Dobre Domy Napisano 3 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 3 Styczeń 2019 3 godziny temu, Gość Agnieszka napisał: Witam, Proszę o przesłanie na maila dokumentacji projektu Emilia Mała II ( szczegółowe rysunki, rzuty, przekroje itp) Mój e-mail: agnieszkawolin@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam! Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Piotr Napisano 17 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 17 Styczeń 2019 Witam , w związku z zamiarem budowy tego domku proszę o przesłanie na maila przekrojów budynku i ewentualnego rzutu fundamentu primabau@tlen.pl . dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 18 Styczeń 2019 16 godzin temu, Gość Piotr napisał: Witam , w związku z zamiarem budowy tego domku proszę o przesłanie na maila przekrojów budynku i ewentualnego rzutu fundamentu primabau@tlen.pl . dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, rysunki zostały wysłane na podany adres. Nie udostępniamy rysunków z zakresu konstrukcji. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Mateusz Napisano 20 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 20 Styczeń 2019 Witam. Jestem zainteresowany kupnem tego projektu. Chciałbym uzyskać więcej informacji na temat projektu Emilia Mała II. Prosze o przesłanie rzutów budynku,rysynki itp na adres mateusz.okienko.dtg@onet.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 20 Styczeń 2019 3 godziny temu, Gość Mateusz napisał: Witam. Jestem zainteresowany kupnem tego projektu. Chciałbym uzyskać więcej informacji na temat projektu Emilia Mała II. Prosze o przesłanie rzutów budynku,rysynki itp na adres mateusz.okienko.dtg@onet.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Marek Napisano 26 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 26 Styczeń 2019 Dzień dobry! Proszę o przesłanie na maila dokumentacji projektu Emilia Mała II (szczegółowe rysunki, rzuty, przekroje itp) na e-mail: maguan@wp.pl Dziękuję bardzo i pozdrawiam! Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 26 Styczeń 2019 3 godziny temu, Gość Marek napisał: Dzień dobry! Proszę o przesłanie na maila dokumentacji projektu Emilia Mała II (szczegółowe rysunki, rzuty, przekroje itp) na e-mail: maguan@wp.pl Dziękuję bardzo i pozdrawiam! Dzień dobry, rysunki zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Tomasz Napisano 10 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 10 Luty 2019 Proszę o bezpłatne szczegółowe rysunki, przekroje budynku, obrys budynku, zestawienie powierzchni przegród oraz wykaz materiałów na adres e-mail: tomekk.ferenc@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 11 Luty 2019 20 godzin temu, Gość Tomasz napisał: Proszę o bezpłatne szczegółowe rysunki, przekroje budynku, obrys budynku, zestawienie powierzchni przegród oraz wykaz materiałów na adres e-mail: tomekk.ferenc@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 16 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 16 Luty 2019 Witam, bardzo proszę o przesłanie dostępnych materiałów do projektu na e-mail: aga_blaszczyk@interia.pl Dziękuję i pozdrawiam Agnieszka Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 17 Luty 2019 19 godzin temu, Gość Agnieszka napisał: Witam, bardzo proszę o przesłanie dostępnych materiałów do projektu na e-mail: aga_blaszczyk@interia.pl Dziękuję i pozdrawiam Agnieszka Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Robcio Napisano 19 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 19 Luty 2019 Dzień Dobry Proszę o wszystkie rzuty dachu itp oraz wszelkie dostępne materiały na e-mail Solton1987@gmail.com (dodam że zakupiłem u Państwa ten projekt i jestem w trakcie realizacji. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Magdalena Napisano 20 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 20 Luty 2019 bardzo proszę o przesłanie dostępnych materiałów do projektu na mietekpesla@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 20 Luty 2019 15 godzin temu, Gość Robcio napisał: Dzień Dobry Proszę o wszystkie rzuty dachu itp oraz wszelkie dostępne materiały na e-mail Solton1987@gmail.com (dodam że zakupiłem u Państwa ten projekt i jestem w trakcie realizacji. Pozdrawiam. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 20 Luty 2019 41 minut temu, Gość Magdalena napisał: bardzo proszę o przesłanie dostępnych materiałów do projektu na mietekpesla@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Piotrek2019 Napisano 6 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 6 Marzec 2019 Witam, bardzo prosze o przesłanie zwymiarowanych rzutów i przekrojów projektu Emilia Mała II na adres tyskietychy@interia.pl. Dodatkowo czy jest możliwość lustrzanego odbicia projektu ? Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 6 Marzec 2019 2 godziny temu, Gość Piotrek2019 napisał: Witam, bardzo prosze o przesłanie zwymiarowanych rzutów i przekrojów projektu Emilia Mała II na adres tyskietychy@interia.pl. Dodatkowo czy jest możliwość lustrzanego odbicia projektu ? Dzień dobry, można zakupić wersję podstawową projektu lub odbicie lustrzane. Materiały zostały wysłane. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Michał Napisano 12 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 12 Marzec 2019 Witam, bardzo proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów i przekrojów projektu Emilia Mała II na adres micjac8806@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 13 Marzec 2019 12 godzin temu, Gość Michał napisał: Witam, bardzo proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów i przekrojów projektu Emilia Mała II na adres micjac8806@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość mirek Napisano 27 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 27 Marzec 2019 Czy ktoś może mi przesłać zdjęcia swojego domu, jakieś rozwiazania aranżacji elewacji i wewnątrz byłbym bardzo wdzięczny Pozdrawiam Cytuj
Gość Łukasz Napisano 25 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 25 Maj 2019 Witam, bardzo prosze o przesłanie zwymiarowanych rzutów i przekrojów projektu Emilia Mała II na adres pawlik0601@gmai.com pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 25 Maj 2019 4 godziny temu, Gość Łukasz napisał: Witam, bardzo prosze o przesłanie zwymiarowanych rzutów i przekrojów projektu Emilia Mała II na adres pawlik0601@gmai.com pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Mateusz Napisano 29 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 29 Maj 2019 Witam Jestem zainteresowany kupnem tego projektu. Proszę o przesłanie całej dokumentacji wraz z przekrojami i zwymiarowanymi pomieszczeniami na adres matech.cnc@gmail.com Oraz jeśli to możliwe kilka zdjęć z realizacji projektu. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 30 Maj 2019 8 godzin temu, Gość Mateusz napisał: Witam Jestem zainteresowany kupnem tego projektu. Proszę o przesłanie całej dokumentacji wraz z przekrojami i zwymiarowanymi pomieszczeniami na adres matech.cnc@gmail.com Oraz jeśli to możliwe kilka zdjęć z realizacji projektu. Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Wszystkie zdjęcia z realizacji jakie posiadamy znajdują się na naszej stronie internetowej https://www.dobredomy.pl/projekty/zdjecia-z-realizacji/. Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi