Gość Paulina i Damian Napisano 20 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Styczeń 2017 Witam. Podielismy decyzje co do projektu emilia mala. Wykonawce juz mamy zaliczka poszla , jestesmy na etapie adaptacji i pomalutku rozgladamy sie za materialami. Co do zmian postanowilismy zrezygnowac z balkonu, u gory zamiast malej lazienki zrobic pralnie, powiekszyc kotlownie rezygnujac z wneki z tylu. pozdr Cytuj
Gość Koleta Napisano 27 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Styczeń 2017 Dzień dobry, mnie również zainteresował ten projekt, proszę więc o przesłanie zwymiarowanych rzutów na adres caen@wp.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Styczeń 2017 Dzień dobry, mnie również zainteresował ten projekt, proszę więc o przesłanie zwymiarowanych rzutów na adres caen@wp.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Andrzej Napisano 28 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Styczeń 2017 Dzień dobry, mnie również zainteresował ten projekt, proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów na adres rakol84@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Styczeń 2017 Dzień dobry, mnie również zainteresował ten projekt, proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów na adres rakol84@gmail.com Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Andrew Napisano 30 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Styczeń 2017 Ktoś buduje ten dom w mazowieckim? Cytuj
Gość zib Napisano 30 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Styczeń 2017 Jaka jest wysokość ścianki kolankowej? Czy można uzyskać więcej informacji np dokładniejsze wymiary dla tego projektu ? Mój adres mailowy zib_82@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 31 Styczeń 2017 Jaka jest wysokość ścianki kolankowej? Czy można uzyskać więcej informacji np dokładniejsze wymiary dla tego projektu ? Mój adres mailowy zib_82@o2.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Ścianka kolankowa wysoka jest na 69cm. Pozdrawiam Cytuj
Gość Anna Napisano 4 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Luty 2017 Witam, bardzo proszę o przesłanie większej ilości informacji na temat tego projektu na adres anna.lech87@gmail.com, jestem zainteresowana tym projektem Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Luty 2017 Witam, bardzo proszę o przesłanie większej ilości informacji na temat tego projektu na adres anna.lech87@gmail.com, jestem zainteresowana tym projektem Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 6 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Luty 2017 Witam proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów i przekrojów oraz wizualizację wnętrza na adres anna.lech87@gmail.com ,Jestem zainteresowana zakupem tego projektu . Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Luty 2017 Witam proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów i przekrojów oraz wizualizację wnętrza na adres anna.lech87@gmail.com ,Jestem zainteresowana zakupem tego projektu . Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani rysunki szczegółowe dotyczące projektu. Wszystkie dostępne wizualizacje są umieszczone na stronie internetowej. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Iwona Napisano 6 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Luty 2017 Witam,czy buduje ktoś dom według tego projektu w województwie małopolskim lub śląskim? Cytuj
Gość WMelektro Napisano 8 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Luty 2017 Witam proszę o przesłanie z wymiarowanych rzutów i przekrojów , wysokość ścian kolankowych na adres wmelektro@jasna.tarnow.pl ,Jestem zainteresowany zakupem projektu . Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Luty 2017 Witam proszę o przesłanie z wymiarowanych rzutów i przekrojów , wysokość ścian kolankowych na adres wmelektro@jasna.tarnow.pl ,Jestem zainteresowany zakupem projektu . Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Iwona i Andrzej Napisano 12 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Luty 2017 Witam, czy rezygnacja z wnęki za kotłownia jest zmianą istotną czy nie? Z jakimi kosztami wiąże się taka zmiana. Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Luty 2017 Witam, czy rezygnacja z wnęki za kotłownia jest zmianą istotną czy nie? Z jakimi kosztami wiąże się taka zmiana. Z góry dziękuję za odpowiedź. Witam Z kotłowni za garażem można zrezygnować na etapie adaptacji projektu - nasza Pracownia wystawi bezpłatnie zgodę na realizację takiej zmiany. Co do kosztów jej wprowadzenia - należy rozmawiać z architektem, który będzie zmianą nanosił na dokumentację. Pozdrawiam Cytuj
Gość Aneta Napisano 14 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Luty 2017 Witam proszę o przesłanie z wymiarowanych rzutów i przekrojów , wysokość ścian kolankowych na adres anetatek@o2.pl ,Jestem zainteresowana zakupem projektu Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Luty 2017 Witam proszę o przesłanie z wymiarowanych rzutów i przekrojów , wysokość ścian kolankowych na adres anetatek@o2.pl ,Jestem zainteresowana zakupem projektu Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Michał Napisano 27 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Luty 2017 Witam, Bardzo ładny projekt.Czy mógłbym również poprosić o przesłanie szczegółów na maila? michalek00@poczta.fm Czy istnieje możliwość dostosowania do własnych potrzeb góry domu? Chciałbym połączyć całą północną część poddasza. (Pokój+łazienka+garderoba+sypialnia) - przesunąć łazienkę i zrobić ją zamiast pokoju oraz garderobę przesunąć na miejsce aktualnej łazienki, a sypialnię powiększyć o aktualną garderobę i usunąć ściankę pomiędzy sypialnią a garderobą? Jak wygląda sprawa kosztów takich przeróbek? Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Luty 2017 Witam, Bardzo ładny projekt.Czy mógłbym również poprosić o przesłanie szczegółów na maila? michalek00@poczta.fm Czy istnieje możliwość dostosowania do własnych potrzeb góry domu? Chciałbym połączyć całą północną część poddasza. (Pokój+łazienka+garderoba+sypialnia) - przesunąć łazienkę i zrobić ją zamiast pokoju oraz garderobę przesunąć na miejsce aktualnej łazienki, a sypialnię powiększyć o aktualną garderobę i usunąć ściankę pomiędzy sypialnią a garderobą? Jak wygląda sprawa kosztów takich przeróbek? Pozdrawiam Witam. Materiały oraz odpowiedź prześlemy w dniu dzisiejszym na maila. Pozdrawiam. Cytuj
Gość magda Napisano 6 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Marzec 2017 Witam proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów i przekrojów oraz wizualizację wnętrza na adres m.gawlik@op.pl,Jestem zainteresowana zakupem tego projektu .dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Marzec 2017 Witam proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów i przekrojów oraz wizualizację wnętrza na adres m.gawlik@op.pl,Jestem zainteresowana zakupem tego projektu .dziękuję Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kasia Napisano 7 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Marzec 2017 Witam, jestesm zainteresowana projektem powyzej. Prosze o przeslanie wizualizacji wnetrz oraz zwymiarowanych rzutow i przekrojow. Czy istnieje mozliwosc zmiany zabudowy gory domu? Prosze o informacje na maila; kat.kolaska@gmial.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Marzec 2017 Witam, jestesm zainteresowana projektem powyzej. Prosze o przeslanie wizualizacji wnetrz oraz zwymiarowanych rzutow i przekrojow. Czy istnieje mozliwosc zmiany zabudowy gory domu? Prosze o informacje na maila; kat.kolaska@gmial.com Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Zmiany dotyczące aranżacji poddasza można wprowadzić na etapie adaptacji projektu, we współpracy ze swoim architektem. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi