Gość Paweł Napisano 27 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2017 Proszę o przesłanie rysunków wraz z kosztorysem na adres szczygiel_88@o2.pl pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 28 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2017 Proszę o przesłanie rysunków wraz z kosztorysem na adres szczygiel_88@o2.pl pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paweł r. Napisano 30 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2017 Witam, Czy ktoś z Państwa jest już po lub w trakcie realizacji tego projektu? Chętnie przedyskutuję jak projekt wypada w realizacji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Alicja Napisano 9 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2017 Proszę o przesłanie kosztorysu/przedmiaru na adres: alicja.zmijewska90@gmail.com. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 9 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2017 Proszę o przesłanie kosztorysu/przedmiaru na adres: alicja.zmijewska90@gmail.com. Pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grzegorz Napisano 16 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2018 Witam czy mógłbym otrzymać kosztorys projektu Onyks i Rozalia na adres Luperto87@op.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 16 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2018 Witam czy mógłbym otrzymać kosztorys projektu Onyks i Rozalia na adres Luperto87@op.pl Witam Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne: 74zł kosztorys stanu surowego zamkniętego, 305zł kosztorys stanu wykończonego. Bezpłatnie udostępniamy ogólne zestawienia kosztorysowe do stanu surowego zamkniętego. Dla domu Onyks prześlę je na podany adres mailowy. Natomiast projekt Rozalia aktualnie jest koncepcją. Oznacza to, że czas oczekiwania na dokumentację do projektu obecnie wynosi około 6 tygodni od momentu złożenia zamówienia na projekt. Dopiero po opracowaniu dokumentacji będą dostępne dla projektu szczegółowe rysunki oraz będziemy mogli zlecić przygotowanie wycen kosztorysowych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ewa Napisano 28 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2018 Witam, Czy ktoś z Państwa jest już po lub w trakcie realizacji tego projektu? Chętnie przedyskutuję jak projekt wypada w realizacji. Pozdrawiam Ja jestem w trakcie budowy i niestety mam trochę zastrzeżeń do projektu i wyceny, mój projektant adaptujący ma mi je spisać dokładnie, ale takie główne zastrzeżenie mam do wykuszu szklanego. Żadna firma, a jest ich mnóstwo nie podejmie się wykonania tego wykuszu z plastiku i zarazem koszt nie wynosi do ok. 10 tys. złotych, a ok 50 tys, w jednej firmie trochę mniej, a w kilku jeszcze więcej. Niestety musi być ona wykonana z profili aluminiowych, ryglowych, czy jakoś tak. To bardzo podnosi koszt budowy, nie byłam na to przygotowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 29 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2018 Ja jestem w trakcie budowy i niestety mam trochę zastrzeżeń do projektu i wyceny, mój projektant adaptujący ma mi je spisać dokładnie, ale takie główne zastrzeżenie mam do wykuszu szklanego. Żadna firma, a jest ich mnóstwo nie podejmie się wykonania tego wykuszu z plastiku i zarazem koszt nie wynosi do ok. 10 tys. złotych, a ok 50 tys, w jednej firmie trochę mniej, a w kilku jeszcze więcej. Niestety musi być ona wykonana z profili aluminiowych, ryglowych, czy jakoś tak. To bardzo podnosi koszt budowy, nie byłam na to przygotowana. Witam W sprawie uwag do projektu proszę o kontakt mailowy pod adresem info@dobredomy.pl - chętnie wszystko wyjaśnimy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kasia Napisano 10 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2018 Dzień dobry, poproszę o przesłanie kosztorysu i przedmiaru na adres 1986kahna@gmail.com Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 11 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2018 Dzień dobry, poproszę o przesłanie kosztorysu i przedmiaru na adres 1986kahna@gmail.com Pozdrawiam Kosztorysy dla naszych projekt są odpłatne - 74zł kosztorys stanu surowego zamkniętego, 305zł kosztorys stanu wykończonego. Bezpłatnie możemy udostępnić jedynie ogólne zestawienie kosztorysowe do stanu surowego zamkniętego - prześlemy je na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Irena Napisano 18 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2018 Dzień dobry, poproszę o przesłanie ogólne zestawienie kosztorysowe do stanu surowego zamkniętego na adres i.palacha@poczta.onet.pl. Interesuje mnie również cena wykuszu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 18 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2018 Dzień dobry, poproszę o przesłanie ogólne zestawienie kosztorysowe do stanu surowego zamkniętego na adres i.palacha@poczta.onet.pl. Interesuje mnie również cena wykuszu. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michał Napisano 6 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2018 Niestety mam ten sam problem. Na szczęście nie 50 000 tylko 30 000 ale to nadal 3 x więcej niż podany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pniewa Napisano 2 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2018 Niestety mam ten sam problem. Na szczęście nie 50 000 tylko 30 000 ale to nadal 3 x więcej niż podany. Panie Michale, czy pokoje na górze są bardzo małe czy przestrzeni jest wystarczająca ilość? Mógłby Pan podesłać na maila pniewa321@wp.pl zdjęcia ?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Alicja Napisano 6 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2018 W dniu 2.09.2018 o 13:08, Gość pniewa napisał: Niestety mam ten sam problem. Na szczęście nie 50 000 tylko 30 000 ale to nadal 3 x więcej niż podany. Panie Michale, czy pokoje na górze są bardzo małe czy przestrzeni jest wystarczająca ilość? Mógłby Pan podesłać na maila pniewa321@wp.pl zdjęcia ?? Pozdrawiam Witam, mam pytanie dotyczące schodów? Czy zmieniał Pan ich miejsce? Posiada Pan zdjęcia z realizacji wnętrza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Alicja Napisano 8 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2018 W dniu 6.08.2018 o 16:30, Gość Michał napisał: Niestety mam ten sam problem. Na szczęście nie 50 000 tylko 30 000 ale to nadal 3 x więcej niż podany. Witam, proszę o kontakt na maila alicja.zmijewska90@gmail.com mam kilka pytań w sprawie realizacji projektu Onyks. Pozdrawiam Alicja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Arturpe Napisano 13 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2018 Witam Poprosiłbym o przesłanie rysunków oraz kosztorysu na adres trenerarturplis@gmail.com Bardzo dziękuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 15 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2018 W dniu 13.09.2018 o 20:54, Gość Arturpe napisał: Witam Poprosiłbym o przesłanie rysunków oraz kosztorysu na adres trenerarturplis@gmail.com Bardzo dziękuje! witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość greg Napisano 29 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2018 Witam, Jestem zainteresowany projektem Onyx. Proszę o przesłanie na adres grzegorzkosiniak@gmail.com szczegółowych rysunków projektu wraz z kosztorysem. Dziękuję, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 1 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2018 W dniu 29.09.2018 o 11:48, Gość greg napisał: Witam, Jestem zainteresowany projektem Onyx. Proszę o przesłanie na adres grzegorzkosiniak@gmail.com szczegółowych rysunków projektu wraz z kosztorysem. Dziękuję, pozdrawiam. Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotr Napisano 27 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2018 W dniu 6.08.2018 o 16:30, Gość Michał napisał: Niestety mam ten sam problem. Na szczęście nie 50 000 tylko 30 000 ale to nadal 3 x więcej niż podany. Witam, Panie Michale czy jest szansa na wymianę korespondencji na temat tego projektu i Pańskich doświadczeń z budowy ? Jeśli tak proszę o komentarz pod tym postem wtedy podam adres email . Pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tomek Napisano 6 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2019 Dzień dobry. Proszę o przesłanie ogólnego kosztorysu i wymiarów pomieszczeń. pozdrawiam klexmf@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 6 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2019 4 godziny temu, Gość Tomek napisał: Dzień dobry. Proszę o przesłanie ogólnego kosztorysu i wymiarów pomieszczeń. pozdrawiam klexmf@o2.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane. Kosztorysy do naszych projektów są dodatkowo odpłatne. Można zakupić kosztorys do stanu surowego zamkniętego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ (w cenie: 74zł + koszty wysyłki), do stanu wykończonego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ (w cenie: 305zł + koszty wysyłki). W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Mam nadzieję, że nadesłane materiały przybliżą koszt realizacji projektu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Natalia Napisano 7 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2019 Witam, czy jest tutaj ktoś kto wybudował już ten domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi