Redaktor Napisano 13 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 13 Lipiec 2016 Projekt domu Róża Szczegółowy opis projektu domu Róża znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/roza Zapraszamy do dyskusji! Cytuj
Gość Asia Napisano 13 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 13 Wrzesień 2016 witam, zachwycił mnie ten dom. Czekam na kalkulację kosztów. I mam pytanie, czy okno w kuchni jest na wysokości ok. 90 cm od podłogi? tak żeby można było zrównać je z szafkami i nad oknem powiesić jeszcze szafki wiszące. pozdrawiam Asia Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 14 Wrzesień 2016 witam, zachwycił mnie ten dom. Czekam na kalkulację kosztów. I mam pytanie, czy okno w kuchni jest na wysokości ok. 90 cm od podłogi? tak żeby można było zrównać je z szafkami i nad oknem powiesić jeszcze szafki wiszące. pozdrawiam Asia Dzień dobry! Parapet okna kuchennego w projekcie Róża jest na wys. 120cm nad posadzką. Samo okno ma wys. 70cm. Można oczywiście na etapie adaptacji projektu obniżyć nadproże i zlokalizować okno niżej, tuż nad blatem kuchennym. Pozdrawiam Cytuj
Gość kamil Napisano 19 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 19 Kwiecień 2017 Witam mam pytanie co znajduje sie na plaskim dachu?? tzn jak material jest przewidziany?? z gory bardzo dziekuje za informacje:)) super projekt Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Kwiecień 2017 Witam mam pytanie co znajduje sie na plaskim dachu?? tzn jak material jest przewidziany?? z gory bardzo dziekuje za informacje:)) super projekt Witam Dokumentacja techniczna do tego projektu nie jest jeszcze opracowana. Warstwy stropodachu najprawdopodobniej będą wyglądać następująco: - pokrycie dachowe z papy - hydroizolacja - wylewka betonowa ze spadkiem - folia polietylenowa - styropian - folia PE - płyta żelbetowa - tynk Pozdrawiam Cytuj
Gość Adam Napisano 29 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 29 Kwiecień 2017 Witam, czy ktoś z Was budował dom na podstawie tego projektu? Może ktoś dysponuje zdjęciami zrealizowanego projektu, lub innymi wizualizacjami. Pozdrawiam Adam Cytuj
Gość SMM Napisano 22 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Czerwiec 2017 Witam, czy powstanie wersja projektu Róża z garażem 2-stanowiskowym? Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Czerwiec 2017 Witam, czy powstanie wersja projektu Róża z garażem 2-stanowiskowym? Dzień dobry, na chwilę obecną nie opracowujemy takiej wersji projektu. Można wprowadzić taką zmianę na etapie adaptacji. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Edward Napisano 2 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 2 Sierpień 2017 Witam.Czy byłby możliwy projekt tego domu , ale z dachem płaskim. Pozdrawiam . Edek Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Sierpień 2017 Witam.Czy byłby możliwy projekt tego domu , ale z dachem płaskim. Pozdrawiam . Edek Witam Proszę o kontakt w tej sprawie bezpośrednio z architektami na adres info@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość anna Napisano 14 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Listopad 2017 Witam, masakrycznie małe pokoiki, takie same jak w blokach, jaki jest sens budowy takich domów, jako dziecko mieszkałam w 9,5 m.kw.-masakra! Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Listopad 2017 Witam, masakrycznie małe pokoiki, takie same jak w blokach, jaki jest sens budowy takich domów, jako dziecko mieszkałam w 9,5 m.kw.-masakra! Witam Aby zaspokoić gusta i potrzeby wszystkich Inwestorów w swojej ofercie mamy zarówno domy małe, stanowiące właśnie alternatywę dla zamieszkania w bloku, jak i rozległe rezydencje, gdzie pokoje są zdecydowanie większe. Każdy znajdzie coś dla siebie, coś na swoją miarę - i "miłośnicy przestrzeni" i Ci, którzy potrzebują "małego przytulnego kąta". Pozdrawiam Cytuj
Gość Tomek Napisano 29 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 29 Marzec 2018 Witam, czy jest możliwość otrzymania szczegółowych rysunków z wymiarami pomieszczeń? Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 30 Marzec 2018 Dzień dobry, oczywiście prześlemy materiały do projektu Róża, bardzo proszę o podanie adresu email. Cytuj
Gość Tomek Napisano 30 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 30 Marzec 2018 Dzień dobry, oczywiście prześlemy materiały do projektu Róża, bardzo proszę o podanie adresu email. Witam, byłbym wdzięczny za przesłanie materiałów na adres doradztwo1@onet.pl . Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 31 Marzec 2018 Witam, byłbym wdzięczny za przesłanie materiałów na adres doradztwo1@onet.pl . Z góry dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy we wtorek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Andrzej Napisano 7 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 7 Październik 2018 Dzien dobry, Jaka jest optymalna orientacja bydynku wzgledem stron swiata? Dobrze by bylo na mapce sytuacyjnej dodac kompas/kierunki swiata Pzd Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 8 Październik 2018 W dniu 07.10.2018 o 10:45, Gość Andrzej napisał: Dzien dobry, Jaka jest optymalna orientacja bydynku wzgledem stron swiata? Dobrze by bylo na mapce sytuacyjnej dodac kompas/kierunki swiata Pzd Dzień dobry! Wejście do każdego domu projektowane jest od strony północnej, jednak usytuowanie budynku na działce warunkuje miejscowy plan zagospodarowania. Pozdrawiam! Cytuj
paceka Napisano 19 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 19 Październik 2018 W dniu 29.04.2017 o 21:03, Gość Adam napisał: Witam, czy ktoś z Was budował dom na podstawie tego projektu? Może ktoś dysponuje zdjęciami zrealizowanego projektu, lub innymi wizualizacjami. Pozdrawiam Adam Dzien dobry, Tez przymierzamy sie do tego projektu ale bylo by swietnie zobaczyc ten projekt w realu. Czy ktos z Panstwa buduje sie moze gdzies w Mazowieckim albo Zachodniopomorskim? Z gory dziekuje za mozliwosc obejrzenia Andrzej Cytuj
Gość Gość Napisano 25 Sierpień 2021 Zgłoszenie Napisano 25 Sierpień 2021 Dzień dobry czy jest możliwość otrzymania szczegółowych rysunków z wymiarami pomieszczeń? Są może osoby, które zrealizowały ten projekt? Zależy mi na tym aby zobaczyć go w realu. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Sierpień 2021 Zgłoszenie Napisano 26 Sierpień 2021 W dniu 25.08.2021 o 15:32, Gość Gość napisał: Dzień dobry czy jest możliwość otrzymania szczegółowych rysunków z wymiarami pomieszczeń? Są może osoby, które zrealizowały ten projekt? Zależy mi na tym aby zobaczyć go w realu. Pozdrawiam Dzień dobry, proszę podać adres e-mail celem wysłania materiałów. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi