Gość Paweł Napisano 31 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 31 Lipiec 2017 Witam, Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienie materiałów na adres biuro@fixbud.com.pl bardzo dziękuję. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 1 Sierpień 2017 Witam, Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienie materiałów na adres biuro@fixbud.com.pl bardzo dziękuję. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 6 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Sierpień 2017 Witam, bardzo bym prosiła o wysłanie wszystkich materiałów dot. Domu DAKOTA na adres: angelika1989.20@Gmail.com Jeszcze chciałam zapytać czy była by możliwość ogrzewania tego domu gruntową pompą ciepła co wiąże się z ogrzewaniem podłogowym i wentylacja mechaniczna? Jeśli tak to czy trzeba by było docieplic lepiej ten dom? Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam Cytuj
Gość Henryk Napisano 7 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Sierpień 2017 Dzień dobry! Czy ten projekt sprawdzi się również na działce, do które wjazd jest od strony południowej. Działka jet dobrze nasłoneczniona. Taras byłby od strony północnej? Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Sierpień 2017 Witam, bardzo bym prosiła o wysłanie wszystkich materiałów dot. Domu DAKOTA na adres: angelika1989.20@Gmail.com Jeszcze chciałam zapytać czy była by możliwość ogrzewania tego domu gruntową pompą ciepła co wiąże się z ogrzewaniem podłogowym i wentylacja mechaniczna? Jeśli tak to czy trzeba by było docieplic lepiej ten dom? Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Sierpień 2017 Dzień dobry! Czy ten projekt sprawdzi się również na działce, do które wjazd jest od strony południowej. Działka jet dobrze nasłoneczniona. Taras byłby od strony północnej? Witam Dom wg projektu Dakota może być wybudowany na działce usytuowanej wjazdem od południa. Doświetlenie pomieszczeń światłem dziennym będzie odpowiednie. Pozdrawiam Cytuj
Gość Angelika Napisano 7 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Sierpień 2017 Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy na podany adres mailowy. Witam zrobiłam błąd literowy przy podawaniu adresu mailowego, poprawny adres to : angelika1989.20@gmail.com Proszę o wysłanie informacji na poprawiony już adres, z góry dziękuję i pozdrawiam Pozdrawiam Cytuj
Gość Magda Napisano 8 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Sierpień 2017 Witam, czy ten projekt może zostać dostosowany do wymagań dla domów pasywnych? Cytuj
Gość kamila Napisano 8 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Sierpień 2017 witam bardzo prosze o wyslanie zestawienia materialow oraz wymiarowanych rysunkow Dakota II na adres kamastepien@gmail.com Cytuj
Gość Renata Napisano 8 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Sierpień 2017 Poproszę o materiały na meila misiak.renata@gmail.com w szczególności wymiary zewnętrzne budynku. Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Sierpień 2017 Witam, czy ten projekt może zostać dostosowany do wymagań dla domów pasywnych? Witam Proszę o kontakt w tej sprawie bezpośrednio z architektami pod adresem info@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Sierpień 2017 witam bardzo prosze o wyslanie zestawienia materialow oraz wymiarowanych rysunkow Dakota II na adres kamastepien@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Sierpień 2017 Poproszę o materiały na meila misiak.renata@gmail.com w szczególności wymiary zewnętrzne budynku. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Sierpień 2017 Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy na podany adres mailowy. Witam zrobiłam błąd literowy przy podawaniu adresu mailowego, poprawny adres to : angelika1989.20@gmail.com Proszę o wysłanie informacji na poprawiony już adres, z góry dziękuję i pozdrawiam Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Łukasz Napisano 8 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Sierpień 2017 Witam, Jestem zainteresowany projektem, Prosiłbym o przesłanie wymiarowanego rysunku parteru na adres marchwiak92@wp.pl , pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Sierpień 2017 Witam, Jestem zainteresowany projektem, Prosiłbym o przesłanie wymiarowanego rysunku parteru na adres marchwiak92@wp.pl , pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 13 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Sierpień 2017 Witam serdecznie, czy mogę prosić o przesłanie zestawienia materiałów domu oraz rysunków projektu na mój adres mailowy: sara@prestige.soluma.pl Dodatkowo, czy ktoś już zrealizował budowę wg tego projektu? Cytuj
Gość darek Napisano 14 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Sierpień 2017 Witam, Jestem zainteresowany projektem, Prosiłbym o przesłanie wymiarowanego rysunku oraz zestawienia materiałów na adres darek1972@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Sierpień 2017 Witam serdecznie, czy mogę prosić o przesłanie zestawienia materiałów domu oraz rysunków projektu na mój adres mailowy: sara@prestige.soluma.pl Dodatkowo, czy ktoś już zrealizował budowę wg tego projektu? Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Sierpień 2017 Witam, Jestem zainteresowany projektem, Prosiłbym o przesłanie wymiarowanego rysunku oraz zestawienia materiałów na adres darek1972@interia.pl Dzień dobry, dzisiaj otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Magdalena Napisano 15 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 15 Sierpień 2017 Witam, Bardzo proszę o przesłanie materiałów i szczegółowych rysunków projektu Dakota na adres mailowy magdap3011@gmail.comPozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 15 Sierpień 2017 Witam, Bardzo proszę o przesłanie materiałów i szczegółowych rysunków projektu Dakota na adres mailowy magdap3011@gmail.com Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w środę. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ania Napisano 20 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Sierpień 2017 Witam serdecznie, jestem zainteresowana zakupem tego projektu. Czy mogę prosić o przesłanie zestawienia materiałów domu oraz rysunków projektu na mój adres mailowy: jesionowska.anna@wp.pl Cytuj
Gość Kamil Napisano 20 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Sierpień 2017 Jak z akustyka w takim domu czy nie będzie w nim nadmiernie głośno ? Mam na myśli echo Cytuj
Gość Małgosia Napisano 20 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Sierpień 2017 Dzień dobry, Bardzo proszę o przesłanie materiałów i szczegółowych rysunków projektu Dakota na adres mailowy: mpodkowka@gmail.com Pozdrawiam! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi