Gość Bogdan Napisano 22 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Październik 2017 Witam. Proszę o przesłanie zestawienia materiałów na stan surowy zamknięty projektu Arseniusz II oraz szczegółowych rysunków na adres e-mail:bog-gad@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Październik 2017 Witam. Proszę o przesłanie zestawienia materiałów na stan surowy zamknięty projektu Arseniusz II oraz szczegółowych rysunków na adres e-mail:bog-gad@wp.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Bogdan Napisano 27 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Październik 2017 Witam ! czy buduje ktos ten dom ? pilnie potrzebne zdjecia z budowy Cytuj
Gość Szymon Napisano 17 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 17 Listopad 2017 Witam. Proszę o przesłanie zestawienia materiałów na stan surowy zamknięty projektu Arseniusz II oraz szczegółowych rysunków z wymiarami na adres: szymon.mikolajczyk@poczta.onet.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 17 Listopad 2017 Witam. Proszę o przesłanie zestawienia materiałów na stan surowy zamknięty projektu Arseniusz II oraz szczegółowych rysunków z wymiarami na adres: szymon.mikolajczyk@poczta.onet.pl Pozdrawiam Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Adam Napisano 24 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Listopad 2017 Witam. Właśnie zakupiliśmy projekt. Zamierzamy zacząć budowę na wiosnę. woj. Mazowieckie okolice Mińska Mazowieckiego Cytuj
Gość Miłosz Napisano 1 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 1 Grudzień 2017 Dzień dobry, bardzo proszę o przesłanie dostępnych kosztorysów tego projektu (Arseniusz II), oraz dostępnych rzutów kondygnacji z wymiarami na adres mailowy mpalinski1@gmail.com Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 1 Grudzień 2017 Dzień dobry, bardzo proszę o przesłanie dostępnych kosztorysów tego projektu (Arseniusz II), oraz dostępnych rzutów kondygnacji z wymiarami na adres mailowy mpalinski1@gmail.com Pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Rafał Napisano 25 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Grudzień 2017 Witam.Jestem zainteresowany tym projektem chciałbym zapoznać się z wstępnymi kosztorysami itp.. Proszę o przesłanie dostępnych kosztorysów,zestawienie materiałów na stan surowy zamknięty projektu ( Arseniusz II )oraz dostępnych rzutów kondygnacji z wymiarami na adres; rkrawczyk78@wp.pl Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Grudzień 2017 Witam.Jestem zainteresowany tym projektem chciałbym zapoznać się z wstępnymi kosztorysami itp.. Proszę o przesłanie dostępnych kosztorysów,zestawienie materiałów na stan surowy zamknięty projektu ( Arseniusz II )oraz dostępnych rzutów kondygnacji z wymiarami na adres; rkrawczyk78@wp.pl Pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w środę Pozdrawiam Cytuj
Gość Krzysztof Napisano 28 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Grudzień 2017 Dzień dobry, jestem zainteresowany projektem. Chciałbym poprosić o przesłanie dostępnych kosztorysów tego projektu (Arseniusz II), oraz dostępnych rzutów kondygnacji z wymiarami na adres mailowy kosinskikrz@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 29 Grudzień 2017 Dzień dobry, jestem zainteresowany projektem. Chciałbym poprosić o przesłanie dostępnych kosztorysów tego projektu (Arseniusz II), oraz dostępnych rzutów kondygnacji z wymiarami na adres mailowy kosinskikrz@gmail.com Pozdrawiam Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Hubert Napisano 2 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 2 Styczeń 2018 Witam,proszę o przesłanie materiałów dodatkowych(technicznych)na adres email h.jonczyk81@gmail.com.Z góry dziękuję.Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 2 Styczeń 2018 Witam,proszę o przesłanie materiałów dodatkowych(technicznych)na adres email h.jonczyk81@gmail.com.Z góry dziękuję.Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dorota Napisano 2 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 2 Styczeń 2018 Witam. Właśnie zakupiliśmy projekt. Zamierzamy zacząć budowę na wiosnę. woj. Mazowieckie okolice Mińska Mazowieckiego a gdzie?bo ja tez z okolic i tez mam ten projekt Cytuj
Gość Marzena Napisano 28 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 28 Styczeń 2018 Dzień dobry,jestem zainteresowana projektem Arseniusz II. Proszę o przesłanie kosztorysu oraz dostępnych rzutów kondygnacji z wymiarami na adres mailowy marzena-g82@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 28 Styczeń 2018 Dzień dobry,jestem zainteresowana projektem Arseniusz II. Proszę o przesłanie kosztorysu oraz dostępnych rzutów kondygnacji z wymiarami na adres mailowy marzena-g82@o2.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Monika Napisano 2 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 2 Luty 2018 Dzień dobry, Bardzo proszę o przesłanie materiałów dodatkowych odnośnie tego projektu oraz ponawiam prośbę odnośnie projektu Petroniusz II na maila- malagadag@op.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 2 Luty 2018 Dzień dobry, Bardzo proszę o przesłanie materiałów dodatkowych odnośnie tego projektu oraz ponawiam prośbę odnośnie projektu Petroniusz II na maila- malagadag@op.pl Dzień dobry, Materiały zostały wysłane na wskazany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Adam Napisano 14 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 14 Luty 2018 a gdzie?bo ja tez z okolic i tez mam ten projekt Dorota, odezwij sie do mnie. smigly@op.pl Cytuj
Gość Tomasz Napisano 25 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 25 Luty 2018 Witam serdecznie, jestem zainteresowany projektem ARSENIUSZ II. Proszę o przesłanie wszelkich możliwych informacji odnośnie kosztorysu, dostępnych rzutów kondygnacji ze szczegółowymi wymiarami na adres e-mail: rozanski.tomasz.tr@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 26 Luty 2018 Witam serdecznie, jestem zainteresowany projektem ARSENIUSZ II. Proszę o przesłanie wszelkich możliwych informacji odnośnie kosztorysu, dostępnych rzutów kondygnacji ze szczegółowymi wymiarami na adres e-mail: rozanski.tomasz.tr@gmail.com Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Paweł Napisano 11 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 11 Marzec 2018 Witam serdecznie. Proszę o przesłanie wszelkich możliwych informacji odnośnie kosztorysu, dostępnych rzutów kondygnacji ze szczegółowymi wymiarami na adres e-mail: michotex@gazeta.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 12 Marzec 2018 Witam serdecznie. Proszę o przesłanie wszelkich możliwych informacji odnośnie kosztorysu, dostępnych rzutów kondygnacji ze szczegółowymi wymiarami na adres e-mail: michotex@gazeta.pl Dzień dobry, W dniu dzisiejszym na podany adres zostaną wysłane materiały. Cytuj
Gość Arek Napisano 2 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 2 Sierpień 2018 dzień dobry, Również zainteresowałem się projektem ARSENIUSZ II oraz ARSENIUSZ (. Proszę o przesłanie rzutów i przekrojów i jeżeli jest też możliwość kosztorysu na adres: arkadiszkranik@gmail.com Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi