Gość Alicja Napisano 12 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Październik 2017 My już mamy ściany, za dwa tyg ruszamy z dachem i już rozglądamy się za oknami ☺Witam Czy mogłabym prosić o zdjęcia z budowy na maila justynapawul@interia.pl z góry dziękuję i pozdrawiam Przyłączam się do prośby, również będę wdzięczna za przesłanie zdjęć na adres: a.nowak@mich-trans.net dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Gość Arek Napisano 12 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Październik 2017 My już mamy ściany, za dwa tyg ruszamy z dachem i już rozglądamy się za oknami ☺Witam Czy mogłabym prosić o zdjęcia z budowy na maila justynapawul@interia.pl z góry dziękuję i pozdrawiam Przyłączam się do prośby, również będę wdzięczna za przesłanie zdjęć na adres: a.nowak@mich-trans.net dziękuję i pozdrawiam Dzień Dobry,gdzie można zobaczyć budowę? amarcyjanik@wp.pl Cytuj
Gość Monika monikagoryn@gmail.com Napisano 13 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Październik 2017 A nam brakuje 1.12 żeby ten dom wybudować (( Piękny projekt, nigdzie nie ma nawet podobnego:((( Cytuj
demsza Napisano 13 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Październik 2017 Witam czy moglbym dostac wymiary poszczegolnych pomieszczen i wysokosci strychu ? Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Październik 2017 Witam czy moglbym dostac wymiary poszczegolnych pomieszczen i wysokosci strychu ? Witam. Oczywiście, proszę podać maila. Pozdrawiam. Cytuj
demsza Napisano 13 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Październik 2017 To mój mail :damian_piecyk@wp.pl Chcialbym dokladne wymiary jaka dlugosc ma.prawa strona jaka lewa i pomieszczenia.jaki ma metraz oraz wysokosc od stropu do kalenicy .Z gory dziekuje i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Październik 2017 To mój mail :damian_piecyk@wp.pl Chcialbym dokladne wymiary jaka dlugosc ma.prawa strona jaka lewa i pomieszczenia.jaki ma metraz oraz wysokosc od stropu do kalenicy .Z gory dziekuje i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość KS Napisano 14 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Październik 2017 To mój mail :damian_piecyk@wp.pl Chcialbym dokladne wymiary jaka dlugosc ma.prawa strona jaka lewa i pomieszczenia.jaki ma metraz oraz wysokosc od stropu do kalenicy .Z gory dziekuje i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Witam,również poproszę o powyższe dane oraz dane dwóch innych wariantów tego projektu na e-mail karolkola1@wp.pl.Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 15 Październik 2017 Witam, również poproszę o powyższe dane oraz dane dwóch innych wariantów tego projektu na e-mail karolkola1@wp.pl. Z góry dziękuję i pozdrawiam. witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Beata Napisano 18 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Październik 2017 równiez prosze o zdj. na meila aga.franko@op.pl Witam serdecznie. My również zdecydowaliśmy się na ten projekt. Chcemy zacząć budowę na wiosnę. Mogę prosić również o zdjęcia z budowy? Mój adres beataszarszewska@onet.eu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Krupiński Napisano 19 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 19 Październik 2017 Witam, jesteśmy zdecydowani na budowę domu projektu ,,Dakota,,. Czy jest możliwość przesłania zdjęć z budowy? mój adres andrzej20l@o2.pl. pozdrawiam Cytuj
Gość Justyna Napisano 20 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Październik 2017 Witam serdecznie. Projekt mega. Jedyny w swoim rodzaju!!! Jestem zakochana odkąd go zobaczyłam.Wahamy się jednak między I a II. Bardzo proszę o przesłanie wszelkich materiałów i dostępnej dokumentacji technicznej (rzutów, rysunków, kosztorysu, zestawienia materiałów etc.) dotyczących tego projektu (DAKOTA I) na adres E-mail justynapajak1@wp.pl. Z góry dziękuję i pozdrawiam! Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Październik 2017 Witam serdecznie. Projekt mega. Jedyny w swoim rodzaju!!! Jestem zakochana odkąd go zobaczyłam.Wahamy się jednak między I a II. Bardzo proszę o przesłanie wszelkich materiałów i dostępnej dokumentacji technicznej (rzutów, rysunków, kosztorysu, zestawienia materiałów etc.) dotyczących tego projektu (DAKOTA I) na adres E-mail justynapajak1@wp.pl. Z góry dziękuję i pozdrawiam! Witam Cieszymy się, że projekt przypadła Pani do gustu. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Leszek Napisano 22 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Październik 2017 My już mamy ściany, za dwa tyg ruszamy z dachem i już rozglądamy się za oknami ☺Witam, my też już mamy pozwolenie i na wiosne rozpoczynamy, czy mogę prosić o zdjecia, bede wdzieczny, lzyrek@interia.pl,Pozdrawiam Cytuj
Gość Bartosz Chmiel Napisano 26 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Październik 2017 Witam Proszę przesłać szczegółowe wrzuty na adres bartekchmiel1990@wp.pl z góry dziękuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Październik 2017 Witam Proszę przesłać szczegółowe wrzuty na adres bartekchmiel1990@wp.pl z góry dziękuje Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Mariusz88 Napisano 29 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 29 Październik 2017 Witam Państwa! Gratuluję projektu Dakota, bardzo Nam się podoba. Byliśmy wraz z żoną zdecydowani na kupno kilkuletniego domu o podobnej powierzchni. Państwa projekt zasiał niestety wiele wątpliwości co do kupna "gotowca". Nie mamy jednak pojęcia czy decydując się na Dakotę zmieścimy się w zakładanym budżecie. Bardzo proszę o przesłanie wszelkiej dostępnej dokumentacji ( rzutów, kosztorysów, specyfikacji prac i materiałów) na adres osplast@onet.com.pl pozdrawiam i dziękuje Mariusz Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Październik 2017 Witam Państwa! Gratuluję projektu Dakota, bardzo Nam się podoba. Byliśmy wraz z żoną zdecydowani na kupno kilkuletniego domu o podobnej powierzchni. Państwa projekt zasiał niestety wiele wątpliwości co do kupna "gotowca". Nie mamy jednak pojęcia czy decydując się na Dakotę zmieścimy się w zakładanym budżecie. Bardzo proszę o przesłanie wszelkiej dostępnej dokumentacji ( rzutów, kosztorysów, specyfikacji prac i materiałów) na adres osplast@onet.com.pl pozdrawiam i dziękuje Mariusz Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość nazirra Napisano 30 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Październik 2017 Witam, jesteśmy zainteresowani tym projektem. Proszę przesłać szczegółowe rzuty na adres nazirra@gmail.com Dodatkowo mam pytanie: czy istnieje możliwość podniesienia ścianki, zaprojektowania schodów , tak by powstało poddasze użytkowe? pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 31 Październik 2017 Witam, jesteśmy zainteresowani tym projektem. Proszę przesłać szczegółowe rzuty na adres nazirra@gmail.com Dodatkowo mam pytanie: czy istnieje możliwość podniesienia ścianki, zaprojektowania schodów , tak by powstało poddasze użytkowe? pozdrawiam Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Michał Napisano 2 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 2 Listopad 2017 Witam Serdecznie, Jestem zainteresowany projektem. Bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rzutów i informacji na adres: mstrzelec@poczta.onet.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Listopad 2017 Witam Serdecznie, Jestem zainteresowany projektem. Bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rzutów i informacji na adres: mstrzelec@poczta.onet.pl Pozdrawiam Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Basia Napisano 4 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Listopad 2017 Dzień dobry Państwu, Wraz z mężem jesteśmy zainteresowani projektem domu DAKOTA II. Czy możemy prosić o przesłanie zestawienia materiałów oraz szczegółowych rysunków projektu na adres: janiuk.barbara@gmail.com? Pozdrawiamy serdecznie Cytuj
Gość Gość Napisano 4 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Listopad 2017 My już mamy ściany, za dwa tyg ruszamy z dachem i już rozglądamy się za oknami ☺ Dzień dobry, My również chcemy wybudować dom wg tego projektu. Czy mogłabym prosić zdjęcia z budowy domu na adres: janiuk.barbara@gmail.com Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam serdecznie Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Listopad 2017 Dzień dobry Państwu, Wraz z mężem jesteśmy zainteresowani projektem domu DAKOTA II. Czy możemy prosić o przesłanie zestawienia materiałów oraz szczegółowych rysunków projektu na adres: janiuk.barbara@gmail.com? Pozdrawiamy serdecznie witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi