Dobre Domy Napisano 8 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 8 Marzec 2018 Witam,czy mogę prosić o przeslanie wszelkiej dostępnej dokumentacje oraz kosztorys na adres lukaszp1987@outlook.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marcin Napisano 9 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 9 Marzec 2018 Witam, prosiłbym o jakieś zdjęcia z budowy z realu, jeśli ktoś takie posiada byłbym bardzo wdzięczny, oraz prosiłbym o przesłanie dokumentacji oraz kosztorys na adres martini_jeja@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 9 Marzec 2018 Witam, prosiłbym o jakieś zdjęcia z budowy z realu, jeśli ktoś takie posiada byłbym bardzo wdzięczny, oraz prosiłbym o przesłanie dokumentacji oraz kosztorys na adres martini_jeja@interia.pl Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Paulina Napisano 9 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 9 Marzec 2018 Jesteśmy poważnie zainteresowani zakupem tego projektu ale interesuje nas mniejsza powierzchnia max do 120m + garaż czy jest szansa na zmniejszenie ? najlepiej obu części aby bryła nie straciła na swojej estetyce bardzo proszę o odpowiedź. maximusmax@onet.eu Witam Zapytanie przekazane do architektów - proszę oczekiwać odpowiedzi na podany adres mailowy. Pozdrawiam Witam, Również jestem zainteresowana projektem Dakota do 120m +garaż gdyby była możliwość zmniejszenia również prosiłabym o odpowiedź na paulinkaNT@interia.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 9 Marzec 2018 Witam, Również jestem zainteresowana projektem Dakota do 120m +garaż gdyby była możliwość zmniejszenia również prosiłabym o odpowiedź na paulinkaNT@interia.pl Pozdrawiam Witam Zapytanie przekazane do architektów - proszę oczekiwać odpowiedzi na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Lukasz Napisano 9 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 9 Marzec 2018 Witam,czy mogę prosić o przeslanie wszelkiej dostępnej dokumentacje oraz kosztorys na adres lukaszp1987@outlook.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 10 Marzec 2018 Witam,czy mogę prosić o przeslanie wszelkiej dostępnej dokumentacje oraz kosztorys na adres lukaszp1987@outlook.com Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Aleksandra Bobińska Napisano 16 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 16 Marzec 2018 Jesteśmy poważnie zainteresowani zakupem tego projektu ale interesuje nas mniejsza powierzchnia max do 120m + garaż czy jest szansa na zmniejszenie ? najlepiej obu części aby bryła nie straciła na swojej estetyce bardzo proszę o odpowiedź. maximusmax@onet.eu Witam Zapytanie przekazane do architektów - proszę oczekiwać odpowiedzi na podany adres mailowy. Pozdrawiam Witam, Również jestem zainteresowana projektem Dakota do 120m +garaż gdyby była możliwość zmniejszenia również prosiłabym o odpowiedź na paulinkaNT@interia.pl Pozdrawiam Ja również jestem zainteresowana projektem Dakota do 120m. Bardzo proszę o odpowiedź na ola.bob2@onet.pl. Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 19 Marzec 2018 Ja również jestem zainteresowana projektem Dakota do 120m. Bardzo proszę o odpowiedź na ola.bob2@onet.pl. Dziękuję i pozdrawiam Witam Zapytanie przekazane do architektów - proszę oczekiwać odpowiedzi na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Andrzej Napisano 19 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 19 Marzec 2018 Witam, dostałem dzisiaj od wykonawcy wycenę budowy Dakoty metodą szkieletu drewnianego (ściany prefabrykowane) dom pasywny. Standard deweloperski - 520.000zł. Według mnie to za dużo.... Co o tym sądzicie? Jak u Was firmy wyceniły projekt? Mój mail: a@krupinscy.com Cytuj
Gość Mariusz Napisano 19 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 19 Marzec 2018 Witam, prosiłbym o przesłanie dokumentacji Dakota 3 oraz kosztorys na adres mariusz.piorunowski@gmail.com Czy ktoś dysponuje zdjęciami z budowy? Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 20 Marzec 2018 Witam, prosiłbym o przesłanie dokumentacji Dakota 3 oraz kosztorys na adres mariusz.piorunowski@gmail.com Czy ktoś dysponuje zdjęciami z budowy? Pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Daniel Mucha Napisano 21 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 21 Marzec 2018 Witam, jestem zainteresowany projektem Dakota 3. mogę prosić o przesłanie dokumentacji oraz kosztorysu na adres daniellmuch@gmail.com ? Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 22 Marzec 2018 Witam, jestem zainteresowany projektem Dakota 3. mogę prosić o przesłanie dokumentacji oraz kosztorysu na adres daniellmuch@gmail.com ? Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kasia Napisano 26 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 26 Marzec 2018 Witam. Poproszę o wysłanie dokumentacji i kosztorysu domu DAKOTA na adres kasia.kaszubska@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 27 Marzec 2018 Witam. Poproszę o wysłanie dokumentacji i kosztorysu domu DAKOTA na adres kasia.kaszubska@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kasia Napisano 28 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 28 Marzec 2018 Witam. Poproszę o wysłanie dokumentacji i kosztorysu domu DAKOTA na adres kasia.kaszubska@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 29 Marzec 2018 Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Paweł Napisano 29 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 29 Marzec 2018 Witam. Poproszę o wysłanie dokumentacji i kosztorysu domu DAKOTA IV na adres paweldrescher@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 30 Marzec 2018 Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Misio Napisano 2 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 2 Kwiecień 2018 Dzień dobry, Prosiłbym o przesłanie dokumentacji i kosztorysu projektu DAKOTA na adres misiokret@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 2 Kwiecień 2018 Dzień dobry, Prosiłbym o przesłanie dokumentacji i kosztorysu projektu DAKOTA na adres misiokret@gmail.com Witam Materiały prześlemy we wtorek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Jurek Napisano 3 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 3 Kwiecień 2018 Dzień dobry, Prosiłbym o przesłanie dokumentacji i kosztorysu projektu DAKOTA na adres: jerzy_adamiak@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 3 Kwiecień 2018 Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Ela Napisano 4 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 4 Kwiecień 2018 Witam, Ten projekt jest najlepszy z tysiecy juz przewertowanych parterowcow. Poprosze o dostepne materialy szczegolowe Dakoty na ela.ciesla@yahoo.co.uk W jakiej cenie jest do niego kosztorys ? Pozdrawiam Ela Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi