Dobre Domy Napisano 3 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 3 Sierpień 2018 W dniu 2.08.2018 o 08:03, Gość Arek napisał: dzień dobry, Również zainteresowałem się projektem ARSENIUSZ II oraz ARSENIUSZ (. Proszę o przesłanie rzutów i przekrojów i jeżeli jest też możliwość kosztorysu na adres: arkadiszkranik@gmail.com Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Adam Napisano 13 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Sierpień 2018 Aktualnie czekamy na wiezbe dachową smigly@op.pl Cytuj
Gość Przemek Napisano 24 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 24 Sierpień 2018 Witam serdecznie. Proszę o przesłanie wszelkich możliwych informacji odnośnie kosztorysu, dostępnych rzutów kondygnacji ze szczegółowymi wymiarami na adres e-mail: przemos77@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 27 Sierpień 2018 W dniu 24.08.2018 o 18:24, Gość Przemek napisał: Witam serdecznie. Proszę o przesłanie wszelkich możliwych informacji odnośnie kosztorysu, dostępnych rzutów kondygnacji ze szczegółowymi wymiarami na adres e-mail: przemos77@o2.pl Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Adam Napisano 3 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 3 Listopad 2018 Dzień dobry. Czy mogę prosić o przesłanie zestawienia stolarki okiennej na adres smigly@op.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 4 Listopad 2018 15 godzin temu, Gość Adam napisał: Dzień dobry. Czy mogę prosić o przesłanie zestawienia stolarki okiennej na adres smigly@op.pl Dzień dobry, Rysunek z zestawieniem stolarki okiennej i drzwiowej zostanie wysłany na podany adres w dniu jutrzejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Adam Napisano 17 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 17 Listopad 2018 W tym roku koniec prac. smigly@op.pl Cytuj
Gość Ala Napisano 25 Grudzień 2018 Zgłoszenie Napisano 25 Grudzień 2018 Dobry wieczór, czy ktoś buduje ten dom w woj.mazowieckim? Cytuj
Gość Ala Napisano 26 Grudzień 2018 Zgłoszenie Napisano 26 Grudzień 2018 Dobry wieczór, czy ktoś buduje ten dom w woj.mazowieckim? Cytuj
Gość Zbyszek Napisano 1 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 1 Styczeń 2019 Witam Proszę o przysłanie kosztorysu projektu Arseniusz II oraz szczegółowych rysunków na adres email: zbych3@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 2 Styczeń 2019 10 godzin temu, Gość Zbyszek napisał: Witam Proszę o przysłanie kosztorysu projektu Arseniusz II oraz szczegółowych rysunków na adres email: zbych3@o2.pl Dzień dobry, rysunki zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy do naszych projektów są dodatkowo odpłatne. Można zakupić kosztorys do stanu surowego zamkniętego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ (w cenie: 74zł + koszty wysyłki), do stanu wykończonego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ (w cenie: 305zł + koszty wysyłki). W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Mam nadzieję, że nadesłane materiały przybliżą koszt realizacji projektu. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Adam Napisano 10 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 10 Marzec 2019 czy można prosić o zestawienie powierzchni przegród budynku? smigly@op.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 10 Marzec 2019 3 godziny temu, Gość Adam napisał: czy można prosić o zestawienie powierzchni przegród budynku? smigly@op.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Renata Napisano 20 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 20 Marzec 2019 Dzień dobry Czy mogę prosić o przesłanie zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego na adres renibra@gmail.com. Dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 20 Marzec 2019 2 godziny temu, Gość Renata napisał: Dzień dobry Czy mogę prosić o przesłanie zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego na adres renibra@gmail.com. Dziękuję Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Mateusz Napisano 30 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 30 Kwiecień 2019 Witam, interesuje mnie zakup u Państwa projektu Arseniusz II. Proszę o przesłanie materiałów na stan surowy zamknięty oraz rysunki szczegółowe na adres: mateusz.szwej@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Maj 2019 W dniu 30.04.2019 o 12:13, Gość Mateusz napisał: Witam, interesuje mnie zakup u Państwa projektu Arseniusz II. Proszę o przesłanie materiałów na stan surowy zamknięty oraz rysunki szczegółowe na adres: mateusz.szwej@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Magda88 Napisano 15 Lipiec 2019 Zgłoszenie Napisano 15 Lipiec 2019 Witam,proszę o kontakt z GOŚĆ ADAM na adres kendelewicz88@gmail.com sprawa dotyczy projektu domu arseniusz. Cytuj
Gość Gość Napisano 22 Lipiec 2019 Zgłoszenie Napisano 22 Lipiec 2019 Dzien dobry. Prosze o zestawienie powierzchni scian zewnęntrznych / elewacji. smigly@op.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Lipiec 2019 Zgłoszenie Napisano 22 Lipiec 2019 12 minut temu, Gość Gość napisał: Dzien dobry. Prosze o zestawienie powierzchni scian zewnęntrznych / elewacji. smigly@op.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane. Pozdrawiam Cytuj
Gość Krzysztof Napisano 10 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Napisano 10 Wrzesień 2019 Witam serdecznie. Proszę o przesłanie wszelkich możliwych informacji odnośnie kosztorysu, dostępnych rzutów kondygnacji ze szczegółowymi wymiarami na adres e-mail: krzysztof.noworyta@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Napisano 10 Wrzesień 2019 30 minut temu, Gość Krzysztof napisał: Witam serdecznie. Proszę o przesłanie wszelkich możliwych informacji odnośnie kosztorysu, dostępnych rzutów kondygnacji ze szczegółowymi wymiarami na adres e-mail: krzysztof.noworyta@gmail.com Dzień dobry, W dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Katarzyna Napisano 22 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 22 Październik 2019 Dzien dobry, Chcialabym poprosic o przeslanie kosztorysu, szczegolowych rzutow i przekroju na adres: mieszkanie.przyjazni@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 23 Październik 2019 12 godzin temu, Gość Katarzyna napisał: Dzien dobry, Chcialabym poprosic o przeslanie kosztorysu, szczegolowych rzutow i przekroju na adres: mieszkanie.przyjazni@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mike Napisano 5 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 5 Styczeń 2020 Dzien dobry, poproszę o przesłanie wszystkich możliwych materiałów i informacji na adres: defoe.info@gmail.com Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi