Gość Mati Napisano 4 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 4 Marzec 2018 witam Jesteśmy na etapie Wstawiania okien.Hiacynt 1. czy może ktoś z Państwa ukończył już elewacje. Chciałbym zobaczyć jakie pomysł rozwiązania Państwo zastosowali. woj.Łodzkie Cytuj
Gość Paulina Napisano 23 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 23 Maj 2018 Witam właśnie wstawiamy okna woj.łódzkie,oczywiście można zobaczyć,miejscowość Borowa pod Łodzią.Kontakt 502135367 Cytuj
Gość Izabela Napisano 5 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Czerwiec 2018 Witam, ja za miesiąc zaczynam budować Hiacynt 1 w łódzkim... Trochę poszerzona wersja o pòł metra-wyjdzie 129 m2 Witam. jestem z Lodzi czy mozna obejrzec Hiacynta? Cytuj
Gość Izabela Napisano 5 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Czerwiec 2018 Witam, ja za miesiąc zaczynam budować Hiacynt 1 w łódzkim... Trochę poszerzona wersja o pòł metra-wyjdzie 129 m2 Witam. jestem z Lodzi czy mozna obejrzec Hiacynta? Moj email izabelakacprzak39@gmail.com. Cytuj
pola Napisano 16 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 16 Styczeń 2020 Hey czy ktoś już mieszka może pochwalić się zdjęciami środka co zmienialiscie my walczymy jak narazie elektryk działa palina23@onet.pl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi