k_moocha Napisano 20 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Sierpień 2017 Witam, Jestem zainteresowana zakupem projektu DAKOTA III, Prosiłabym o przesłanie wymiarowanego rysunku oraz zestawienia materiałów na adres 19kina88@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Sierpień 2017 Witam, Jestem zainteresowana zakupem projektu DAKOTA III, Prosiłabym o przesłanie wymiarowanego rysunku oraz zestawienia materiałów na adres 19kina88@wp.pl Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Sierpień 2017 Dzień dobry, Bardzo proszę o przesłanie materiałów i szczegółowych rysunków projektu Dakota na adres mailowy: mpodkowka@gmail.com Pozdrawiam! Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Sierpień 2017 Witam serdecznie, jestem zainteresowana zakupem tego projektu. Czy mogę prosić o przesłanie zestawienia materiałów domu oraz rysunków projektu na mój adres mailowy: jesionowska.anna@wp.pl Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Sierpień 2017 Jak z akustyka w takim domu czy nie będzie w nim nadmiernie głośno ? Mam na myśli echo Witam. Jak w każdym domu wszystko zależy od wykończenia wnętrz. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Arti Napisano 21 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Sierpień 2017 Witam.Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i ogólnego zestawienia materiałów na adres:artur.waw@wp.pl Czy projekt Dakota nie straci na wyglądzie przy zmianie kąta nachylenia dachu na 35 stopni. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Sierpień 2017 Witam.Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i ogólnego zestawienia materiałów na adres:artur.waw@wp.pl Czy projekt Dakota nie straci na wyglądzie przy zmianie kąta nachylenia dachu na 35 stopni. Pozdrawiam Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Przy zmianie kąta dachu na 35 stopni proporcje budynku ulegną oczywiście zmianie, ale budynek w dalszym ciągu wyglądał będzie estetycznie. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marta Napisano 23 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Sierpień 2017 Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i ogólnego zestawienia materiałów na: martamurawska@onet.pl Cytuj
Gość Justyna Napisano 24 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Sierpień 2017 Witam. DAKOTA III to bardzo interesujący projekt, jeśli jest możliwość proszę o przesłanie zestawienia materiałów oraz szczegółowych rysunków na adres mailowy justynawiniarek@interia.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Sierpień 2017 Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i ogólnego zestawienia materiałów na: martamurawska@onet.pl Witam, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Sierpień 2017 Witam. DAKOTA III to bardzo interesujący projekt, jeśli jest możliwość proszę o przesłanie zestawienia materiałów oraz szczegółowych rysunków na adres mailowy justynawiniarek@interia.pl Pozdrawiam Witam, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marek Napisano 25 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Sierpień 2017 Witam. Proszę również o przesłanie rysunków i zestawienia materiałów dla projektu DAKOTA III celem porównania na adres: ratownikmedyczny4@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam! Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Sierpień 2017 Witam. Proszę również o przesłanie rysunków i zestawienia materiałów dla projektu DAKOTA III celem porównania na adres: ratownikmedyczny4@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam! Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Michał Ruksztełło Napisano 27 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Sierpień 2017 Dziękuję za rysunki. Przymierzamy się do kupna projektu. Niestety nikt się jeszcze tu na forum nie pochwalił swoją realizacją... Ja jeszcze nie kupiłem projektu ale pierwsza przymiarka dakoty do naszej działki już była. Zdjęcie poniżej:) https://goo.gl/photos/ceafGcxBadbr135v7 Cytuj
Gość Basia Napisano 27 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Sierpień 2017 witam chyba my jako pierwsi będziemy go budować a może ktoś już zaczął ? pozdrawiam Basia Cytuj
Gość Gabriela Napisano 28 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Sierpień 2017 Witam. Proszę również o przesłanie rysunków i zestawienia materiałów dla projektu DAKOTA III adres: gabi21@wp.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Sierpień 2017 Witam. Proszę również o przesłanie rysunków i zestawienia materiałów dla projektu DAKOTA III adres: gabi21@wp.pl Pozdrawiam Witam Rysunki prześlemy w dniu dzisiejszym. Zestawienia kosztorysowe dostępne będą w II połowie września. Pozdrawiam Cytuj
Gość Roksana Napisano 30 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Sierpień 2017 Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków projektu: roksana.kot@wp.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 31 Sierpień 2017 Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków projektu: roksana.kot@wp.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Jacek Żyliński Napisano 1 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 1 Wrzesień 2017 Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków projektu: roksana.kot@wp.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Dzień dobry, podpinam się do prośby o przesłanie wszelkich dokładniejszych szkiców/rzutów/wizualizacji tego projektu. Mój adres: zylinski@wp.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 1 Wrzesień 2017 Dzień dobry, podpinam się do prośby o przesłanie wszelkich dokładniejszych szkiców/rzutów/wizualizacji tego projektu. Mój adres: zylinski@wp.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paweł Napisano 2 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 2 Wrzesień 2017 witam chyba my jako pierwsi będziemy go budować a może ktoś już zaczął ? pozdrawiam Basia My juz zalalismy fundamenty w wersje nieco zmodyfikowanej Cytuj
Gość Michał Ruksztełło Napisano 2 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 2 Wrzesień 2017 My juz zalalismy fundamenty w wersje nieco zmodyfikowanejWitam A mógłby Pan przprzesłać mi jakieś zdjęcie na maila? michal.ruksztello@gmail.com. z góry dziękuję Cytuj
Gość Paweł Piotrowski Napisano 6 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Wrzesień 2017 Witam, czy posiada ktoś zdjęcia poszczególnych etapów budowy tego domu ? , będę wdzięczny za udostępnienie zdjęć , wszelkich zmian w projekcie , opinii, oraz własnych doświadczeń z budowy . na adres pawel_piotrowski15@wp.pl z góry dziękuje i pozdrawiam . Cytuj
Gość Magda Napisano 7 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Wrzesień 2017 Witam. Proszę o przesłanie szczegolowych rysunkow projektu. volcano123@poczta.fm Dziękuje, pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi