Dobre Domy Napisano 1 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2017 Witam Czym są wykończone filary i kominy ?? Witam Jest to okładzina z płytek klinkierowych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Filip Napisano 9 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2017 Witam. Jestem zainteresowany kupnem projektu Emilia Mała II lub Emilia 2G, czy mógłbym prosić o przesłanie kosztorysu oraz reszty materiałów na adres e-mail : pixus@e-cho.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 10 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2017 Witam. Jestem zainteresowany kupnem projektu Emilia Mała II lub Emilia 2G, czy mógłbym prosić o przesłanie kosztorysu oraz reszty materiałów na adres e-mail : pixus@e-cho.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kuba Napisano 14 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2017 Dzien Dobry, mógłbym prosić o przesłanie dostępnej dokumentacji technicznej oraz kosztorysu na adres jarl966@wp.pl Pozdrawiam serdecznie, AK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 15 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2017 Dzien Dobry, mógłbym prosić o przesłanie dostępnej dokumentacji technicznej oraz kosztorysu na adres jarl966@wp.pl Pozdrawiam serdecznie, AK. Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały pokazowe dla projektu. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ola Napisano 27 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2017 Witam, jestem zainteresowana kupnem projektu Emilia Mała II. Proszę o przesłanie kosztorysu i dokumentacji technicznej budynku, głównie chodzi o wysokość ścianki kolankowej. aleksandrapudelek@op.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tomasz Napisano 27 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2017 Witam. Jestem zainteresowany kupnem projektu Emilia Mała II, czy mógłbym prosić o przesłanie kosztorysu oraz reszty materialow? Z gory dziekuje. Moj e-mail: kubtomik@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 27 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2017 Witam, jestem zainteresowana kupnem projektu Emilia Mała II. Proszę o przesłanie kosztorysu i dokumentacji technicznej budynku, głównie chodzi o wysokość ścianki kolankowej. aleksandrapudelek@op.pl Pozdrawiam Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 27 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2017 Witam. Jestem zainteresowany kupnem projektu Emilia Mała II, czy mógłbym prosić o przesłanie kosztorysu oraz reszty materialow? Z gory dziekuje. Moj e-mail: kubtomik@interia.pl Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkus40 Napisano 27 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2017 Witam! proszę o przesłanie dostępnej dokumentacji dot. projektu Emilia Mała, tj.: zwymiarowanych rzutów oraz kosztorys na adres arkadiuszkot@wp.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 28 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2017 Witam! proszę o przesłanie dostępnej dokumentacji dot. projektu Emilia Mała, tj.: zwymiarowanych rzutów oraz kosztorys na adres arkadiuszkot@wp.pl Pozdrawiam Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan bezpłatne materiały dotyczące projektu. W naszej ofercie kosztorysy są dodatkowo odpłatne. Udostępniamy przed zakupem projektu zestawienie materiałów na stan surowy zamknięty. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ewa Napisano 28 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2017 Witam. Jestem zainteresowania projektem Emilia mała II. Proszę o wysłanie bezpłatnych danych na temat tego projektu ; rzutow zwymiarowanych i opis materialow na adres: ewaklasa@onet.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 28 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2017 Witam. Jestem zainteresowania projektem Emilia mała II. Proszę o wysłanie bezpłatnych danych na temat tego projektu ; rzutow zwymiarowanych i opis materialow na adres: ewaklasa@onet.pl Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kaśka Napisano 6 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2017 Witam. Jaki jest kolor stolarki okiennej w tym projekcie? Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 9 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2017 Witam. Jaki jest kolor stolarki okiennej w tym projekcie? Z góry dziękuję i pozdrawiam Witam Stolarka jest w kolorze brązowym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tomasz Napisano 13 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2017 Witam, czy macie Państwo wiedze, gdzie aktualnie sa budowane, tudziez juz stoja domy tego projektu? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 13 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2017 Witam, czy macie Państwo wiedze, gdzie aktualnie sa budowane, tudziez juz stoja domy tego projektu? Pozdrawiam. Witam, niestety nie mamy informacji o realizacji domów wg naszych projektów. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michal Napisano 15 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2017 Witam, proszę o przesłanie z wymiarowanych rzutów i przekrojów projektu na adres mpiasekk@gmail.com z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 15 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2017 Witam, proszę o przesłanie z wymiarowanych rzutów i przekrojów projektu na adres mpiasekk@gmail.com z góry dziękuję i pozdrawiam. witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andrzej Napisano 29 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2017 Witam jestem zainteresowany tym projektem, proszę o przesłanie dostępnych materiałów na adres andrzej@copyekspert.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 29 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2017 Witam jestem zainteresowany tym projektem, proszę o przesłanie dostępnych materiałów na adres andrzej@copyekspert.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 29 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2017 Dobry wieczór, czy macie Państwo zdjęcia z realizacji projektu Emilia Mała II Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anawa Napisano 5 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2017 Zapraszam na forum Muratora forum.muratordom.pl/blog.php?234356-Anawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotr Napisano 29 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2017 Witam jestem zainteresowany tym projektem, proszę o przesłanie dostępnych materiałów na adres arasointel@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 29 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2017 Witam jestem zainteresowany tym projektem, proszę o przesłanie dostępnych materiałów na adres arasointel@gmail.com Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi