Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 120
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam. Bardzo proszę o przesłanie rzuty i przekroje szczegółowe oraz ewentualnie aktualny kosztorys na adres: sandra.zamojda@gmail.com.

Z góry dziękuję.

Napisano

Dzień dobry, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienie materiałów na adres ssarnas@o2.pl

Z góry dziekuję i pozdrawiam.

• 3 weeks later...
Gość Kasia
Napisano

Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienie materiałów na adres kata15@op.pl Dziekuję i pozdrawiam.

• 4 months later...
Napisano

Poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienie materiałów na adres jreszka3@gmail.com. Z góry dziękuję!  :rolleyes: 

• 2 months later...
Gość Agnieszka
Napisano
Dzień dobry, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienie materiałów na adres prud@interia.pl Z góry dziekuję i pozdrawiam.
Napisano
17 godzin temu, Gość Agnieszka napisał:

Dzień dobry, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienie materiałów na adres prud@interia.pl Z góry dziekuję i pozdrawiam.

Witam
Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Napisano

Dzień dobry, bardzo proszę o przesłanie dokumentacji związanej z tym projektem na adres hal_art@interia.pl 

• 3 weeks later...
Napisano

Witam,

Proszę o przesłanie wszystkich możliwych darmowych materiałów odnośnie projektu Tris II.

Mój mail: anuha@o2.pl

Pozdrawiam serdecznie. 

Napisano
37 minut temu, Gość ania napisał:

Witam,

Proszę o przesłanie wszystkich możliwych darmowych materiałów odnośnie projektu Tris II.

Mój mail: anuha@o2.pl

Pozdrawiam serdecznie. 

Dzień dobry!

W dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe.

Pozdrawiam!

• 1 month later...
Napisano
Witam, Proszę o przesłanie wszystkich możliwych darmowych materiałów odnośnie projektu Tris II. Mój mail: marcin.nawrocki@o2.pl Pozdrawiam
Napisano
9 godzin temu, Gość Marcin napisał:

Witam, Proszę o przesłanie wszystkich możliwych darmowych materiałów odnośnie projektu Tris II. Mój mail: marcin.nawrocki@o2.pl Pozdrawiam

Dzień dobry,

Materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

• 1 month later...
Gość Andrzej
Napisano
Dzień dobry, Proszę o przesłanie wszystkich możliwych darmowych materiałów odnośnie projektu Tris II. Mój mail: andrzejbjj@wp.eu Z góry dziękuję
Napisano
4 godziny temu, Gość Andrzej napisał:

Dzień dobry, Proszę o przesłanie wszystkich możliwych darmowych materiałów odnośnie projektu Tris II. Mój mail: andrzejbjj@wp.eu Z góry dziękuję

Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. 

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Napisano
Dzień dobry, Czy ktoś może wykonywał ten projekt bądź jest w trakcie budowy?

My jesteśmy w trakcie...
Napisano
Bardzo proszę o informację dotyczącą m2 elewacji w tym projekcie. Niedługo będą zlecać wykonanie ocieplenia i chciałbym porównac z m2 wyliczonymi przez wykonawcę...
Napisano
9 godzin temu, Gość Y napisał:

Bardzo proszę o informację dotyczącą m2 elewacji w tym projekcie. Niedługo będą zlecać wykonanie ocieplenia i chciałbym porównac z m2 wyliczonymi przez wykonawcę...

Dzień dobry,

proszę o przesłanie adresu e-mail, na który będziemy mogli przesłać zestawienie materiałów.

Pozdrawiam

Napisano
9 godzin temu, Gość Y napisał: Bardzo proszę o informację dotyczącą m2 elewacji w tym projekcie. Niedługo będą zlecać wykonanie ocieplenia i chciałbym porównac z m2 wyliczonymi przez wykonawcę...
Dzień dobry, proszę o przesłanie adresu e-mail, na który będziemy mogli przesłać zestawienie materiałów. Pozdrawiam

Sz_b@poczta.fm
Napisano
22 godziny temu, Gość Y napisał:
Dzień dobry, proszę o przesłanie adresu e-mail, na który będziemy mogli przesłać zestawienie materiałów. Pozdrawiam

Sz_b@poczta.fm

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam