Gość Milena Napisano 9 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Marzec 2017 Witam jestem zainteresowana projektem, jest śliczny mogę prosić o przesłanie wizualizacji wnętrz oraz kosztorys, i czy możliwe są zmiany na poddaszu? milenkag@poczta.onet.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Marzec 2017 Witam jestem zainteresowana projektem, jest śliczny mogę prosić o przesłanie wizualizacji wnętrz oraz kosztorys, i czy możliwe są zmiany na poddaszu? milenkag@poczta.onet.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Zmian dotyczących organizacji poddasza można dokonać na etapie adaptacji projektu, we współpracy ze swoim architektem. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kasia Napisano 14 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Marzec 2017 Witam proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów i przekrojów oraz wizualizację wnętrza na adres m.gawlik@op.pl,Jestem zainteresowana zakupem tego projektu .dziękuję Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Witam,w dalszym ciagu nie otrzymalam od Panstwa wiadomosci.kat.kolaska@gmail.compozdrawiamKasia Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Marzec 2017 Witam, w dalszym ciagu nie otrzymalam od Panstwa wiadomosci. kat.kolaska@gmail.com pozdrawiam Kasia Witam Materiały zostały przesłane w dniu 06.03.17r na adres mailowy m.gawlik@op.pl Dzisiaj zostaną ponownie wysłane na adres kat.kolaska@gmail.com . Pozdrawiam Cytuj
Gość Krzysztof Napisano 14 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Marzec 2017 Witam Uprzejmie proszę o przesłanie zwymiarowanego rzutu oraz przekrojów. Jestem bardzo zainteresowany projektem Emilia Mała Lustro. Bardzo proszę o podesłanie na maila: krzysztoff.krol@gmail.com pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 15 Marzec 2017 Witam Uprzejmie proszę o przesłanie zwymiarowanego rzutu oraz przekrojów. Jestem bardzo zainteresowany projektem Emilia Mała Lustro. Bardzo proszę o podesłanie na maila: krzysztoff.krol@gmail.com pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marta Napisano 17 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 17 Marzec 2017 Witam! Jestem zainteresowana projektem jednak nie otrzymałam odpowiedzi na dwie wiadomości. Proszę o przeslanie zwymiarowanych rzutow oraz kosztorys na adres: martabujel@gmail.com . Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 17 Marzec 2017 Witam! Jestem zainteresowana projektem jednak nie otrzymałam odpowiedzi na dwie wiadomości. Proszę o przeslanie zwymiarowanych rzutow oraz kosztorys na adres: martabujel@gmail.com . Pozdrawiam Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość krystian Napisano 26 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Marzec 2017 Witam! Jestem zainteresowany projektem Proszę o przeslanie zwymiarowanych rzutow oraz kosztorys na adres: kontakt.elvolt@wp.pl. Pozdrawiam Cytuj
Gość Michal Napisano 26 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Marzec 2017 Witam Uprzejmie proszę o przesłanie zwymiarowanego rzutu oraz przekrojów. Jestem zainteresowany projektem Emilia Mała. Bardzo proszę o podesłanie na maila: mpiasekk@gmail.com pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Marzec 2017 Witam! Jestem zainteresowany projektem Proszę o przeslanie zwymiarowanych rzutow oraz kosztorys na adres: kontakt.elvolt@wp.pl. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Marzec 2017 Witam Uprzejmie proszę o przesłanie zwymiarowanego rzutu oraz przekrojów. Jestem zainteresowany projektem Emilia Mała. Bardzo proszę o podesłanie na maila: mpiasekk@gmail.com pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Monika Napisano 29 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 29 Marzec 2017 Dzień dobry!Proszę o przesłanie dostępnej dokumentacji dla tego projektu na adres monika.kaczmarzyk8891@gmail.comPozdrawiam! Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Marzec 2017 Dzień dobry! Proszę o przesłanie dostępnej dokumentacji dla tego projektu na adres monika.kaczmarzyk8891@gmail.com Pozdrawiam! Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość ola Napisano 31 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 31 Marzec 2017 Witam. Bardzo ładny domek, czy ktoś już buduje? Cytuj
Gość Adam Napisano 5 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Kwiecień 2017 Witam! Jestem zainteresowany w/w projektem. Proszę o przesłanie szczegółowych rzutów oraz zestawienie powierzchni przegród na adres adidj2@wp.pl. Z góry dziękuje. Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Kwiecień 2017 Witam! Jestem zainteresowany w/w projektem. Proszę o przesłanie szczegółowych rzutów oraz zestawienie powierzchni przegród na adres adidj2@wp.pl. Z góry dziękuje. Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość asia Napisano 13 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Kwiecień 2017 Witam. Bardzo ładny domek, czy ktoś już buduje? Latem zaczynamy Cytuj
Gość Paulina Napisano 14 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Kwiecień 2017 Witam. Bardzo ładny domek, czy ktoś już buduje? Latem zaczynamy Witam, my też zaczynamy latem wprowadzacie jakieś zmiany?? Cytuj
Gość Tomek Napisano 14 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Kwiecień 2017 Dzień dobry. Bardzo proszę o przesłanie dokumentacji szczegółowych na adres tziober11@o2.pl Dziękuję Cytuj
Gość Paulina Napisano 15 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 15 Kwiecień 2017 Witam Asia my też zaczynamy budowę tego domu Wprowadzaliście jakieś zmiany ?? Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 16 Kwiecień 2017 Dzień dobry. Bardzo proszę o przesłanie dokumentacji szczegółowych na adres tziober11@o2.pl Dziękuję Witam Materiały prześlemy we wtorek. Pozdrawiam Cytuj
Gość fryderyk Napisano 18 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Kwiecień 2017 Witam, czy projekt Emilia Mala można budować w technologi szkieletowej jeżeli tak to czy są dostępne projekty w tej technologi. fryderykwronski@interia.eu Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Kwiecień 2017 Witam, czy projekt Emilia Mala można budować w technologi szkieletowej jeżeli tak to czy są dostępne projekty w tej technologi. fryderykwronski@interia.eu Pozdrawiam Witam. Wszystkie domy w naszej ofercie zostały zaprojektowane w technologii tradycyjnej murowanej. Zmiana technologii na szkieletową jest możliwa dla większości domów w ofercie. W obecnych czasach budową domów w technologii szkieletowej drewnianej/stalowej zajmują się wyspecjalizowane firmy, a stosowane przez nie rozwiązania różnią się miedzy sobą. Konieczne byłoby aby wybrana przez Pana firma opracowała projekt zamienny konstrukcji budynku. Warto skontaktować się z tego rodzaju firmą, w celu skonsultowania wyboru projektu i technicznych możliwości zmiany a także określenia szacunkowego kosztu budowy. Polecamy kontakt z firmą Wolf Haus, Pozdrawiam. Cytuj
Gość Łukasz Napisano 22 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Kwiecień 2017 Dzień dobry. Bardzo proszę o przesłanie dokumentacji szczegółowych na adres lmlynarski1991@tlen.pl Dziękuję Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi