Gość Łukasz Napisano 6 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Maj 2018 Dzień dobry , jestem zainteresowany projektem Dakota , proszę o przesłanie darmowych materiałów związanych z tym projektem, podanie szacunkowego kosztu budowy i ogólnego zestawienia materiałów na adres: kulanty@gmail.com, pozdrawiam Łukasz Kulanty Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Maj 2018 Dzień dobry , jestem zainteresowany projektem Dakota , proszę o przesłanie darmowych materiałów związanych z tym projektem, podanie szacunkowego kosztu budowy i ogólnego zestawienia materiałów na adres: kulanty@gmail.com, pozdrawiam Łukasz Kulanty Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Damian Napisano 12 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 12 Maj 2018 Witam! Jestem zainteresowany projektem dakota, proszę o przesłanie materiałów związanych z tym projektem i podanie szacunkowego kosztu budowy oraz zestawienia materiałów na adres: damianszulgo@wp.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 14 Maj 2018 Witam! Jestem zainteresowany projektem dakota, proszę o przesłanie materiałów związanych z tym projektem i podanie szacunkowego kosztu budowy oraz zestawienia materiałów na adres: damianszulgo@wp.pl Pozdrawiam Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość K.Kucharska Napisano 18 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 18 Maj 2018 Dzień dobry! Jestem zainteresowana projektem dakota, proszę o przesłanie materiałów związanych z tym projektem i podanie szacunkowego kosztu budowy oraz zestawienia materiałów na adres: kucharskakatarzyna87@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 18 Maj 2018 Dzień dobry! Jestem zainteresowana projektem dakota, proszę o przesłanie materiałów związanych z tym projektem i podanie szacunkowego kosztu budowy oraz zestawienia materiałów na adres: kucharskakatarzyna87@gmail.com Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość jacek Napisano 19 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 19 Maj 2018 Dzień dobry! Jestem zainteresowana projektem dakota, proszę o przesłanie materiałów związanych z tym projektem i podanie szacunkowego kosztu budowy oraz zestawienia materiałów na adres: jacekkrajewski@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 20 Maj 2018 Dzień dobry! Jestem zainteresowana projektem dakota, proszę o przesłanie materiałów związanych z tym projektem i podanie szacunkowego kosztu budowy oraz zestawienia materiałów na adres: jacekkrajewski@o2.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość M.Pawlak Napisano 20 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 20 Maj 2018 Dzień dobry! Jestem zainteresowana projektem dakota, proszę o przesłanie materiałów związanych z tym projektem i podanie szacunkowego kosztu budowy oraz zestawienia materiałów na adres: pawlak.pm@gmail.com Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 21 Maj 2018 Dzień dobry! Jestem zainteresowana projektem dakota, proszę o przesłanie materiałów związanych z tym projektem i podanie szacunkowego kosztu budowy oraz zestawienia materiałów na adres: pawlak.pm@gmail.com Pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość karolina Napisano 28 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 28 Maj 2018 Witam! Bardzo proszę o przesłanie wszelkich darmowych materiałów (rzut domu, wycena itp) na mój adres mailowy: karolinabanaszek93@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 29 Maj 2018 Witam! Bardzo proszę o przesłanie wszelkich darmowych materiałów (rzut domu, wycena itp) na mój adres mailowy: karolinabanaszek93@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Zoja Napisano 1 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 1 Czerwiec 2018 Witam serdecznie, czy mogę prosić o przesłanie zestawienia materiałów domu oraz zwymiarowanych rysunków i rzutów projektu na mój adres mailowy: zojcia.simcia@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 1 Czerwiec 2018 Witam serdecznie, czy mogę prosić o przesłanie zestawienia materiałów domu oraz zwymiarowanych rysunków i rzutów projektu na mój adres mailowy: zojcia.simcia@gmail.com Pozdrawiam Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Anna Napisano 3 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 3 Czerwiec 2018 Witam Proszę o przesłanie rysunków i zestawienia materiałów na adres sanusxd@onet.eu Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 3 Czerwiec 2018 Witam Proszę o przesłanie rysunków i zestawienia materiałów na adres sanusxd@onet.eu Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Julita Napisano 4 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 4 Czerwiec 2018 Witam Proszę o przesłanie rysunków i zestawienia materiałów na adres sledzjulita@gmail.comPozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 4 Czerwiec 2018 Witam Proszę o przesłanie rysunków i zestawienia materiałów na adres sledzjulita@gmail.com Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 5 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Czerwiec 2018 dzień dobry. projekt dakota jest cudny czy mogę dostać matriałay pomiaru projektu rysunki i rzuty z dokładnymi wymiarmi .adres emileb6434@onet.pl serdecznie dziękuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Czerwiec 2018 dzień dobry. projekt dakota jest cudny czy mogę dostać matriałay pomiaru projektu rysunki i rzuty z dokładnymi wymiarmi .adres emileb6434@onet.pl serdecznie dziękuje Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Sabina Napisano 13 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Czerwiec 2018 Witam Czy projekt DAKOTA jest dostępny z tradycyjną konstrukcją a nie z prefabrykowaną? Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 15 Czerwiec 2018 Witam Czy projekt DAKOTA jest dostępny z tradycyjną konstrukcją a nie z prefabrykowaną? Pozdrawiam Witam. Projekt Dakota jest zaprojektowany w konstrukcji tradycyjnej murowanej, konstrukcja więźby dachowej również jest tradycyjna. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Emila Napisano 26 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 26 Czerwiec 2018 dzień dobry. projekt dakota jest cudny czy mogę dostać matriałay pomiaru projektu rysunki i rzuty z dokładnymi wymiarmi .adres emileb6434@onet.pl serdecznie dziękuje Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Dzień dobry na dzień dzisejszy nadal na poczcie nic nie otrzymałam czy mogą państwo jeszcze raz wysłac podaje adres emileb6434@onet.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 27 Czerwiec 2018 Dzień dobry na dzień dzisejszy nadal na poczcie nic nie otrzymałam czy mogą państwo jeszcze raz wysłac podaje adres emileb6434@onet.pl Witam Wysłaliśmy materiały ponownie - nie mamy żadnej informacji zwrotnej o nieprawidłowościach w wysyłce. Pozdrawiam Cytuj
Gość kinga Napisano 28 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 28 Czerwiec 2018 dzień dobry. czy mogę dostać materiałay, rysunki i rzuty z dokładnymi wymiarami .adres kinga.nowak domikon.pl serdecznie dziękuje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi