Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 months later...
Napisano

witam, zachwycił mnie ten dom. Czekam na kalkulację kosztów. I mam pytanie, czy okno w kuchni jest na wysokości ok. 90 cm od podłogi? tak żeby można było zrównać je z szafkami i nad oknem powiesić jeszcze szafki wiszące. 

pozdrawiam

Asia

Napisano

witam, zachwycił mnie ten dom. Czekam na kalkulację kosztów. I mam pytanie, czy okno w kuchni jest na wysokości ok. 90 cm od podłogi? tak żeby można było zrównać je z szafkami i nad oknem powiesić jeszcze szafki wiszące. 

pozdrawiam

Asia

Dzień dobry!

Parapet okna kuchennego w projekcie Róża jest na wys. 120cm nad posadzką. Samo okno ma wys. 70cm. Można oczywiście na etapie adaptacji projektu obniżyć nadproże i zlokalizować okno niżej, tuż nad blatem kuchennym.

Pozdrawiam

• 7 months later...
Napisano

Witam mam pytanie co znajduje sie na plaskim dachu?? tzn jak material jest przewidziany?? z gory bardzo dziekuje za informacje:)) super projekt

Napisano

Witam mam pytanie co znajduje sie na plaskim dachu?? tzn jak material jest przewidziany?? z gory bardzo dziekuje za informacje:)) super projekt

Witam

Dokumentacja techniczna do tego projektu nie jest jeszcze opracowana.

Warstwy stropodachu najprawdopodobniej będą wyglądać następująco:

- pokrycie dachowe z papy

- hydroizolacja

- wylewka betonowa ze spadkiem

- folia polietylenowa

- styropian

- folia PE

- płyta żelbetowa

- tynk

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Napisano

Witam, 

czy ktoś z Was budował dom na podstawie tego projektu?

Może ktoś dysponuje zdjęciami zrealizowanego projektu, lub innymi wizualizacjami.

Pozdrawiam Adam 

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 3 months later...
Napisano

Witam, masakrycznie małe pokoiki, takie same jak w blokach, jaki jest sens budowy takich domów, jako dziecko mieszkałam w 9,5 m.kw.-masakra!

Napisano

Witam, masakrycznie małe pokoiki, takie same jak w blokach, jaki jest sens budowy takich domów, jako dziecko mieszkałam w 9,5 m.kw.-masakra!

Witam

Aby zaspokoić gusta i potrzeby wszystkich Inwestorów w swojej ofercie mamy zarówno domy małe, stanowiące właśnie alternatywę dla zamieszkania w bloku, jak i rozległe rezydencje, gdzie pokoje są zdecydowanie większe. Każdy znajdzie coś dla siebie, coś na swoją miarę - i "miłośnicy przestrzeni" i Ci, którzy potrzebują "małego przytulnego kąta".

Pozdrawiam

• 4 months later...
Napisano

Witam, czy jest możliwość otrzymania szczegółowych rysunków z wymiarami pomieszczeń? Pozdrawiam.

Napisano

Dzień dobry, oczywiście prześlemy materiały do projektu Róża, bardzo proszę o podanie adresu email.

Witam, byłbym wdzięczny za przesłanie materiałów na adres doradztwo1@onet.pl . Z góry dziękuję i pozdrawiam.

• 6 months later...
Napisano

Dzien dobry,

Jaka jest optymalna orientacja bydynku wzgledem stron swiata? Dobrze by bylo na mapce sytuacyjnej dodac kompas/kierunki swiata

Pzd

Napisano
W dniu ‎07‎.‎10‎.‎2018 o 10:45, Gość Andrzej napisał:

Dzien dobry,

Jaka jest optymalna orientacja bydynku wzgledem stron swiata? Dobrze by bylo na mapce sytuacyjnej dodac kompas/kierunki swiata

Pzd

Dzień dobry!

Wejście do każdego domu projektowane jest od strony północnej, jednak usytuowanie budynku na działce warunkuje miejscowy plan zagospodarowania.

Pozdrawiam!

• 2 weeks later...
Napisano
W dniu 29.04.2017 o 21:03, Gość Adam napisał:

Witam, 

czy ktoś z Was budował dom na podstawie tego projektu?

Może ktoś dysponuje zdjęciami zrealizowanego projektu, lub innymi wizualizacjami.

Pozdrawiam Adam 

Dzien dobry,

Tez przymierzamy sie do tego projektu ale bylo by swietnie zobaczyc ten projekt w realu. Czy ktos z Panstwa buduje sie moze gdzies w Mazowieckim albo Zachodniopomorskim? 

Z gory dziekuje za mozliwosc obejrzenia

Andrzej

• 2 years later...
Napisano

Dzień dobry

czy jest możliwość otrzymania szczegółowych rysunków z wymiarami pomieszczeń? 

Są może osoby, które zrealizowały ten projekt? Zależy mi na tym aby zobaczyć go w realu.

Pozdrawiam

Napisano
W dniu 25.08.2021 o 15:32, Gość Gość napisał:

Dzień dobry

czy jest możliwość otrzymania szczegółowych rysunków z wymiarami pomieszczeń? 

Są może osoby, które zrealizowały ten projekt? Zależy mi na tym aby zobaczyć go w realu.

Pozdrawiam

Dzień dobry,

proszę podać adres e-mail celem wysłania materiałów.

Pozdrawiam