Gość Gosia Napisano 28 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Listopad 2017 Witam jesli ktos potrzebuje fotki z realizacji to moge przeslac . Moja sedna juz nakryta ? Witam. Jeśli to możliwe proszę o zdjęcia z realizacji Sedny. Zastanawiam się nad wyborem tego projektu. Ciekawa jestem jak w rzeczywistości wygląda domek. Zdjęcia proszę wysłać na adres monia.sup@interia.pl. Z góry dziękuję. również poproszę na gocha1018@gmail.com Cytuj
Gość Mariusz Napisano 2 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 2 Grudzień 2017 Witam. Jak można to poproszę zdjęcia z realizacji. mariuszcyniak@wp.pl jak jest możliwość obejrzenia to również proszę o informację. Uwagi po realuzacji również mile widziane. Pozdrawiam Cytuj
Gość Przemek Napisano 14 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Grudzień 2017 Witam bardzo proszę o fotki sedny albowiem bardzo podoba mi się ten projekt metwil1@interia.pl Pozdrawiam serdecznie Cytuj
Gość Przemek Napisano 14 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Grudzień 2017 Witam bardzo proszę o fotki sedny albowiem bardzo podoba mi się ten projekt metwil1@interia.pl Pozdrawiam serdecznie Cytuj
Gość Justyna Napisano 17 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 17 Grudzień 2017 Również proszę o fotki z budowy na adres justyna.jasinska2017@gmail.com Cytuj
Gość Kamil Napisano 10 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 10 Styczeń 2018 Witam jesli ktos potrzebuje fotki z realizacji to moge przeslac . Moja sedna juz nakryta ? Również proszę o fotki z budowy na adres kamil.misztal3@gmail.com Cytuj
jacina Napisano 20 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 20 Styczeń 2018 Zdjęcia z budowy, jak ktoś zainteresowany https://sednajaroslaw.carbonmade.com/ Cytuj
Gość Łukasz Napisano 11 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 11 Luty 2018 Zdjęcia z budowy, jak ktoś zainteresowany https://sednajaroslaw.carbonmade.com Link nie działa :/ Proszę o zdj na meila hadziajsky@gmail.com Cytuj
Gość Damian Napisano 15 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 15 Luty 2018 Witam, jestem zainteresowany tym projektem czy mógłbym prosić admina o podesłanie na maila szczegółowych szkiców oraz kosztorysu na maila kowalski.dk@onet.pl. Mam rozumieć, że projekt jest dostępny od ręki? Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 15 Luty 2018 Witam, jestem zainteresowany tym projektem czy mógłbym prosić admina o podesłanie na maila szczegółowych szkiców oraz kosztorysu na maila kowalski.dk@onet.pl. Mam rozumieć, że projekt jest dostępny od ręki? Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Projekt dostępny jest "od ręki". Pozdrawiam Pozdrawiam Cytuj
Gość Damian Napisano 17 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 17 Luty 2018 Ma ktoś namiary do kolegi ktory realizuje ten dom teraz? mam kilka pytań do niego Cytuj
Gość Arek Napisano 24 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 24 Luty 2018 Zdjęcia z budowy, jak ktoś zainteresowany https://sednajaroslaw.carbonmade.com/ Panie Jarku, może Pan zdradzić ile kosztowała budowa do stanu surowego otwartego ?Pozdrawiam Cytuj
Gość Krzysztof Napisano 11 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 11 Marzec 2018 Witam czy mógłbym poprosić o zdjęcia z budowy i kosztorys na adres budkiewicz.krzysztof@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 12 Marzec 2018 Witam czy mógłbym poprosić o zdjęcia z budowy i kosztorys na adres budkiewicz.krzysztof@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 12 Marzec 2018 Witam czy mógłbym poprosić o zdjęcia z budowy i kosztorys na adres budkiewicz.krzysztof@wp.pl Dzień dobry, W dniu dzisiejszym na podany adres zostaną wysłane materiały. Cytuj
Gość Tomasz Napisano 28 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 28 Marzec 2018 Witam, proszę o przesłanie kosztorysu tego projektu. Bardzo ciekawy "okaz" izba17@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 29 Marzec 2018 Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Marek Napisano 28 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 28 Kwiecień 2018 Witam, bardzo proszę o zdjęcia z budowy, zdjęcia aranżacyjne góry(o ile to możliwe) a także kosztorys na adres marekreizer@interia.pl Cytuj
Gość Karolina W.-Ch. Napisano 18 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 18 Październik 2018 Witam, jesteśmy z mężem w trakcie ocieplenia i komponowania elementów elewacji w tym projekcie. Zależy nam szczególnie by ten kamień elewacyjny wyglądał jak ten na zdjeciu. Czy można prosić informacje dotyczącą nazwy i producenta owego kamienia? mail: anwikabutik2@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 18 Październik 2018 19 minut temu, Gość Karolina W.-Ch. napisał: Witam, jesteśmy z mężem w trakcie ocieplenia i komponowania elementów elewacji w tym projekcie. Zależy nam szczególnie by ten kamień elewacyjny wyglądał jak ten na zdjeciu. Czy można prosić informacje dotyczącą nazwy i producenta owego kamienia? mail: anwikabutik2@gmail.com Dzień dobry! Do tworzenia wizualizacji grafik wykorzystuje tekstury z bazy bibliotek programu. Są to jedynie sugestie co do wykończenia wnętrza i zewnętrza. Materiały trzeba dobrać wg własnego projektu. Pozdrawiam serdecznie! Cytuj
Gość Budkiewicz Napisano 5 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Listopad 2018 Witam czy mógłbym poprosić o przesłanie zestawienia materiałów i wymiarów więźby dachowej na email budkiewicz.krzysztof@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Listopad 2018 3 godziny temu, Gość Budkiewicz napisał: Witam czy mógłbym poprosić o przesłanie zestawienia materiałów i wymiarów więźby dachowej na email budkiewicz.krzysztof@wp.pl Dzień dobry, Materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość kasia Napisano 11 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 11 Listopad 2018 Witam. Projekt sedna bardzo nas interesuje. Jest bardzo ciekawy. Czy mogę prosić o przesłanie na adres email dokładnych wymiarów pomieszczeń typu szerokość długość? Mój adres email kasia.bryl@vp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 12 Listopad 2018 14 godzin temu, Gość kasia napisał: Witam. Projekt sedna bardzo nas interesuje. Jest bardzo ciekawy. Czy mogę prosić o przesłanie na adres email dokładnych wymiarów pomieszczeń typu szerokość długość? Mój adres email kasia.bryl@vp.pl Dzień dobry, dzisiaj otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam Cytuj
Gość Sebastian Sagan Napisano 13 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Listopad 2018 Witam, czy jest możliwy projekt tego budynku w konstrukcji szkieletu drewnianego. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi