Redaktor Napisano 14 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2016 Projekt domu Emilia Mała Szczegółowy opis projektu domu Emilia Mała znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/emiliaMala Zapraszamy do dyskusji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Artur Napisano 30 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2016 Witam. Czy mógłbym prosić o przesłanie zwymiarowanych rzutów i przekrojów oraz kosztorysu o ile jest dostępny. Adres: arti100@poczta.onet.pl Dziękuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 1 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2016 Witam. Czy mógłbym prosić o przesłanie zwymiarowanych rzutów i przekrojów oraz kosztorysu o ile jest dostępny. Adres: arti100@poczta.onet.pl Dziękuje i pozdrawiam. Dzień dobry, prześlę na wskazany adres rysunki szczegółowe dla projektu Emilia Mała. Kosztorys jeszcze nie jest gotowy, gdy tylko będzie dostępny, to uzupełnimy tabelkę z kosztami budowy na stronie www. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Asia Napisano 1 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2016 Witam. Również proszę o przesłanie szczegółowych rysunków dla projektu Emilia Mała na adres: asia.000.jr@gmail.com Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 2 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2016 Witam. Również proszę o przesłanie szczegółowych rysunków dla projektu Emilia Mała na adres: asia.000.jr@gmail.com Pozdrawiam. Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlę zwymiarowane rysunki na wskazany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość asia Napisano 7 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2016 Czy mogłabym prosić o przesłanie zwymiarowanych rysunków projektu Emilia Mała na adres pleskacz.asia@gmail.com ? Serdecznie z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 8 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2016 Czy mogłabym prosić o przesłanie zwymiarowanych rysunków projektu Emilia Mała na adres pleskacz.asia@gmail.com ? Serdecznie z góry dziękuję. Dzień dobry, przesyłam rysunki na wskazany adres. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Asia Napisano 11 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2016 Czy mogłabym prosić o przesłanie zwymiarowanych rysunków projektu Emilia Mała na adres pleskacz.asia@gmail.com ? Serdecznie z góry dziękuję. Dzień dobry, przesyłam rysunki na wskazany adres. Pozdrawiam! Przykro mi,ale do chwili obecnej nie dostałam od państwa wiadomości z rysunkami, być może wystąpił jakiś błąd. Czy mogę prosić o ponowne przesłanie na wskazany adres? Dziękuję serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 11 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2016 Przykro mi,ale do chwili obecnej nie dostałam od państwa wiadomości z rysunkami, być może wystąpił jakiś błąd. Czy mogę prosić o ponowne przesłanie na wskazany adres? Dziękuję serdecznie. Witam, rysunki przesłałam na wskazany adres, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paweł Napisano 12 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2016 Witam! Czy mógłbym prosić o przesłanie zwymiarowanych rzutów i przekrojów tego projektu? Adres : pawel_g2509@wp.pl Dziękuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 12 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2016 Witam! Czy mógłbym prosić o przesłanie zwymiarowanych rzutów i przekrojów tego projektu? Adres : pawel_g2509@wp.pl Dziękuje i pozdrawiam. Witam. Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Agnieszka Napisano 5 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2016 Czy mogłabym prosić o przesłanie zwymiarowanych rysunków projektu Emilia Mała na adres agnieszka.pawlowska@vip.onet.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 5 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2016 Czy mogłabym prosić o przesłanie zwymiarowanych rysunków projektu Emilia Mała na adres agnieszka.pawlowska@vip.onet.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Patrycja Napisano 11 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2016 Dzień dobry! Czy mogę prosić o przesłanie zwymiarowanych rzutów i przekroju projektu Emilia Mała na adres mailowy tusonica@wp.pl ? Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zbyszek Napisano 11 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2016 Dzień dobry! Jeżeli jest taka możliwość to proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów projektu Emilia Mała. Mój adres mailowy: zbyszekalexas@wp.pl. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 12 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2016 Dzień dobry! Czy mogę prosić o przesłanie zwymiarowanych rzutów i przekroju projektu Emilia Mała na adres mailowy tusonica@wp.pl ? Z góry dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 12 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2016 Dzień dobry! Jeżeli jest taka możliwość to proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów projektu Emilia Mała. Mój adres mailowy: zbyszekalexas@wp.pl. Z góry dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Stefania Napisano 15 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2016 Witam. Czy mogłabym prosić o przesłanie zwymiarowanych rzutów i przekrojów projektu Emilia Mała na adres mailowy stefania.stefcia@gmail.com? Dziękuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 16 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2016 Witam. Czy mogłabym prosić o przesłanie zwymiarowanych rzutów i przekrojów projektu Emilia Mała na adres mailowy stefania.stefcia@gmail.com? Dziękuje i pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łukasz Napisano 18 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2016 Witam! Czy mógłbym również prosić o przesłanie zwymiarowanych rzutów i przekrojów projektu Emilia Mała na adres mailowy spoonwork@o2.pl? Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 18 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2016 Witam! Czy mógłbym również prosić o przesłanie zwymiarowanych rzutów i przekrojów projektu Emilia Mała na adres mailowy spoonwork@o2.pl? Dziękuję! Witam. Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Asia Napisano 27 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2016 Dzień dobry, czy będzie opracowana wizualizacja wnętrza do tego projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 28 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2016 Dzień dobry, czy będzie opracowana wizualizacja wnętrza do tego projektu? Witam. W najbliższym czasie niestety nie przewidujemy opracowania wizualizacji do Emilii Małej. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bogdan Napisano 4 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2016 Dzień dobry. Bardzo proszę o wysłanie zwymiarowanych rzutów i przekrojów Emilia Mała II( z garażem II stanowiskowym), ewentualnie innych rzeczy dotyczących tego projektu ,które Państwo posiadacie a nie są dostępne na stronie. bogpaj84@gmail.com. Serdecznie pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łukasz Napisano 5 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2016 Witam! Proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów i przekrojów projektu Emilia Mała na adres mailowy lukasz.miszczuk@gmail.com. Będę wdzięczny za "solidne" rysunki w *.dwg Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi