Gość Paweł Napisano 2 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 2 Lipiec 2017 Witam serdecznie, czy mogę prosić o przesłanie zestawienia materiałów oraz rysunków projektu na mój adres mailowy: p.cyburt@wp.pl. Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Lipiec 2017 Witam serdecznie, czy mogę prosić o przesłanie zestawienia materiałów oraz rysunków projektu na mój adres mailowy: p.cyburt@wp.pl. Pozdrawiam. Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Iza Napisano 6 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Lipiec 2017 Witam.Proszę o przesłanie rysunków i zestawienia materiałów domu Dakota na adres: grzesiak.izabela1005@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Lipiec 2017 Witam. Proszę o przesłanie rysunków i zestawienia materiałów domu Dakota na adres: grzesiak.izabela1005@gmail.com Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Leszek Napisano 13 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Lipiec 2017 Witam. Proszę o pezesłanie rysunków szczegółowych i zestawienia materiałów na adres mailowy leszek.sadkowski@vp.pl Z góry dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Lipiec 2017 Witam. Proszę o pezesłanie rysunków szczegółowych i zestawienia materiałów na adres mailowy leszek.sadkowski@vp.pl Z góry dziękuję Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Patrycja Napisano 14 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Lipiec 2017 Witam serdecznie, czy mogę prosić o przesłanie zestawienia materiałów oraz rysunków projektu na mój adres mailowy: psti8562@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 17 Lipiec 2017 Witam serdecznie, czy mogę prosić o przesłanie zestawienia materiałów oraz rysunków projektu na mój adres mailowy: psti8562@wp.pl Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały pokazowe. Pozdrawiam Cytuj
Gość Monika Ruskul- Kopeć Napisano 17 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 17 Lipiec 2017 Witam serdecznie, czy mogę prosić o przesłanie zestawienia materiałów domu oraz rysunków projektu na mój adres mailowy: kopecmoni@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 17 Lipiec 2017 Witam serdecznie, czy mogę prosić o przesłanie zestawienia materiałów domu oraz rysunków projektu na mój adres mailowy: kopecmoni@gmail.com Dzień dobry, oczywiście otrzyma Pani materiały pokazowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Lucjan Napisano 17 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 17 Lipiec 2017 Witam. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i zestawienia materiałów na adres mailowy lucjan.kwidzinski789654@wp.pl Z góry dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Lipiec 2017 Witam. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i zestawienia materiałów na adres mailowy lucjan.kwidzinski789654@wp.pl Z góry dziękuję Witam, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paweł Napisano 18 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Lipiec 2017 Witam. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i zestawienia materiałów na adres mailowy pawelbot84@gmail.com Z góry dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Lipiec 2017 Witam. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i zestawienia materiałów na adres mailowy pawelbot84@gmail.com Z góry dziękuję Witam, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość ibra Napisano 23 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Lipiec 2017 Witam. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i zestawienia materiałów na adres mailowy ibra885@gmail.com dziękuję, pozdrawiam Cytuj
Gość Ola Napisano 23 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Lipiec 2017 Dzień dobry ! projekt jest super, mam tylko pytanie odnośnie przechowywania drewna do kominka? gdzie najlepiej wydzielić takie miejsce? żeby było pod dachem? Tak samo - w salonie jest bardzo mało miejsca na meble...raptem jedna komoda w salonie i jedna w jadalni. Czy da się gdzieś jeszcze ulokować jakąś witrynę? Proszę o poradę. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Lipiec 2017 Witam. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i zestawienia materiałów na adres mailowy ibra885@gmail.com dziękuję, pozdrawiam witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Lipiec 2017 Dzień dobry ! projekt jest super, mam tylko pytanie odnośnie przechowywania drewna do kominka? gdzie najlepiej wydzielić takie miejsce? żeby było pod dachem? Tak samo - w salonie jest bardzo mało miejsca na meble...raptem jedna komoda w salonie i jedna w jadalni. Czy da się gdzieś jeszcze ulokować jakąś witrynę? Proszę o poradę. Pozdrawiam Witam Proszę o kontakt w tej sprawie bezpośrednio z architektami na adres info@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość Krzysztof Napisano 25 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Lipiec 2017 Witam,prosze o przeslanie rysunkow szczegolowych z mymiarami oraz zestawienia materialow na adres ; jodek23@wp.pl Bardzo dziekuje. Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Lipiec 2017 Witam,prosze o przeslanie rysunkow szczegolowych z mymiarami oraz zestawienia materialow na adres ; jodek23@wp.pl Bardzo dziekuje. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Szymon Napisano 26 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Lipiec 2017 Witam, proszę również o przesłanie rysunków szczegółowych z wymiarami oraz zestawienia materiałów na adres: szymonc83@interia.pl jeśli jest taka możliwość. Dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Lipiec 2017 Witam, proszę również o przesłanie rysunków szczegółowych z wymiarami oraz zestawienia materiałów na adres: szymonc83@interia.pl jeśli jest taka możliwość. Dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Renata Napisano 26 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Lipiec 2017 Zakochałam się w tym projekcie Cytuj
Gość Magda Napisano 26 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Lipiec 2017 Witam, Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienie materiałów na adres magdap3011@gmail.com Z góry bardzo dziękuję. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Lipiec 2017 Witam, Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienie materiałów na adres magdap3011@gmail.com Z góry bardzo dziękuję. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi