerwiec 2018 Dzień dobry. Proszę o przesłanie rzutów i wymiarów pomieszczeń. Adres: tomlisanczuk@interia.pl Pozdrawiam. Tomasz Lisańczuk Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Jan Napisano 25 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 25 Czerwiec 2018 Dzień dobry. Proszę o przesłanie rzutów i wymiarów pomieszczeń. Adres ajask@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 26 Czerwiec 2018 Dzień dobry. Proszę o przesłanie rzutów i wymiarów pomieszczeń. Adres ajask@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość michal dziedziczak Napisano 27 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 27 Czerwiec 2018 witam prosze o przesłanie wymiarów i rzutów pomieszczeń na email.michal.dziedziczak@onet.eu pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 27 Czerwiec 2018 witam prosze o przesłanie wymiarów i rzutów pomieszczeń na email.michal.dziedziczak@onet.eu pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dariusz Warwas Napisano 27 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 27 Czerwiec 2018 Witam serdecznie proszę o przesłanie wymiarów pomieszczeń dziękuje pozdrawiam Cytuj
Gość Dariusz Warwas Napisano 27 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 27 Czerwiec 2018 Zapomniałem na meila darekwarwas@op.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 28 Czerwiec 2018 Zapomniałem na meila darekwarwas@op.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dariusz Warwas Napisano 1 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 1 Lipiec 2018 Witam prosze o przesłanie wymiarów pomieszczeń na adres darekwarwas@op.pl. Pozdrawiam Cytuj
Gość Emi Napisano 1 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 1 Lipiec 2018 Dzień dobry, będę wdzięczna o wysyłkę materiałów na szalka@interia.pl. Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 1 Lipiec 2018 Witam prosze o przesłanie wymiarów pomieszczeń na adres darekwarwas@op.pl. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi