Gość Łukasz Napisano 20 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 20 Marzec 2019 Dzień dobry, Czy ktoś może wykonywał ten projekt bądź jest w trakcie budowy? My jesteśmy w trakcie... Na jakim etapie jesteście? Jak wygladaja realne wydatki w porownaniu do kosztorysu? Cytuj
Gość Grzegorz Napisano 30 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 30 Czerwiec 2019 Witam. My rowniez jestesmy w trakcie budowy - aktualnie jestesmy na etapie stanu surowego zamknietego. Pozdrawiam Grzegorz Cytuj
Gość Gość Napisano 14 Sierpień 2019 Zgłoszenie Napisano 14 Sierpień 2019 Witam, Proszę o przesłanie zdjęc z realizacji budowy. Adres: grzesiekborcz@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Sierpień 2019 Zgłoszenie Napisano 16 Sierpień 2019 Dzień dobry, niestety nie posiadamy zdjęć z realizacji domów wg naszych projektów. Może któryś z Inwestorów podzieli się wiedzą oraz dokumentacją fotograficzną. Cytuj
Gość sdopole Napisano 26 Sierpień 2019 Zgłoszenie Napisano 26 Sierpień 2019 Dnia 25.08.2016 o 11:08, Redaktor napisał: Projekt domu Tris II Szczegółowy opis projektu domu Tris II znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/trisII Zapraszamy do dyskusji! Proszę o przesłanie szczegółów projektu oraz kosztorysu na adres sdopole@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Sierpień 2019 Zgłoszenie Napisano 26 Sierpień 2019 5 minut temu, Gość sdopole napisał: Proszę o przesłanie szczegółów projektu oraz kosztorysu na adres sdopole@gmail.com Dzień dobry, W dniu dzisiejszym prześlemy rysunki szczegółowe oraz zestawienie do stanu surowego zamkniętego do projektu. Kosztorysy do naszych projektów są dodatkowo odpłatne. Pozdrawiam Cytuj
Gość Basia Napisano 20 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Napisano 20 Wrzesień 2019 Dnia 30.06.2019 o 09:20, Gość Grzegorz napisał: Witam. My rowniez jestesmy w trakcie budowy - aktualnie jestesmy na etapie stanu surowego zamknietego. Pozdrawiam Grzegorz Panie Grzegorzu, czy może się Pan podzielić swoimi doświadczeniami z budowy oraz realnymi kosztami budowy domu (na form lub na maila: barbara-boczkowska@wp.pl) Pozdrawiam Barbara Cytuj
Gość Kaaarolina Napisano 30 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 30 Październik 2019 Dnia 20.09.2019 o 12:54, Gość Basia napisał: Panie Grzegorzu, czy może się Pan podzielić swoimi doświadczeniami z budowy oraz realnymi kosztami budowy domu (na form lub na maila: barbara-boczkowska@wp.pl) Pozdrawiam Barbara Witam, również jestem zainteresowana realnymi kosztami i doświadczeniem. Proszę o informację na Karolinakus@wp.pl, z góry bardzo dziękuję. Pozdrawiam, Karolina Cytuj
Gość Tomek Napisano 24 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 24 Luty 2020 Dobry wieczór, proszę o przesłanie szczegółowe rzuty i przekroje na adres piatektomasz@interia.eu Pozdrawiam, Tomasz Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 25 Luty 2020 11 godzin temu, Gość Tomek napisał: Dobry wieczór, proszę o przesłanie szczegółowe rzuty i przekroje na adres piatektomasz@interia.eu Pozdrawiam, Tomasz Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość On2 Napisano 10 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 10 Marzec 2020 Witam czy mogę prosic kosztorys i rzuty, rysunki projektu tris 2? Na meila : Konradbulanowski@interia.pl Cytuj
Gość Kon Napisano 10 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 10 Marzec 2020 Czy ktoś z budujących może podesłać kilka zdj i kosztorys? Superbuli11@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 11 Marzec 2020 15 godzin temu, Gość On2 napisał: Witam czy mogę prosic kosztorys i rzuty, rysunki projektu tris 2? Na meila : Konradbulanowski@interia.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 11 Marzec 2020 15 godzin temu, Gość Kon napisał: Czy ktoś z budujących może podesłać kilka zdj i kosztorys? Superbuli11@interia.pl Dzień dobry, kosztorysy do naszych projektów są dodatkowo odpłatne. Można zakupić kosztorys do stanu surowego zamkniętego w cenie: 74zł + koszty wysyłki, do stanu wykończonego w cenie: 305zł + koszty wysyłki. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kasia Napisano 18 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 18 Marzec 2020 Dzień Dobry, Jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o przesłanie szczegółów projektu Tris wraz z aranżacja wnetrza na adres kasia.kajda21@gmail.com. Dziękuję ! On 8/25/2016 at 11:08 AM, Redaktor said: Projekt domu Tris II Szczegółowy opis projektu domu Tris II znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/trisII Zapraszamy do dyskusji! Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 18 Marzec 2020 35 minut temu, Gość Kasia napisał: Dzień Dobry, Jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o przesłanie szczegółów projektu Tris wraz z aranżacja wnetrza na adres kasia.kajda21@gmail.com. Dziękuję ! Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Wit Napisano 18 Październik 2020 Zgłoszenie Napisano 18 Październik 2020 Proszę o wysłanie kosztorysu SSO na maila wutekaa@gmail.com Dziękuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Październik 2020 Zgłoszenie Napisano 19 Październik 2020 11 godzin temu, Gość Wit napisał: Proszę o wysłanie kosztorysu SSO na maila wutekaa@gmail.com Dziękuje Dzień dobry, pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Jakub Napisano 6 Maj 2021 Zgłoszenie Napisano 6 Maj 2021 Witam, jestem na etapie stanu surowego zamkniętego projektu Tris . Gdyby ktoś potrzebował informacji chętnie coś opowiem. abuk.k@interia.pl Cytuj
Gość Witold Napisano 7 Czerwiec Zgłoszenie Napisano 7 Czerwiec Witam, czy mógłbym dostać wszystkie dostępne darmowe materiały do tego projektu? witek-sikora23@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Czerwiec Zgłoszenie Napisano 11 Czerwiec W dniu 7.06.2024 o 23:39, Gość Witold napisał: Witam, czy mógłbym dostać wszystkie dostępne darmowe materiały do tego projektu? witek-sikora23@wp.pl Dzień dobry, rysunki zostały przesłane na podany adres. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi