Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Rafał
Napisano

Witam. Bardzo proszę o przesłanie charakterystyki eneregetycznej dla domu w technologii szkieletowej, zwymiarowanych rzutów i przekrojów projektu Emilia Mała II na adres e-mail: pepsiii@o2.pl Pozdrawiam serdecznie.

• Odpowiedzi 219
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam. Bardzo proszę o przesłanie charakterystyki eneregetycznej dla domu w technologii szkieletowej, zwymiarowanych rzutów i przekrojów projektu Emilia Mała II na adres e-mail: pepsiii@o2.pl Pozdrawiam serdecznie.

Witam

Dla domu Emilia Mała II posiadamy materiały dla wersji tradycyjnej murowanej. Nie projektujemy w szkielecie. Jeśli nadal Panią interesują materiały - proszę o kontakt na adres info@dobredomy.pl

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Napisano

Witam, czy mogę prosić o przesłanie wymiarowanych rzutów, przekrojów oraz kosztorysu na adres pawlakmarcin@op.pl?

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Napisano

Dobry wieczór.

Prosiłbym o przesłanie całej dostępnej dokumentacji dla projektu Emilia Mała II na adres: agneshal@interia.pl.

Dziękuję i pozdrawiam.

• 2 weeks later...
Napisano

Witam,
Proszę o przesłanie dostępnej dokumentacji technicznej wraz z kosztorysem na adres joannairomanstachurscy@gmail.com
Czy jest możliwość zwiększenia wysokości ściany kolankowej do 1.4m-?

Dziękuje  za odpowiedź.

Pozdrawiam 

Napisano

Witam,

Proszę o przesłanie dostępnej dokumentacji technicznej wraz z kosztorysem na adres joannairomanstachurscy@gmail.com

Czy jest możliwość zwiększenia wysokości ściany kolankowej do 1.4m-?

Dziękuje  za odpowiedź.

Pozdrawiam 

Witam

Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy we wtorek.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Gość Jarek
Napisano

Witam! Czy mógłbym prosić o przesłanie zwymiarowanych rzutów i przekrojów tego projektu?adres yaroo.cz@gmail.com

• 2 weeks later...
Gość piotr
Napisano

Witam, czy mógłbym prosic o przesłanie dostepnych materiałów, rzutów i przekrojow na temat projektu Emilia Mała II na adres:

piotrhec@gmail.com

Dziekuję

Napisano

Witam, czy mógłbym prosic o przesłanie dostepnych materiałów, rzutów i przekrojow na temat projektu Emilia Mała II na adres:

piotrhec@gmail.com

Dziekuję

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Gość mirosław
Napisano

Dzień Dobry,

Jestem zainteresowana zakupem projektu. W związku z tym bardzo proszę o przesłanie  ogólnego zestawienia kosztorysowego i materiałowego do stanu surowego zamkniętego oraz zwymiarowanych rzutów i przekrojów projektu Emilia Mała II na adres kannia1@wp.pl

Pozdrawiam

Napisano

Dzień Dobry,

Jestem zainteresowana zakupem projektu. W związku z tym bardzo proszę o przesłanie  ogólnego zestawienia kosztorysowego i materiałowego do stanu surowego zamkniętego oraz zwymiarowanych rzutów i przekrojów projektu Emilia Mała II na adres kannia1@wp.pl

Pozdrawiam

Witam

Materiały prześlemy w poniedziałek

Pozdrawiam

Napisano

Witam. Jestem zainteresowana zakupem projektu Emilia Mała 2 lub Emilia 2G, w związku z tym bardzo proszę o przesłanie ogólnego zestawienia kosztorysowego i materiałowego do stanu surowego zamkniętego oraz zwymiarowanych rzutów projektów na adres andzik1985@autograf.pl Pozdrawiam

Napisano

Witam. Jestem zainteresowana zakupem projektu Emilia Mała 2 lub Emilia 2G, w związku z tym bardzo proszę o przesłanie ogólnego zestawienia kosztorysowego i materiałowego do stanu surowego zamkniętego oraz zwymiarowanych rzutów projektów na adres andzik1985@autograf.pl Pozdrawiam

Witam

Materiały dla projektu Emilia Mała II prześlemy w dniu dzisiejszym.

Projekt Emilia 2G powinien być gotowy na koniec tego tygodnia - wówczas będziemy mogli przesłać do niego rysunki oraz zlecić opracowanie wycen kosztorysowych.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Napisano

Dzień Dobry, Jestem zainteresowany zakupem projektów Emilia Mała II lub Emilia 2G. W związku z tym bardzo proszę o przesłanie ogólnego zestawienia kosztorysowego i materiałowego do stanu surowego zamkniętego oraz zwymiarowanych rzutów i przekrojów projektów na adres dariusz.wiela@gmail.com

Z góry bardzo dziękuję :)

Napisano

Dzień Dobry, Jestem zainteresowany zakupem projektów Emilia Mała II lub Emilia 2G. W związku z tym bardzo proszę o przesłanie ogólnego zestawienia kosztorysowego i materiałowego do stanu surowego zamkniętego oraz zwymiarowanych rzutów i przekrojów projektów na adres dariusz.wiela@gmail.com Z góry bardzo dziękuję :)

Witam
Materiały prześlemy w poniedziałek.

Pozdrawiam
  • 3 weeks later...
Gość Łukasz D
Napisano

Dzień dobry. Szanowni Państwo podobnie jak piszący wyżej również jestem zainteresowany projektem Emilia Mała II lub Emilia 2G. Byłem już zdecydowany na Dom w Wisteriach (od konkurencji) ale Emilia spodobała nam się bardziej. Generalnie chodzi o wersje z garażem na 2 auta. Uprzejmie proszę zatem o przesłanie informacji na temat kosztów itd. na maila walajd@o2.pl Z góry dziękuję.

Napisano

Dzień dobry. Szanowni Państwo podobnie jak piszący wyżej również jestem zainteresowany projektem Emilia Mała II lub Emilia 2G. Byłem już zdecydowany na Dom w Wisteriach (od konkurencji) ale Emilia spodobała nam się bardziej. Generalnie chodzi o wersje z garażem na 2 auta. Uprzejmie proszę zatem o przesłanie informacji na temat kosztów itd. na maila walajd@o2.pl Z góry dziękuję.

Witam
Materiały prześlemy w poniedziałek.

Pozdrawiam
  • 1 month later...