Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam, czy istnieje możliwość dostosowania projektu dakota tak aby powierzchnia użytkowa wynosiła ok 120m. Czy mogę prosić p przesłanie na adres medea_24@tlen.pl dodatkowych dostępnych materiałów.

Witam

Zapytanie przekazane do architektów - proszę oczekiwać odpowiedzi na podany adres mailowy.

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 690
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Gość marcin
Napisano

Witam,

Proszę o przesłanie wszystkich materiałów które są dostępne bezkosztowo dla projektu Dakota na adres : marcin2xm@gmail.com

Pozdrawiam

Gość Błażej
Napisano

Witam,

Podłączam się do prośby poniżej o przesłanie na adres mailowy wszystkich materiałów które są dostępne bezkosztowo dla projektu Dakota blazejchorobinski@gmail.com

Dziękuję i Pozdrawiam

Napisano

Witam, Podłączam się do prośby poniżej o przesłanie na adres mailowy wszystkich materiałów które są dostępne bezkosztowo dla projektu Dakota blazejchorobinski@gmail.com Dziękuję i Pozdrawiam

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

Gość Krystian
Napisano

Witam czy ktoś buduje/zbudował Dakotę i zechciałby się podzielić zdjęciami, uwagami względem kosztów czy realizacji poszczególnych etapów? Gdyby znalazł się ktoś taki to proszę o informację na krystek1987@gmail.com Pozdrawiam

Gość Gosia
Napisano

Witam, również prosiłabym o przesłanie wszystkich materiałów, które są dostępne bezkosztowo dla Projektu Dakota na adres malgorzata.chrzan@o2.pl

Będę zobowiązana.

Pozdrawiam serdecznie.

Napisano

Witam, również prosiłabym o przesłanie wszystkich materiałów, które są dostępne bezkosztowo dla Projektu Dakota na adres malgorzata.chrzan@o2.pl Będę zobowiązana. Pozdrawiam serdecznie.

Witam

Pozdrawiam

Gość Mateusz
Napisano

Witam, Podłączam się do prośby poniżej o przesłanie na adres mailowy wszystkich materiałów które są dostępne bezkosztowo dla projektu Dakota mateuszcierzniak88@o2.pl Dziękuję i Pozdrawiam

Napisano

Witam, Podłączam się do prośby poniżej o przesłanie na adres mailowy wszystkich materiałów które są dostępne bezkosztowo dla projektu Dakota mateuszcierzniak88@o2.pl Dziękuję i Pozdrawiam

Witam

Pozdrawiam

Gość Mateusz
Napisano

Gość Andrzej
Napisano

Witam, czy istnieje możliwość przesłania zdjęć z budowy na adres e-mail: paulina12.06@wp.pl Z góry dziękuję :)

Witam, na wiosnę ruszamy z budową Dakoty. Jak wygląda budowa u Pani? Jest szansa aby wysłała Pani kilka zdjęć z budowy? W której części Polski buduję Pani Dakote? pozdrawiam Andrzej

Napisano

Witam

Pozdrawiam

Gość Paweł
Napisano

Jestem na etapie stanu surowego zamkniętego - jakby miał ktoś jakieś pytania pozostaję do dyspozycji patru@wp.pl

Gość Piotr
Napisano

Dzień dobry.

Proszę o wysłanie kompletu darmowych materiałów szczegółowych dla projektu Dakota na adres pepe7x@o2.pl.

Dziękuję

Gość Rafał
Napisano

Dzień dobry,

jestem zainteresowany projektem. Proszę o przesłanie kompletu darmowych materiałów szczegółowych dotyczących projektu na adres rafal.cebo@gmail.com

Z góry dziękuję i pozdrawiam Rafał

Napisano

Witam,

Bardzo proszę o przesłanie darmowych materiałów i szczegółowych rysunków projektu Dakota na adres ewa.wojcik@interia.eu
Pozdrawiam  :)

Napisano

Dzień dobry, jestem zainteresowany projektem. Proszę o przesłanie kompletu darmowych materiałów szczegółowych dotyczących projektu na adres rafal.cebo@gmail.com Z góry dziękuję i pozdrawiam Rafał

Witam
Materiały prześlemy w poniedziałek.

Pozdrawiam
Gość Andrzej
Napisano

Witam. Jestem zauroczony projektem. :) Jak dla mnie No1. Pomalutku będę szukał działki pod te wymiary..

Proszę o przesłanie kompletu darmowych materiałów szczegółowych dotyczących projektu na adres andmaly@gmail.com

Z góry dziękuję i pozdrawiam Andrzej

Gość Aleksandra
Napisano

Witam, Bardzo proszę o przesłanie darmowych materiałów i szczegółowych rysunków projektu Dakota na adres awalewska@vp.pl

Pozdrawiam:)

Napisano

Witam. Jestem zauroczony projektem. :) Jak dla mnie No1. Pomalutku będę szukał działki pod te wymiary..

Proszę o przesłanie kompletu darmowych materiałów szczegółowych dotyczących projektu na adres andmaly@gmail.com

Z góry dziękuję i pozdrawiam Andrzej

Witam

Cieszymy się, że projekt tak się Panu podoba i dziękujemy za miłe słowo :)

Pozdrawiam

Gość Lukasz
Napisano

Witam,czy mogę prosić o przeslanie wszelkiej dostępnej dokumentacje oraz kosztorys na adres lukaszp1987@outlook.com