Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Gość dakota
Napisano

Dzień dobry,

proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów projektu Dakota na adres: msmeder@gmail.com

Dziękuję

• Odpowiedzi 690
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Napisano
2 godziny temu, Gość dakota napisał:

Dzień dobry,

proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów projektu Dakota na adres: msmeder@gmail.com

Dziękuję

Dzień dobry.

Materiały do projektu prześlemy w dniu dzisiejszym na podany adres.

Pozdrawiam.

• 3 weeks later...
Napisano

Dzień dobry,

Proszę o przesłanie materiał projektu Dakota na adres: woojo@tlen.pl
Dziękuję i pozdrawiam! :)

Gość Magdalena
Napisano

Dobry wieczór, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów projektu Dakota na adres: pieskie.studio@gmail.com

Napisano
W dniu 19.08.2020 o 22:29, Gość Magdalena napisał:

Dobry wieczór, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów projektu Dakota na adres: pieskie.studio@gmail.com

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

Napisano

Dobry wieczór, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów projektu Dakota na adres: t.nowak87@gmail.com

Napisano
13 godzin temu, Gość Tomasz napisał:

Dobry wieczór, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów projektu Dakota na adres: t.nowak87@gmail.com

Dzień dobry,

w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres.

Pozdrawiam 

Napisano

Dzień dobry, zdecydowałam się na projekt DAKOTA, jednak nurtuje mnie sprawa zmian w prawie budowlanym po 14.09.2020 roku (w szczególności w kwestii projektów) i nasuwa mi się pytanie -  czy jeżeli dziś zakupię projekt, to czy będzie miał on rację bytu po w/w dacie?

Napisano
19 godzin temu, Gość Aga napisał:

Dzień dobry, zdecydowałam się na projekt DAKOTA, jednak nurtuje mnie sprawa zmian w prawie budowlanym po 14.09.2020 roku (w szczególności w kwestii projektów) i nasuwa mi się pytanie -  czy jeżeli dziś zakupię projekt, to czy będzie miał on rację bytu po w/w dacie?

Dzień dobry,

Zgodnie z art. 26  USTAWY z dnia 13 lutego 2020 r. o zmianie ustawy – Prawo budowlane oraz niektórych innych ustaw, w terminie do 12 miesięcy od dnia wejścia w życie ustawy (19 września 2020r.) można składać projekt do pozwolenia na budowę sporządzony zgodnie dotychczas obowiązującymi przepisami.

Pozdrawiam

• 1 month later...
Napisano

Dzień dobry, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienie materiałów projektu Dakota na adres: wimdeco@poczta.onet.pl

Napisano

Dzień dobry! Jestem zainteresowana tym projektem, czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów projektu Dakota na adres: zmudamagdalena1@gmail.com

Pozdrawiam

Napisano
16 godzin temu, Gość Magda napisał:

Dzień dobry! Jestem zainteresowana tym projektem, czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów projektu Dakota na adres: zmudamagdalena1@gmail.com

Pozdrawiam

Dzień dobry,

Pozdrawiam

• 4 weeks later...
Gość Michał
Napisano

Dzień dobry. 

Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów projektu Dakota na adres: potrzebujepiwa@gmail.com

Pozdrawiam 

Napisano
10 godzin temu, Gość Michał napisał:

Dzień dobry. 

Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów projektu Dakota na adres: potrzebujepiwa@gmail.com

Pozdrawiam 

Dzień dobry,

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Gość Sebastian
Napisano

Dzień dobry. 

Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów projektu Dakota na adres: sekwad@wp.pl

Pozdrawiam 

Napisano
15 godzin temu, Gość Sebastian napisał:

Dzień dobry. 

Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów projektu Dakota na adres: sekwad@wp.pl

Pozdrawiam 

Dzień dobry,

Pozdrawiam

• 1 month later...
Gość Konrad
Napisano

Dzień dobry,

proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów projektu Dakota (lustro) na adres: konradradowicz@gmail.com

Pozdrawiam

Napisano
3 godziny temu, Gość Konrad napisał:

Dzień dobry,

proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów projektu Dakota (lustro) na adres: konradradowicz@gmail.com

Pozdrawiam

Dzień dobry,

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Gość GRZ PRZ
Napisano

Witam

Czy projekt występuje w wersji szkieletowej ? Jeśli tak z kim się można skontaktować , miałbym parę pytań.

Pozdrawiam

Napisano
2 godziny temu, Gość GRZ PRZ napisał:

Witam

Czy projekt występuje w wersji szkieletowej ? Jeśli tak z kim się można skontaktować , miałbym parę pytań.

Pozdrawiam

Dzień dobry,

nie posiadamy wersji projektu w technologii szkieletowej. Taką zmianę można wprowadzić na etapie adaptacji projektu.

Pozdrawiam

Napisano

Dzień dobry. 

Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów projektu Dakota na adres: bartekmurzyn@gmail.com

Pozdrawiam 

Napisano
13 godzin temu, Gość Bartek napisał:

Dzień dobry. 

Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów projektu Dakota na adres: bartekmurzyn@gmail.com

Pozdrawiam 

Dzień dobry,

Pozdrawiam

• 1 month later...
Gość Marcin
Napisano

Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów projektu Dakota na adres: marcinwojcik@wp.pl

pozdrawiam