Gość dakota Napisano 31 Lipiec 2020 Zgłoszenie Napisano 31 Lipiec 2020 Dzień dobry, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów projektu Dakota na adres: msmeder@gmail.com Dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Lipiec 2020 Zgłoszenie Napisano 31 Lipiec 2020 2 godziny temu, Gość dakota napisał: Dzień dobry, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów projektu Dakota na adres: msmeder@gmail.com Dziękuję Dzień dobry. Materiały do projektu prześlemy w dniu dzisiejszym na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Uncle Napisano 16 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 16 Sierpień 2020 Dzień dobry, Proszę o przesłanie materiał projektu Dakota na adres: woojo@tlen.pl Dziękuję i pozdrawiam! :) Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 17 Sierpień 2020 9 godzin temu, Gość Uncle napisał: Dzień dobry, Proszę o przesłanie materiał projektu Dakota na adres: woojo@tlen.pl Dziękuję i pozdrawiam! Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Magdalena Napisano 19 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 19 Sierpień 2020 Dobry wieczór, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów projektu Dakota na adres: pieskie.studio@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 21 Sierpień 2020 W dniu 19.08.2020 o 22:29, Gość Magdalena napisał: Dobry wieczór, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów projektu Dakota na adres: pieskie.studio@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Tomasz Napisano 28 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 28 Sierpień 2020 Dobry wieczór, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów projektu Dakota na adres: t.nowak87@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 29 Sierpień 2020 13 godzin temu, Gość Tomasz napisał: Dobry wieczór, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów projektu Dakota na adres: t.nowak87@gmail.com Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Aga Napisano 1 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Napisano 1 Wrzesień 2020 Dzień dobry, zdecydowałam się na projekt DAKOTA, jednak nurtuje mnie sprawa zmian w prawie budowlanym po 14.09.2020 roku (w szczególności w kwestii projektów) i nasuwa mi się pytanie - czy jeżeli dziś zakupię projekt, to czy będzie miał on rację bytu po w/w dacie? Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Napisano 2 Wrzesień 2020 19 godzin temu, Gość Aga napisał: Dzień dobry, zdecydowałam się na projekt DAKOTA, jednak nurtuje mnie sprawa zmian w prawie budowlanym po 14.09.2020 roku (w szczególności w kwestii projektów) i nasuwa mi się pytanie - czy jeżeli dziś zakupię projekt, to czy będzie miał on rację bytu po w/w dacie? Dzień dobry, Zgodnie z art. 26 USTAWY z dnia 13 lutego 2020 r. o zmianie ustawy – Prawo budowlane oraz niektórych innych ustaw, w terminie do 12 miesięcy od dnia wejścia w życie ustawy (19 września 2020r.) można składać projekt do pozwolenia na budowę sporządzony zgodnie dotychczas obowiązującymi przepisami. Pozdrawiam Cytuj
Gość Piotr Napisano 26 Październik 2020 Zgłoszenie Napisano 26 Październik 2020 Dzień dobry, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienie materiałów projektu Dakota na adres: wimdeco@poczta.onet.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Październik 2020 Zgłoszenie Napisano 26 Październik 2020 21 minut temu, Gość Piotr napisał: Dzień dobry, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienie materiałów projektu Dakota na adres: wimdeco@poczta.onet.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Magda Napisano 29 Październik 2020 Zgłoszenie Napisano 29 Październik 2020 Dzień dobry! Jestem zainteresowana tym projektem, czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów projektu Dakota na adres: zmudamagdalena1@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Październik 2020 Zgłoszenie Napisano 30 Październik 2020 16 godzin temu, Gość Magda napisał: Dzień dobry! Jestem zainteresowana tym projektem, czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów projektu Dakota na adres: zmudamagdalena1@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Michał Napisano 22 Listopad 2020 Zgłoszenie Napisano 22 Listopad 2020 Dzień dobry. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów projektu Dakota na adres: potrzebujepiwa@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Listopad 2020 Zgłoszenie Napisano 23 Listopad 2020 10 godzin temu, Gość Michał napisał: Dzień dobry. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów projektu Dakota na adres: potrzebujepiwa@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Sebastian Napisano 1 Grudzień 2020 Zgłoszenie Napisano 1 Grudzień 2020 Dzień dobry. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów projektu Dakota na adres: sekwad@wp.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Grudzień 2020 Zgłoszenie Napisano 2 Grudzień 2020 15 godzin temu, Gość Sebastian napisał: Dzień dobry. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów projektu Dakota na adres: sekwad@wp.pl Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Konrad Napisano 8 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 8 Styczeń 2021 Dzień dobry, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów projektu Dakota (lustro) na adres: konradradowicz@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 8 Styczeń 2021 3 godziny temu, Gość Konrad napisał: Dzień dobry, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów projektu Dakota (lustro) na adres: konradradowicz@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość GRZ PRZ Napisano 17 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 17 Styczeń 2021 Witam Czy projekt występuje w wersji szkieletowej ? Jeśli tak z kim się można skontaktować , miałbym parę pytań. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 17 Styczeń 2021 2 godziny temu, Gość GRZ PRZ napisał: Witam Czy projekt występuje w wersji szkieletowej ? Jeśli tak z kim się można skontaktować , miałbym parę pytań. Pozdrawiam Dzień dobry, nie posiadamy wersji projektu w technologii szkieletowej. Taką zmianę można wprowadzić na etapie adaptacji projektu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Bartek Napisano 19 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 19 Styczeń 2021 Dzień dobry. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów projektu Dakota na adres: bartekmurzyn@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 20 Styczeń 2021 13 godzin temu, Gość Bartek napisał: Dzień dobry. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów projektu Dakota na adres: bartekmurzyn@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marcin Napisano 8 Marzec 2021 Zgłoszenie Napisano 8 Marzec 2021 Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów projektu Dakota na adres: marcinwojcik@wp.pl pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi