Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• 7 months later...
  • 1 month later...
  • 4 months later...
Napisano

Witam czy można dalsze zdjęcia postępowaniu budowy ??, tylko bardzo bym prosił wewnątrz na emeila mateo199501@op.pl

Napisano

witam czy mozemy prosic o zdjecia z budowy domu? Czy maja państwo jakies pomysły na zmniejszenie kosztów budowy ? policja9977@o2.pl

• 4 months later...
  • 1 month later...
Gość Gość
Napisano

witam :) można jakoś skontaktować się z Panią Izą? Piękny dom, zakochałam się! pozdrawiam

• 3 months later...
Gość mateusz
Napisano

witam rowniez chcialbym skontaktować się z Panią Izą? moj email to mkoch92@wp.pl

• 1 month later...
Napisano

WITAM.

CHCIAŁAM ZAPYTAĆ CZY KTOŚ JESZCZE BUDOWAŁ TEN DOM I CZY MÓGŁBY PRZESŁAĆ ZDJĘCIA. KUPIŁAM TEN PROJEKT I CHĘTNIE ZOBACZYŁABYM JAK ON WYGLĄDA W RÓŻNYCH ARANŻACJACH.

POZDRAWIAM

SYLWIA

Napisano

WITAM!

CHCIAŁAM ZAPYTAĆ CZY KTOŚ WYBUDOWAŁ JUŻ TEN DOM OPRÓCZ PANI IZABELI? CHCIAŁABYM ZOBACZYĆ GO W RÓŻNYCH ARANŻACJACH. MAM ZAMIAR WYBUDOWAĆ TEN DOM PÓKI CO ZAKUPIŁAM PROJEKT ;)

POZDRAWIAM

• 3 weeks later...
  • 6 months later...
Napisano

Hej , ja mam dom z tego  projektu juz od 3 lat  mieszkamy . Zmieniliśmy tylko wielkość okien i mamy go w terenach górskich wiec garaż nie jest równo z linia domu . Polecam ten dom jest fajny mały zgrabny jak dla 4 od.rodzinny to extra ?

• 4 months later...
Napisano

Dnia 20.01.2019 o 18:27, Oki napisał:

Hej , ja mam dom z tego  projektu juz od 3 lat  mieszkamy . Zmieniliśmy tylko wielkość okien i mamy go w terenach górskich wiec garaż nie jest równo z linia domu . Polecam ten dom jest fajny mały zgrabny jak dla 4 od.rodzinny to extra ?

Witam, ja tez buduję dom z tego projektu ale dopiero jestem na etapie dachu. Proszę wysłać killa zdjęć swojego wykonczonego juz domku ? pozdrawiam

Dnia 20.01.2019 o 18:27, Oki napisał: