Dobre Domy Napisano 28 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Grudzień 2017 Witam. Bardzo podoba mi się dom Dakota jednak plan zagospodarowania przewiduje kat nachylenia dachu od 35 do 45 stopni. Czy istnieje możliwość zmiany projektu? Proszę również o przesłanie zwymiarowanych rysunków oraz kosztorysu/najlepiej Dakoty IV/. kamil.bednarz@o2.pl Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe. Zmianę kąta dachu może wprowadzić architekt na etapie adaptacji (od naszej pracowni otrzyma Pan wówczas bezpłatnie zgodę na zmiany). Zmiany mogą również zaprojektować architekci w naszej pracowni, ale jest to usługa dodatkowo płatna. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Grudzień 2017 Witam poproszę o wysłanie kosztorysu na maila magdasch1991@o2.pl Pozdrawiam Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Kosztorysy do projektów dostępne są odpłatnie: https://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ https://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ Pozdrawiam Cytuj
Gość Grzegorz Mańkowski Napisano 28 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Grudzień 2017 Witam, Czy mogę prosić o zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego (technologia tradycyjna) i czy jest możliwa budowa w technologii szkieletowej. Jeśli możliwa jest budowa w technologii szkieletowej to również poproszę o zestawienie materiałów. Proszę o informację czy zastosowane są ławy fundamentowe czy płyta fundamentowa. Informację proszę przesłać na adres gmankowski@wp.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 29 Grudzień 2017 Witam, Czy mogę prosić o zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego (technologia tradycyjna) i czy jest możliwa budowa w technologii szkieletowej. Jeśli możliwa jest budowa w technologii szkieletowej to również poproszę o zestawienie materiałów. Proszę o informację czy zastosowane są ławy fundamentowe czy płyta fundamentowa. Informację proszę przesłać na adres gmankowski@wp.pl Pozdrawiam Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Dom zaprojektowany został w technologii tradycyjnej murowanej. Zmianę technologii budowy można wprowadzić na etapie adaptacji. Projekt przewiduje posadowienie na ławach i stopach fundamentowych. Pozdrawiam Cytuj
Gość Raf Napisano 30 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Grudzień 2017 Witam serdecznie. Bardzo proszę o przesłanie jakichkolwiek zdjeć z realizacji domów wg projektu dakota I/II. Mój mail x-ite @ go2.pl Do autorów projektu mam prośbę o przesłanie szczegółowych rysunkow w tym zestawienia materiałów dotyczących projektu dakota IV Z góry bardzo dziękuję! Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Grudzień 2017 Witam serdecznie. Bardzo proszę o przesłanie jakichkolwiek zdjeć z realizacji domów wg projektu dakota I/II. Mój mail x-ite @ go2.pl Do autorów projektu mam prośbę o przesłanie szczegółowych rysunkow w tym zestawienia materiałów dotyczących projektu dakota IV Z góry bardzo dziękuję! Witam Materiały prześlemy we wtorek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Radek Napisano 2 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 2 Styczeń 2018 Witam, proszę o przesłanie rysunków oraz kosztorysu na adres hunting@polesie.eu Dziękuję Cytuj
Gość Ewa Napisano 2 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 2 Styczeń 2018 Witam serdecznie, mam prośbę o przesłanie na e-mail ewu.ewu@wp.pl szczegółowych rysunkow w tym zestawienia materiałów dotyczących projektu dakota I i IV Z góry bardzo dziękuję! Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 2 Styczeń 2018 Witam, proszę o przesłanie rysunków oraz kosztorysu na adres hunting@polesie.eu Dziękuję Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Krzysztof Napisano 2 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 2 Styczeń 2018 Witam, proszę o przesłanie rysunków, kosztorysu oraz zestawienia materiałów na adres: wojnarowski.krzysztof@wp.pl Dziękuję bardzo Cytuj
Gość Paweł Napisano 3 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 3 Styczeń 2018 Witam proszę o wysłanie kosztorysu na adres jachymek.pawel@wp.pl. Dziekuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 3 Styczeń 2018 Witam, proszę o przesłanie rysunków, kosztorysu oraz zestawienia materiałów na adres: wojnarowski.krzysztof@wp.pl Dziękuję bardzo Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 3 Styczeń 2018 Witam proszę o wysłanie kosztorysu na adres jachymek.pawel@wp.pl. Dziekuje Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 3 Styczeń 2018 Witam serdecznie, mam prośbę o przesłanie na e-mail ewu.ewu@wp.pl szczegółowych rysunkow w tym zestawienia materiałów dotyczących projektu dakota I i IV Z góry bardzo dziękuję! Witam Materiały dla domu Dakota prześlemy w dniu dzisiejszym. Dla Dakoty IV prześlemy tylko rysunki - na kosztorys jeszcze czekamy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Wojtek Napisano 8 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 8 Styczeń 2018 Witam, czy jest opcja skrócenia garażu i przerobienia go na sypialnie? Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 8 Styczeń 2018 Witam, czy jest opcja skrócenia garażu i przerobienia go na sypialnie? Witam Na etapie adaptacji projektu można dokonać takiej zmiany - nasza Pracownia wystawi zgodę na jej realizację. Pozdrawiam Cytuj
Gość Sylwia Napisano 8 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 8 Styczeń 2018 Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorys dla domu Dakota IV na adres smilkowska@op.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 8 Styczeń 2018 Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorys dla domu Dakota IV na adres smilkowska@op.pl Pozdrawiam Witam Rysunki prześlemy w dniu dzisiejszym, na opracowania kosztorysowe jeszcze czekamy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kuba Napisano 8 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 8 Styczeń 2018 Witam prosze o przesłanie rysunków i kosztorysu na maila jakub_kokocinski@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 9 Styczeń 2018 Witam prosze o przesłanie rysunków i kosztorysu na maila jakub_kokocinski@o2.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Lidzia Napisano 11 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 11 Styczeń 2018 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz kosztorys dla domu Dakota na maila: lidia.lipka@gmail.com Mam jeszcze pytanie, czy jest możliwość przeniesienia kominka na inną ścianę i likwidacja kominka zewnętrznego? Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 11 Styczeń 2018 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz kosztorys dla domu Dakota na maila: lidia.lipka@gmail.com Mam jeszcze pytanie, czy jest możliwość przeniesienia kominka na inną ścianę i likwidacja kominka zewnętrznego? Dziękuję i pozdrawiam Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Jest możliwość zmiany usytuowania kominka wewnętrznego i likwidacji kominka zewnętrznego. Tego typu zmiany proponujemy wykonać na etapie adaptacji projektu. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Jakub Napisano 11 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 11 Styczeń 2018 Witam. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz kosztorys dla domu Dakota na e-mail : jak.kapa90@gmail.comDziękuje i Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 12 Styczeń 2018 Witam. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz kosztorys dla domu Dakota na e-mail : jak.kapa90@gmail.com Dziękuje i Pozdrawiam. Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Krzysztof Napisano 12 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 12 Styczeń 2018 Dzień dobry. Proszę o przesłanie kosztorysu domu jak i w miarę możliwości szczegółowych wymiarów domu oraz pomieszczeń na maila Slickkriss94@icloud.com. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi