Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam! Jak  poprzednicy proszę o przesłanie mi zwymiarowanych rzutów i przekrojów projektu Emilia Mała na adres mailowy: joze14@wp.pl

Pozdrawiam.
Dziękuję!

• Odpowiedzi 326
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 2 weeks later...
Napisano

Witam. Podobnie jak poprzednicy proszę o przesłanie dostępnej dokumentacji dot. projektu Emilia Mała, tj.: zwymiarowanych rzutów oraz kosztorys na adres iwa.s@interia.eu. Dziękuję i pozdrawiam.

Napisano

Dzień dobry , poproszę również o przesłanie zwymiarowanych rzutów projektu Emilia mała na adres matysik53@gmail.com.Oraz mam pytanie czy w tym projekcie znajduje się strych?

Dziękuję i pozdrawiam

Napisano

Dzień dobry , poproszę również o przesłanie zwymiarowanych rzutów projektu Emilia mała na adres matysik53@gmail.com.Oraz mam pytanie czy w tym projekcie znajduje się strych? Dziękuję i pozdrawiam

Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe. Projekt nie przewiduje strychu nad poddaszem (wysokość jest zbyt mała żeby dało się tą przestrzeń użytkować). Pozdrawiam

• 5 weeks later...
  • 2 weeks later...
Napisano

Witam. Proszę o przesłanie z wymiarowanych rzutów i przekrojów projektu Emilia Mała lustrzane odbicie na adres fryderykwronski@interia.eu. Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Napisano

Witam. Proszę o przesłanie z wymiarowanych rzutów i przekrojów projektu Emilia Mała lustrzane odbicie na adres z.przybyszek@vp.pl  

Pytanie czy istnieje możliwość przeniesienia toalety na piętrze na miejsce pokoju 10.8 (nad kuchnię)?

Napisano

Witam. Proszę o przesłanie z wymiarowanych rzutów i przekrojów projektu Emilia Mała lustrzane odbicie na adres z.przybyszek@vp.pl  

Pytanie czy istnieje możliwość przeniesienia toalety na piętrze na miejsce pokoju 10.8 (nad kuchnię)?

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Zaproponowane zmiany można nanieść na projekt na etapie jego adaptacji – nasza Pracownia wystawi bezpłatnie zgodę na ich realizację.

Pozdrawiam

Napisano

Witam. Proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów i przekrojów projektu Emilia Mała lustrzane odbicie na adres m.dziendziel@o2.pl.

Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Napisano

Witam! Czy mogłabym również prosić o przesłanie zwymiarowanych rzutów i przekrojów oraz kosztorysu projektu Emilia Mała na adres mailowy aleksandranarloch@wp.pl

Napisano

Witam, czy jest możliwość wysyłki w formie pdf rzutów parteru i poddasza dla Emilia Mała II lustro na adres monkafasolka@gmail.com. Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Napisano

Witam, proszę o przesłanie dostępnej dokumentacji (szczegółowe rzuty itp) i kosztorysu na adres mail kambar92@o2.pl

Dziękuję i pozdrawiam

Napisano

Witam! Jestem zainteresowana projektem Proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów oraz kosztorys na adres: asiusia31@wp.pl. Pozdrawiam i z góry dziękuję.

Gość Iwona Marchewa
Napisano

Witam! Jestem zainteresowana projektem Proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów oraz kosztorys na adres: iwona9203@wp.pl. Pozdrawiam i z góry dziękuję.

Gość Łukasz
Napisano

Witam, jestem zainteresowany kupnem projektu, proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów oraz kosztorysu na adres mailowy: lukaszstachnio@o2.pl

Dziękuje

Pozdrawiam